V64: Untersteiner-duo spikas! » 3 juni | Martin Engström -…

V64: Untersteiner-duo spikas!

Halmstad sätter fart på V64-veckan där givetvis stall Untersteiners blir att räkna med.
Både Johan och Peter sitter upp bakom en spik!

V64-1

  • Kvällen inleds med ett starkt trehästarslås som gör upp!

1 Quick Vald har läget till sin fördel och härifrån tror jag Christoffer Eriksson kan lyckas försvara innerspåret. Då är denne fyraåringen verkligen inte enkel att ta ner.
Knapp andrahäst är 3 Romero som i grunden nog är bästa hästen i fältet.

6 Zeeland Kronos kommer med på nöd och näppe. Har inte riktigt fått det att stämma i år och kan betydligt bättre än vad hon visat den här säsongen. 

V64-2

Dante Kolgjini sitter upp bakom en bra chans i form av 4 Zlatan Knick som är loppets troliga ledare - fast jag vill varna för 7 Tango Real som kommer göra allt för att ta sig förbi första halvvarvet.

Jag tror det här kommer bli ett mycket "rivigt" lopp och det kan bli lite väl hög fart på loppet som bjuder in de lägre betrodda.
Därför helgarderar jag det här talangloppet där 8 Lexus Håleryd körs av Henriette Larsen som verkligen är i zonen för dagen!

V64-3

Jag tycker att 3 Explosive Merlot normalt är en bra segerchans i det här fältet. Normalt ska han vinna mot dessa. Däremot gillar jag inte att han trots allt visar en ojämnhet som gör att man inte riktigt kan lita på honom.

  • Därav blir det även här ett lopp där jag streckar alla hästarna. Jag tycker det är några ovissa hästar som har frågetecken för formen, men som vid en bra dag absolut kan skrälla (exempelvis 8 Felix V.M.).

En härdad tävlare som jag tycker visade lite formbesked senast är 6 Tokio Hotell Hall.

V64-4

  • Jag blir närmast förvånad om vinnaren av det här loppet inte är 2 Sobel Jasmine

Peter Untersteiner måste vara helnöjd med utgångsläget och stoet ska kunna ta ledningen direkt härifrån och sedan bli mycket svårslagen. Jag tror och hoppas Untersteiner leer rurnt om.

8 Victoria Lane är en vass motståndare, men vars utgångsläge sätter ner chanserna rejält...

V64-5

Två som vist riktigt fina intryck på banan är 7 Extreme och 9 Redneck Woodland. Stor respekt för de båda - fast här spikar jag 2 Guzz Mearas.

Fick se sig slagen senast i en prestation som ändå var fullt godkänd. Likt pappa Peter tror jag Johan här är mycket belåten med utgångsläget och när de två värsta motbuden går iväg från lite krångligare lägen tror jag Guzz Mearas kan bli svårstoppad.

V64-6

I avslutningen startar ännu en hemmahäst med god segerchans, här i form av 3 Captain Simcoe som senast på Solvalla var riktigt bra. Chansen/risken är stor att det blir repris här, men jag har stor respekt för tilläggshästarna.
Därtill kan Captain Simcoe mycket väl vara en galopprisk...

8 Aquamarin har nu fått två lopp i kroppen och även fast han inte visat någon formbesked så tror jag han snart vaknar til liv igen. 9 Dontbreakthebank Ås har en väldig kapacitet och är van vid tuffare än kvällens motstånd.

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

En segerglad italiensk Love You-hingst visar upp sig från Rommetravet ikväll. Att det ska bli annat än seger har jag väldigt svårt att se.On Track ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips

V75 1Johan Jacobssons Minne mellan treåringar och fyraåringar. 9 Campo Bahia vet alla har oerhörd kapacitet och lär vinna detta felfri. Dock har han ... Läs travtips

Spetsbanan bjuder upp till dansEgentligen hade jag helst sett att det var dags att bege sig till sydligare breddgrader än så. Men Jägersro travbana i ... Läs travtips

Hej! Förra veckan gick bättre än väntat även om inte sjuan satt. Tyckte omgången var svår så 6 rätt kändes okej. Men utdelningen har varit skral när ... Läs travtips