V64: Toppenkväll på Solvalla!

V64: Toppenkväll på Solvalla!

Det är mycket som står på spel denna tisdag kväll från Solvalla. Uttagningar till Oaks och Kriteriet där de två främsta i varje lopp går vidare. 
Kvällen håller toppenklass med flera lysande talanger!

Bythebook tillhör favoriterna i årets Travkriterium

V64-1

I sina tre inledande lopp i karriären har 4 Civilon gått i mål som vinnaren varje gång. Dessutom har han också gjort det på ett rejält sätt och det är självklart att nämna honom först här.
Däremot går han iväg utvändigt om 3 Ubaquarian Face som både är mer rutinerad och varit ute i tuffa sammanhang under året. Kan leda loppet väldigt länge!

Bakom dessa två varnar jag för 9 The Bald Eagle som jag haft litet gott öga för. Bold Eagle-sonen har visat upp en rejäl styrka och läget här känns klart bra för att kunna utmana sista halvvarvet!

V64-2

3 Carry Cash gjorde det kanon i sin debut som resulterade i seger direkt. På slutet har hon haft det svårt att sköta sig men förhoppningen är givetvis att hon ska sköta sig den här gången. Iså fall tror jag hon kan ta karriärens andra seger här.
10 Grande Diva Sisu
kommer garanterat avancera sig framåt tidigt och annan från bakspåret att räkna med är 12 Alexi Quick. Jag tycker även 1 Electric Rain känns intressant från perfekt utgångsläge. Får en fin resa hela vägen.

V64-3

8 Gulfstream Am är nog minst lika bra häst men här blir det 4 Bythebook som står som vinnaren.
Läget är klart bättre än främste konkurrenten och Bythebook har sett riktigt fin ut den här säsongen. Jag tycker han känns svårslagen i det här fältet denna gången.

V64-4

1 Global Anarchy överraskade oss alla näst senast när hon tog en läcker seger i uttagning till E3-final. Senast gjorde hon en fullt godkänd insats utvändigt om ledaren som även blev vinnaren. Sättet hon levererat under sommaren har gjort henne till en av kullens bästa. Är hästen att slå!

Jim Oscarsson med 6 Dontlooseallmoney är inte mycket sämre än Global Anarchy och utmanar garanterat - liksom Lars I Nilsson-tränade 3 Darling Godiva. Markus B Svedberg selar ut toppformade 4 Gloria Sisu som var strålande bra senast!

V64-5

  • Det klart roligaste loppet på hela kvällen. Loppet kryllar av kapacitet!

Flera strålande hästar här och den jag först vill nämna är 4 Dante Godiva som minst sagt sett kraftfull ut och här har Ingemar Hultqvist en kommande storstjärna.
8 Global Adventure
är det klara motbudet och som har elva segrar på fjorton starter - imponerande statistik!

12 Guzz Mearas har ett tungt läge härifrån men när han är i ordning och tävlingssugen tillhör han topparna!

Jag tycker dessa tre höjer sig något i fältet och det känns säkert så!

V64-6

  • Två riktiga toppar blir låset

Mattias Djuse har flera toppar i sitt stall och det är toppar som framförallt är av de yngre åldrarna. Snacka om en ljus framtid till mötes därifrån! Här startar Djuse med 5 Djokovic som framföralt i sina tre senaste starter visat upp ett ruggigt intryck.
Den som strider emot är stall Kolgjinis högkapable 10 Upset Face som jag tror är perfekt förberedd för det här. Liksom många andra treåringar är Kriteriet det stora målet för året och Adrian Kolgjini reser upp till Solvalla med en taggad Upset Face. I grunden är det här förmodligen bästa hästen i fältet.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 1 På denna preliminära rad går jag ut stenhårt och spika 6 Macelleria. Hästen har fått en fin utveckling i regi Bergh och radat upp fina insatser ... Läs travtips

Dags att sätta tänderna i veckans V75-omgångEfter en trevlig debut på V86 i onsdags, är det nu dags att sätta tänderna i veckans V75-omgång. Känns ... Läs travtips