V64: Umåkerkväll med potentiella stjärnor » 6 sep. | Martin Engström…

V64: Umåkerkväll med potentiella stjärnor

Umåker håller i fredagens V64-tävlingar som bjuder på fin sport. Flera potentiella stjärnor för framtiden strider mot varandra och det kommer bli klart sevärt!

V64-1

 • Litar på Djuse bakom Jokern

Magnus A Djuse sitter upp bakom 1 Joker C.K. som knappast kan klaga över uppgiften här.
Spår 1 är perfekt över korta distansen och loppet innehåller inte jättemånga seriösa motbud som kan strida emot.

Djuse försvarar innerspåret och leder runt om - det känns som en trygg spik att sätta fart på kvällen med!

V64-2

Ett av loppen som känns lite öppet

2 Ess Springrock blir hästen att slå tillsammans med Ulf Ohlsson. Fyra av sex lopp har blivit seger och det säger den del om treåringen. 
1 Groupie Doll
är inte mycket sämre än förstahästen och dessa två höjer sig något - men där finns någon kul bakom som kan överraska. 

7 Iron Ant har inte riktigt fått till det, men jag tycker hon känns klart intressant här om Oskar J Andersson får till en vettig position hela vägen. Kan definitivt kämpa sig fram och utmana segerbuden.

  V64-3

  • 3 Fanny Chenal är en jag spikat och likaså gäller 4 Au Pair Girl.

  Fanny Chenal var senast ute i derbystoet och gick okej där i klart tuffare sällskap än kvällens. Visst ska hon vara ett segerbud här - men jag köper inte det tunga favoritskapet riktigt.
  Au Pair Girl är en riktig kämpe som äntligen har en lite vettigare uppgift framför sig. Slipper tillägg och en massa hästar framför sig den här gången och jag förväntar mig att hon utmanar Fanny Chenal.

  7 No Matter vet vi om vad hon kan vid bra dag och hon känns lite underskattad bakom de två.

   V64-4

   12 Van Gogh Z.S. är en riktigt stark sort som det låter mycket uppåt på trots läget. Spår 12 är så klart ingen lek, men kör bara Per Lennartsson fram i tid kan Van Gogh på ren styrka ta hem det här loppet.
   4 Zodiac Kronos
   är värst emot och Rikard N Skoglund kan leda hela vägen om ekipaget når ledningen.

   2 Red Hot Tap Dancer gick helt okej på V75 senast och har betydligt bättre uppgift nu och ska kunna dyka upp där framme.

   V64-5

   • Det loppet som jag ser som det mest öppna i afton och här streckar vi på

   10 Even's Cool Boy håller Robert Dunder högt och här borde fyraåringen kunna vara med i striden. 6 Garrett Mix har jag hoppats en del på, men han har ännu inte fått det att lossna i nya regin. Detta är en häst med väldigt mycket kunnande i sig som ännu väntar sig att slå till.

   Stallkamraten 12 Remarkable Feet har det inte enkelt härifrån men förväntar mig uppryckning från senaste insatserna. 8 Lexington Tooma har inte heller han en enkel uppgift härifrån men har varit överraskande bra på slutet!

   V64-6

   • Två löften strider på slutet - tar ställning för den ene

   Det är två riktigt högkapabla travare som gör upp i slutet i form av 1 Galileo Am och 2 Easy Cash. Jag tror de båda kommer vara storstjärnor i framiden.
   Björn Röcklinger ser ut att ha fått sig en högkapabel herre i 1 Galileo Am och han är den jag tar ställning för. Intrycket vid de två senaste starterna har varit riktigt rejält och jag tror åter Galileo Am svarar för ett topplopp!

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Lite sämre utbud än konkurrenterna
   Välkomsterbjudande
   Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsida

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Summering

   Författare: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs fullständig recension

   Fler aktuella travtips

   Fantastiska Elitloppssöndagen är här och avslutande två V75-avdelningarna innehåller de två försöken. Därtill är det även Elitkampen där Månprinsen ... Läs travtips

   Årets höjdpunkt är här, Elitloppet. Prix d'Amérique i all ära men som svensk är Elitloppet årets höjdpunkt enligt mig. De andelar jag har öppna ... Läs travtips

   Hej!Niklas Exklusiva M satte 7 rätt på lördagen och gav 493:- tillbaka på satsad 200:-!Nu börjar det verkligen brännas under fötterna och pulsen ... Läs travtips

   V75-1 Ett rivigt lopp inleder och här kommet det bli fartfest. 10 Månprinsen AM kunde inte hota 8 Lome Brage sist men borde ha formen framflyttad ... Läs travtips

   Det blev segrar i spets för de flesta hästarna under lördagen och det var väldigt svårt att ta någonting tillslut, blir det samma visa i morgon? Det ... Läs travtips

   I det första loppet för dagen på Solvalla, startar den finske gästen 3 Polara som var heroisk i just Elitkampen 2019 och ryktas nu vara i full form ... Läs travtips

   Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips

   I lopp fem hittar vi "spökhästen" 3 Arapaho Ghostdance som har levererat imponerande slutspurter i de två senaste loppen och nu är på jakt efter ... Läs travtips