V64: V75-härdad segersugen igen

V64: V75-härdad segersugen igen

Från fredag kvällens V64-tävlingar fastnar jag främst för V75-härdat kallblod som jag tycker står inför en segeruppgift!

V64-1

2 Whataboutyou Zaz är givna segerbudet i inledningen. Ekipaget blir rätt stor favorit och det kan bli tidig ledning och med tränare Nicklas Westerholm i sulyn igen kan de leda rutnt om. Däremot sätter jag frågetecken kring intrycket senast på Solvalla som var rätt tröttaktigt och jag tycker inte det är någon favorit att lita på...

6 Dashing Kimberley mötte betydligt tuffare sällskap senast i samma lopp som Whataboutyou Zaz, men hamnade illa till direkt och fick väl aldrig bruka sina krafter något.
9 Fragolini Am
är en sådan man alltid vetat om har det i sig, men som stoet sällan visat upp. Dock har Lars Göran Söderberg fått igång henne nu i två senaste starterna och hon ska bli spännande att se den här gången!

V64-2

Jenny A Björk sitter för tredje raka gången upp bakom 5 Viking Gel som näst senast behövde ett lopp tillsammans innan ekipaget vann enkelt från ledningen senast. Jag tycker Rättvik-hästen åter är hästen att slå.

1 Basar Tabac har riktigt fin fartresurs i sig vilket vi fick se förra vintern. Olle Alsén har här en fartfylld men ack så osäker travare. Han ska streckas, men man får nog behandla honom med en "klackspark" när  han nu gör första starten efter uppehåll som varit sedan maj månad ifjol!

2 Faks Kungen råder det lite liknande med som Basar Tabac. Fart finns men hopplöst osäker. Här får Stefan Erlandsson något att jobba med...!

V64-3

10 Victory Graphic visade verkligen senast att han trivs i montén och åter tror jag Nicole Marsing kan ge hästen anfallsorder ute i spåren som biter bra. Åttaåringen ar dock varit ifrån nästan en månad nu och visat förr att han kan vara ojämn i sina prestationer. Därför behövs det lite streck bakom.

2 Keep Me Tooma är en man inte vet jättemycket om än. Såg väl okej ut i Sverige-debuten senast och är van vid montén från tiden i Estland. Montéstjärnan Sofia Adolfsson får verkligen något att bita i när hon sitter upp på 7 Fame's Hall som fortsatt är segerlös i karriären.

V64-4

Jag gillar verkligen 8 B.W.Sture som är en riktig tuffing som går hela vägen in i mål. Insatsen senast visade åter vad han verkligen kan uträtta på banan. Den här gången tror jag åter han till sist är starkast, den här gången med Rikard N Skoglund. Läget i volten tror jag inte bäddar för några bekymmer...

Främsta konkurrenten är stallkamraten 2 Järvsöodin som sett fin ut i två raka segrar, men detta var å andra sidan i oktober månad...

V64-5

1 Adi Gallia är en slugger som ska bli intressant över korta distansen. Innerspåret kan däremot bädda för problem och en sådan som 7 Tobacco har sett riktigt fin ut för regi Lina Leek.
2 Havbergs Knight
gick fullt okej som fyra senast i tufft gäng på Solvalla. Något enklare emot nu tycker jag och åter fick Fredrik B Larsson bra läge med startsnabbe sjuåringen.

V64-6

  • Två femåringar strider om segern i avslutningen. Fördel till valacken!

Oskar J Andersson med 7 Ivanhoe och Claes Sjöström med 8 All Cash är de som står ut i fältet. Mellan de båda tror jag Ivanhoe är den bättre och avslutar med spik.
Visst föreligger viss galopprisk, men härifrån tror och hoppas jag att Andersson får iväg femåringen. Felfritt tror jag inga av konkurrenterna har en chans. Ivanhoes främsta motståndare är han själv. Kapacitetsmässigt är han klart bäst och det visar han här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips