V64: Uttagningstoppar på Halmstad

Veckan drar igång på ett ljuvligt sätt med topptävlingar på Halmstadstravet! Det är uttagningar till StoSprintern som gäller och flera av landets bästa fyråariga ston!

V64-2

2 Chebba Mil bjöd på en finfin uppvisning i Drottning Silvias Pokal och efter det har hon hunnit få sig en kvalrepa hemma på Wolvega. 

Här är förutsättningarna perfekt för henne och är hon bara vid god hälsa så ska det vara en absolut toppchans.

Om någon ska utmana så tror jag en barfotadansande 4 Losch Boko kan göra det, och som ska köras av Björn Goop dessutom - men som sagt så är det rätt så långsökt att tro att Chebba Mil förlorar...

V64-3

Spik två är även det en stor favorit och det i form av 4 Imhatra Am. 

Det var snöpligt att hon förlorade senast när hon åter presterade väldigt bra på en topptid. 
Nu möter hon ett för henne rätt så överkomligt motstånd och därtill siktas hon springa barfota runt om igen. Detta gjorde hon under Elitlopphshelgen där hon från ledningen vann enkelt. Jag tror på liknande här och Imhatra Am leder detta från start till mål!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

5 Karat River vinner sannolikt det här om Johan Untersteiner bara får en hygglig start med fyraåringen. Inlett karriären strålande och är givna ettan i inledningen.
3 Hawker Typhoon
tror jag i grunden inte är mycket sämre och Thomas Uhrberg brukar vara skicklig med att få en bra start i volten från start.

Hans Crebas hästar går väldigt bra för dagen och 13 Lincoln Abe Boko är den mest aktuella av tilläggshästarna - outsidern i loppet som kan höja värdet är 10 Evolution On Track!

V64-4

Detta är kvällens öppna uttagningslopp och även fast en möjligen två stycken är ute på djupt vatten så vågar jag inte sitta utan någon. Helgardering här!

Det är givet att Per Nordström har med aktuella när det vankas unghästlopp och med 1 Good Vibes försöker han leda runt om här!
8 Impala Am
tycker jag är ett råämne som med tiden kommer utvecklas till en stjärna, tror jag. Läget är svårt men inställningen är stark på henne!

3 Conrads Lill Babs försöker ge Good Vibes en kamp om ledningen. Skulle hon mot förmodan lyckas snuva så kan hon stå emot från ledningen länge.

V64-4

4 Vinci Nice är en häst jag verkligen tagit till mig och stöttar till 100% vid varje start. Han ska bli jättespännande att se ikväll på hemmabanan!
3 Love You Too
är den som är utmanaren nummer ett mot Vinci Nice och för mig står dessa två ut lite i sammanhanget. 

V64-5

8 Down Town Girl har varit överraskande bra den här säsongen och det är läge att ta henne på stort allvar med 11 segrar på 16 starter. På tal om läge är det ju krångligt värre här från spår 8, så klart...
1 Dream of Money
har perfekt läge att löpa med på innerspåret och lita på luckan över upploppsrakan. 

4 Kroatia Boko rankar jag även högt i avslutningen. Hon hade verkligen ingen bra dag senast, men jag tror hon skärper till det här. Jättefin näst senast och dessa hon ställs mot nu ska hon kunna matcha.
9 Runaway Day
bugar och bockar om tempot är lite väl tufft. Har en ruggig avslutning!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips