V64: Toppkväll på Åby!

Vi skäms bort med en riktigt fin torsdagskväll från Åbytravet när det är dags för Åby Monté Trophy och även The Red Mile!

🔨 SPIKARNA

V64-1

Det blir ett sant nöje att återse 5 Lady Beluga igen.

Stoet har onekligen charmat mig under den här säsongen och visat prov på både styrka och snabbhet som imponerat. Nyblivna miljonärskan startar nu från ett utmanande läge i volten, men jag litar på att Jocke Lövgren reder ut det där.
Lady Beluga är en topp på frammarsch och visst, hon möter ett par jättebra motbud här, men jag har verkligen svårt att gardera upp henne för dagen i det skicket hon visat upp sig i.

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-2

Mycket fint treåringslopp där 3 Diapason är knappa förstahästen och jag tror hingsten har hygglig chans att kunna få bäst start och således nå ledningen. Kommer han dit är segerchansen mycket god.
1 Jimbaran Zon
kommer göra allt för att försvara innerspåret och 2 Delight Kronos föll verkligen med flaggan i topp på Jägersro senast. 

5 Expelled ska man se upp med också som inte hade tur med sig i positionerna på Solvalla senast, men var väldigt bra näst senast och är redo för att prestera på topp här igen.

V64-3

Bästa hästen har lottats till svårast utgångsläge i form av 8 Lucky Guy Boko.
Han återkommer efter varit ifrån nästan två månader och göra det från spår 8 över kort distans är krävande. Jag håller honom ändå som den kapacitetsmässigt bästa hästen i gänget och Tyler Mifsud kommer behöva försöka vara offensiv bakom bilen direkt för att söka position

Det ser ut att bli fart där framme med, vilket gör att fyraåringen trots allt kan slå till. Det gör att jag lite djärvt streckar endast honom och en till;
Kollar man upp ute i spåren över sista 300 meterna så kommer man se 9 Holdfast Am avsluta sylvasst!

V64-4

Välkänt sällskap gör upp i årets The Red Mile över sprinterdistansen!

Med spår 1 är taktiken given från Åke Lindblom att försöka spåra så länge det går med sin 1 Chapuy. Man ska dock ha i åtanke att hästen även är anmäld till nästa onsdags V86.

I grunden är han inte lika tuff som 3 Tycoon Conway Hall. Denne 12-åringen är verkligen inte slut som artist vilket visades senast på Tingsryd! Tycoon är hästen att slå till slut.
2 Bythebook
väntar man att det ska lossna för igen!

V64-5

Åby Monté Trophy samlade ihop ett riktigt fint startfält med 250 000 kronor i förstapris!

7 Brilliant Madrik satte onekligen en på plats när han debuterade i Sverige senast och var läcker som överlägsen vinnare. Med den insatsen i kroppen är han än bättre här och kommer garanterat göra upp om segern.

De som strider emot först och främst är stall Henk A.J. Grifts båda bud i loppet, 5 Diamant de Larre och 9 Boston Terrie - men som alltid blir det intressant se hur 6 Mindyourvalue W.F. presterar i monté.

V64-6

10 Candlewick är just nu i sitt livs form. Så bra som hon är nu har hon aldrig varit och efter att hon gick jättebra som tvåa för tre starter sedan har hon fortsatt på den vågen och blivit än bättre.
Intrycket senast på Jägers var jättefint och hon kan bli mycket svår att stå emot i avslutningen.

Det finns ett par bra motbud emot från framspåret, inte minst 1 Global Coldplay och 2 Lazar Flevo, men även 6 Aberdeen Face som står bra inne i loppet. Han kan bättre än vad han visat på slutet.

Stall Lövgrens hästar gick kanon på V86 igår och 8 Fantom Godiva är väldigt vass och andrahästen i loppet 5 Iliade rycks det skorna på runt om.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips