V64: Umåkerkväll med potentiella stjärnor » 6 sep. | Martin Engström…

V64: Umåkerkväll med potentiella stjärnor

Umåker håller i fredagens V64-tävlingar som bjuder på fin sport. Flera potentiella stjärnor för framtiden strider mot varandra och det kommer bli klart sevärt!

V64-1

 • Litar på Djuse bakom Jokern

Magnus A Djuse sitter upp bakom 1 Joker C.K. som knappast kan klaga över uppgiften här.
Spår 1 är perfekt över korta distansen och loppet innehåller inte jättemånga seriösa motbud som kan strida emot.

Djuse försvarar innerspåret och leder runt om - det känns som en trygg spik att sätta fart på kvällen med!

V64-2

Ett av loppen som känns lite öppet

2 Ess Springrock blir hästen att slå tillsammans med Ulf Ohlsson. Fyra av sex lopp har blivit seger och det säger den del om treåringen. 
1 Groupie Doll
är inte mycket sämre än förstahästen och dessa två höjer sig något - men där finns någon kul bakom som kan överraska. 

7 Iron Ant har inte riktigt fått till det, men jag tycker hon känns klart intressant här om Oskar J Andersson får till en vettig position hela vägen. Kan definitivt kämpa sig fram och utmana segerbuden.

  V64-3

  • 3 Fanny Chenal är en jag spikat och likaså gäller 4 Au Pair Girl.

  Fanny Chenal var senast ute i derbystoet och gick okej där i klart tuffare sällskap än kvällens. Visst ska hon vara ett segerbud här - men jag köper inte det tunga favoritskapet riktigt.
  Au Pair Girl är en riktig kämpe som äntligen har en lite vettigare uppgift framför sig. Slipper tillägg och en massa hästar framför sig den här gången och jag förväntar mig att hon utmanar Fanny Chenal.

  7 No Matter vet vi om vad hon kan vid bra dag och hon känns lite underskattad bakom de två.

   V64-4

   12 Van Gogh Z.S. är en riktigt stark sort som det låter mycket uppåt på trots läget. Spår 12 är så klart ingen lek, men kör bara Per Lennartsson fram i tid kan Van Gogh på ren styrka ta hem det här loppet.
   4 Zodiac Kronos
   är värst emot och Rikard N Skoglund kan leda hela vägen om ekipaget når ledningen.

   2 Red Hot Tap Dancer gick helt okej på V75 senast och har betydligt bättre uppgift nu och ska kunna dyka upp där framme.

   V64-5

   • Det loppet som jag ser som det mest öppna i afton och här streckar vi på

   10 Even's Cool Boy håller Robert Dunder högt och här borde fyraåringen kunna vara med i striden. 6 Garrett Mix har jag hoppats en del på, men han har ännu inte fått det att lossna i nya regin. Detta är en häst med väldigt mycket kunnande i sig som ännu väntar sig att slå till.

   Stallkamraten 12 Remarkable Feet har det inte enkelt härifrån men förväntar mig uppryckning från senaste insatserna. 8 Lexington Tooma har inte heller han en enkel uppgift härifrån men har varit överraskande bra på slutet!

   V64-6

   • Två löften strider på slutet - tar ställning för den ene

   Det är två riktigt högkapabla travare som gör upp i slutet i form av 1 Galileo Am och 2 Easy Cash. Jag tror de båda kommer vara storstjärnor i framiden.
   Björn Röcklinger ser ut att ha fått sig en högkapabel herre i 1 Galileo Am och han är den jag tar ställning för. Intrycket vid de två senaste starterna har varit riktigt rejält och jag tror åter Galileo Am svarar för ett topplopp!

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Fler aktuella travtips

   Från kvällens V64 på Färjestadstravet tror jag det kan bli väldigt bra värde! Jag drar till med två spikar som inte blir favoriter och har koll på ... Läs travtips

   Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips