V64: Ungdomar och lärlingar på Åby

V64: Ungdomar och lärlingar på Åby

V64 från Åby bjuder på en och annan formstark travare men även flera talangfulla lärlingar och ungdomar!

V64-1

  • Stall Christoffer Eriksson går väldigt bra för dagen

En av de hästarna som gått bäst för stallet på slutet är 5 Ingo. Fyraåringen svarade för två strålande segrar innan han senast lite frustrerande blev fast på V75. Ingo verkar vara i sitt toppslag för dagen och körs här av duktige Gustav Johansson.

Personligen har jag lite tycker för 1 Nordmann som inte alls haft marginalerna på sin sida det här året. Femåringen är klart mycket bättre än vad raden utvisar med två segrar vid årets sexton starter. Nu är läget här perfekt och Nordmann får garanterat chansen.
Bakom dessa två har jag även respekt för 2 Imagine Boko som knappast kommer bli rädd av att gå den tunga vägen. 

V64-2

  • Likt stall Eriksson från föregående lopp har det gått ganska hyfsat för stall Robert Bergh med senaste veckorna

Här får vi se 4 Vision d'Inverne som selas ut med tre raka segrar i bagaget. Stoet har sett makalöst fin ut och framförallt visat sig vara totalt oslagbar.
Håkan B Johansson tillhör en av landets bästa amatörkuskar och att ekipaget ska förlora det här ser jag inte hända...

12 D.H.H.Caviar Hall håller jag inte som mycket sämre än stallkamraten, men läget sätter ner chanserna här...

V64-3

V75-vinnaren har perfekta möjliga uppgiften här och jag tror väldigt mycket på 6 Cobbys Olifant i det här fältet. Motståndet håller klart god klass och det kommer krävas en toppinsats, men Cobbys Olifant kommer från riktigt fina prestationer på sistone och är han bara på topp tror jag inte han förlorar det här.
Om det är en spik? Ja, men självklart!

V64-4

4 Armour As gör intressant debut på svensk mark. Dagsformen är kanske inte på topp men nu när fältet inte är jättestort kan det säkert räcka långt direkt! Jerry Riordan vill säkert visa upp italienaren i fin stil direkt i Sverige-debuten.
3 Tresexton
kämpade till sig segern senast. Tas säkert lugnt här och gör inte upp förrän det här dags att spurta ute i spåren sista 5-600 metrarna.

Annan jag tror kan svara för en sylvass avslutning är 9 He Is In med Joakim Granlund.

V64-5

  • Kvällens klart öppnaste lopp där jag tycker det krävs en del streck

4 Photo Creation kommer med två raka segrar men tycker hästen går ut mot lite tuffare gäng nu och sedan finns där viss galopprisk för fyraåringen. Som klart mest betrodd i loppet ser jag favoriten som lite sårbar.
3 Easy Winner
får Robert Bergh upp i sulkyn istället och hästen är rätt snabb bakom bilen. Kan helt klart snuva Photo Creation på både position och seger.

1 Gutsy Rhyme har klar fördel av läget och pass upp för danske gästen 10 Enzo!

V64-6

Peter Arnqvist låter rejält hoppfull och förväntansfull på sin 1 Floydside Am som Peter Untersteiner ska försöka leda med hela vägen.
Jag litar dock inte helt på att hästen ska prestera efter så långt uppehåll. Han är säkert väl förberedd men att det ska vara en spik känns inte helt rätt...!

10 Mr Jäger är en "långkubbare" jag streckat tusentals gånger känns det som. Tioåringen vinner väldigt sällan men är alltid med och gör goda prestationer. Är van vid att tävla i underläge mot hårdare motstånd än det här och även fast det krävs lite flax så blir jag inte förvånad ifall han tar efterlängtad seger här.
Mathias Alm är garanterat tidigt framme med 7 Ibelieveinamerica och låter inte Untersteiner fuska hem det här...

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips