V64: Untersteiner-duo spikas! » 3 juni | Martin Engström -…

V64: Untersteiner-duo spikas!

Halmstad sätter fart på V64-veckan där givetvis stall Untersteiners blir att räkna med.
Både Johan och Peter sitter upp bakom en spik!

V64-1

  • Kvällen inleds med ett starkt trehästarslås som gör upp!

1 Quick Vald har läget till sin fördel och härifrån tror jag Christoffer Eriksson kan lyckas försvara innerspåret. Då är denne fyraåringen verkligen inte enkel att ta ner.
Knapp andrahäst är 3 Romero som i grunden nog är bästa hästen i fältet.

6 Zeeland Kronos kommer med på nöd och näppe. Har inte riktigt fått det att stämma i år och kan betydligt bättre än vad hon visat den här säsongen. 

V64-2

Dante Kolgjini sitter upp bakom en bra chans i form av 4 Zlatan Knick som är loppets troliga ledare - fast jag vill varna för 7 Tango Real som kommer göra allt för att ta sig förbi första halvvarvet.

Jag tror det här kommer bli ett mycket "rivigt" lopp och det kan bli lite väl hög fart på loppet som bjuder in de lägre betrodda.
Därför helgarderar jag det här talangloppet där 8 Lexus Håleryd körs av Henriette Larsen som verkligen är i zonen för dagen!

V64-3

Jag tycker att 3 Explosive Merlot normalt är en bra segerchans i det här fältet. Normalt ska han vinna mot dessa. Däremot gillar jag inte att han trots allt visar en ojämnhet som gör att man inte riktigt kan lita på honom.

  • Därav blir det även här ett lopp där jag streckar alla hästarna. Jag tycker det är några ovissa hästar som har frågetecken för formen, men som vid en bra dag absolut kan skrälla (exempelvis 8 Felix V.M.).

En härdad tävlare som jag tycker visade lite formbesked senast är 6 Tokio Hotell Hall.

V64-4

  • Jag blir närmast förvånad om vinnaren av det här loppet inte är 2 Sobel Jasmine

Peter Untersteiner måste vara helnöjd med utgångsläget och stoet ska kunna ta ledningen direkt härifrån och sedan bli mycket svårslagen. Jag tror och hoppas Untersteiner leer rurnt om.

8 Victoria Lane är en vass motståndare, men vars utgångsläge sätter ner chanserna rejält...

V64-5

Två som vist riktigt fina intryck på banan är 7 Extreme och 9 Redneck Woodland. Stor respekt för de båda - fast här spikar jag 2 Guzz Mearas.

Fick se sig slagen senast i en prestation som ändå var fullt godkänd. Likt pappa Peter tror jag Johan här är mycket belåten med utgångsläget och när de två värsta motbuden går iväg från lite krångligare lägen tror jag Guzz Mearas kan bli svårstoppad.

V64-6

I avslutningen startar ännu en hemmahäst med god segerchans, här i form av 3 Captain Simcoe som senast på Solvalla var riktigt bra. Chansen/risken är stor att det blir repris här, men jag har stor respekt för tilläggshästarna.
Därtill kan Captain Simcoe mycket väl vara en galopprisk...

8 Aquamarin har nu fått två lopp i kroppen och även fast han inte visat någon formbesked så tror jag han snart vaknar til liv igen. 9 Dontbreakthebank Ås har en väldig kapacitet och är van vid tuffare än kvällens motstånd.

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips