V64: Talanger visar klassen på V64 » 2 sep. | Martin Engström -…

V64: Talanger visar klassen på V64

September månads första V64-omgång avgörs på Mantorp där TRE talangfulla spikas!

V64-1

  • Kul och öppen inledning i Helen Ann Johanssons Invitation. 

Henriette Larsen med 2 Global Woodstock är främsta segerbudet från perfekta möjliga utgångsläget. 6 Bossy Alley är en hårding som går hela vägen in i mål. Jag tycker Bossy Alley visade senast vilken kapacitet han besitter och med skickliga Henna Halme ska det bli högintressant!

Från bakspåret varnar jag lite för 11 Ufo Jet. Hästen har inte rosat marknaden på slutet, men jag tycker stall Stefan P Petterssons hästar gjort det bra senaste veckan och det verkar som att stallets hästar är på uppgång!

V64-2

Peter Untersteiner visade upp en väldigt högt lovande 5 Global Agreement senast där treåringen segrade direkt i debuten. Segern togs med ett rejält intryck och jag gillade verkligen vad jag såg.
Motståndet här är inget som ska skrämma honom och jag tror Global Agreement löser andra raka segern. 

V64-3

  • Fint treåringslopp denna måndag kvällen och här tycker jag vinnaren känns given.

Jag spikar 8 Guzz Mearas som tillhör topparna i kullen. Spåret är givetvis inte det bästa, men kapacitetsmässigt är där inga i loppet som är av riktigt samma klass.
Jag tycker Guzz Mearas känns klart svårslagen och spikar utan att tveka!

V64-4

3 Never Stop verkar bli mest betrodd i detta öppna stoloppet. På slutet har hon däremot inte varit till sin fördel och hon ha inte varit särskilt vass. Det är definitivt ett måste att gardera!

15 Global Wellness gör första starten sedan oktober ifjol och behöver rimligen loppet. Däremot är hon bland de bättre i det här sällskapet och mot flera halvtaskiga motbud så kan Global Wellness vara att räkna med direkt.
12 Irish Cream Zon
ska heller inte nonchaleras!

V64-5

Robert Bergh tar nya tag med 6 Pacific W.F. som ännu inte vunnit i årets åtta starter. Vid fjolårets elva starter satte hästen nosen först endast vid ett tillfälle, så det är knappast någon segerrik herre som spelas som favorit ikväll.
Formen däremot är bra på Pacific W.F. för dagen och här borde han kunna segerstrida.

8 Copaca Banana lottades åter till spår 8 vilket givetvis gör det jobbigt. Däremot är hästen tillsammans med Kim Eriksson allt annat än chnaslösa och Eriksson lär testa sig framåt direkt.
Från bakspåret är det 10 Urchin som man ska se upp för. Hästen går hela vägen in i mål och vid sunda vätskor är Urchin förmodligen bästa hästen i fältet. 

V64-6

  • Fyra segrar på fem starter är inledningen på karriären för 15 Nanetta Hill.

Joakim Lövgren besöker Mantorpstravet med detta väldigt talangfulla stoet och jag har svårt att se henne som annat än förlorare här. Visserligen många att ta sig förbi ute i spåren så klart, men Nanetta Hill kan vara något alldeles extra - och springer framförallt i en för låg klass för hennes kunnande.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från kvällens V64 på Färjestadstravet tror jag det kan bli väldigt bra värde! Jag drar till med två spikar som inte blir favoriter och har koll på ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips