V64: Swingas det på Umåker ikväll!?

V64: Swingas det på Umåker ikväll!?

Från björkarnas stad, Umeå, får vi följa torsdagens V64-tävlingar. Bland de startande syns V75-härdade Zorro Swing.

Zorro Swing startar i V64-5

V64-1

7 U.Boat har ingen vidare rad att stoltsera med. Äntligen har hästen en intressant uppgift och Mats E Djuse kan tidigt sitta i ledning. Ska U.Boat vända på sin trend borde det kunna bli nu!

Många gör upp bakom och vi inleder med en del streck. 11 Zooropa är mer stark än snabb och körts troligen offensivt direkt.

V64-2

Jan Ove Olsen ska givetvis vara positiv med sin 6 Faks Nils som blir hästen att slå, men där finns några roliga bakom som kan utmana.

Från start har vi både 2 Stålville och 3 Sundbo Samuraj och sistnämnde hoppade bort bra placering på V75 senast. Verkar vara i form och felfritt kan Sundbo Samuraj vara intressant!

V64-3

Amatören Tina Koskiinen gör ett besök på Umåker med sina 10 Twinquit och 11 Explosive Elvis och givetvis är fdet främst förstnämnde som är mest segeraktuell. Åter sitter Juha Länsimäki upp och ekipaget kommer få perfekt resa hela vägen. När Länsimäki väl ger sig ut i spåren kan det bli åter en stark Twinquit-seger.

6 We Vi har säkerligen givit Robert Dunder en del gråa hår. Stoet har kunnandet i sig men inte visat det på ett tag. Det skulle inte förvåna mig ifall hon slår till den här gången. 

V64-4

Robert Dunder sitter åter upp bakom 6 Kahlua Bishop som från läget tidigt kommer vara bland de främre i fältet. Det är hästen att slå i loppet, men där finns några roliga bakom att se upp för.

Patrick Wickman ska först och främst få iväg 10 Digital Flash felfritt. Hästen duger väldigt bra i det här gänget! Annan från bakspåret är 12 Miss Hejaracka som står perfekt inne i fältet och är i grunden nog den bästa hästen i fältet.
4 Celeste Brodda
har viss galopprisk härifrån men fått lopp i kroppen efter två månaders uppehåll. Får Christian Månsson iväg henne kan hon vara stark till slut.

V64-5

  • Det är en svår omgång och nånstans måste man försöka koppla lite grepp. Här tror jag Jens Eriksson äntligen kan ta efterlängtad seger med sin 7 Zorro Swing.

Läget är bra över voltstart på korta distansen och Zorro Swing är minst sagt härdad mot stentufft motstånd. Äntligen tycker jag att sjuåringen hittat sig en lämplig uppgift och jag både hoppas och tror Zorro Swing sätter nosen först den här gången!

V64-6

  • Daniel Wäjersten har en ljus framtid till mötes i sin tränarkarriär. Här selar han ut och kör åter en av stallets stjärnor, nämligen 4 Global Well Off.

Jag tycker det var längesedan man såg hennes höga toppar och valde att gardera upp henne senast. Väl där var hon tillbaka i sitt rätta jag igen och imponerade. 
Det enda emot henne en här gången är spåret. I övrigt tycker jag hon är klart bästa hästen och jag tror åter Global Well Off står inför en rimlig segerchans. Spik!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips