V64: Svårstoppad för klassen?

Helgen är här och fredagskvällen spenderar vi från Rommetravet med V64 där en för klassen åter kan visa sig vara svårstoppad i avslutningen.

🔨 SPIKEN

V64-5

Ja, och så sitter jag här nu igen. Hamrar i den förbaskade spiken på 7 Garli Kongen. Jag har trott på honom i stort sett hela hans karriär och senast var det tråkigt att galoppen satte stopp på duellen mot högkapable L.Q.Widde. 
Den här gången går han ner lite i klass på konkurrensen tycker jag och får bara Jan Roar Mjölneröd iväg honom felfritt förväntar jag mig att kongen avgör det här och fångar in ledande 5 Björkevarg.

V64-6

Vi välkomnar 6 Gordon Brodde tillbaka som dessvärre tvingades strykas från V75-final. Nu har han fått ta igen sig och är tillbaka igen. Det här rör sig om en högkapabel femåring som har betydligt mycket att springa in. För den här klassen är han svårstoppad och jag tycker han ställs mot ett klart överkomligt motstånd i comebacken. 

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

Elias Strandberg tar omtag med sin 3 Captain P.R. som senast tog hand om ledningen men fick till slut ge sig mot segerstaplaren Mellby Indigo. Insatsen var femstjärnig och även näst senast var Captain P.R. ruggigt stark när Strandberg var resolut och körde fram och tog över ledningen och kunde sedan enkelt vinna. Captain P.R. är den i bäst form av de i inledningen och hästen att slå!

2 Adlon Amok gör intressant årsdebut och är tidig bakom liksom 9 Lewicki Zon som varit överraskande bra på slutet med två raka segrar. 6 Fantom Factor blev fast i rygg på en så bra häst som Wagger Zacker senast och kommer köras offensivt här. Skrällbudet är 5 Herr Melin som hamnade tredje invändigt senast i årssdebuten och fick aldrig se "dagens ljus". Räkna med tävlingsglad sexåringen här.

V64-2

Väldigt orutinerat startfält här som kräver sina streck. 
Knappt är 2 Salamanca min förstahäst i loppet som fått två lopp i kroppen och även snabbt iväg bakom bilen. Trots att innerspåret lär testa emot så tror jag Salamanca är snabbast iväg och blir den att slå från ledningen.

1 Communion har fått ett vettigt läge den här gången och det är möjligen något lämpligare motstånd än vad hon mötte på Solvalla senast. 3 Snowy Me väntar man sig mer av och hon har inte varit helt enkel. Rapporteras testas med jänkarvagn för första gången här. 

V64-3

3 Stormyrans Erkki är i väldigt spännande utveckling för dagen. Senast lyckades han trots galopp hinna fram och ta sin tredje seger i fyra av hans senaste starter. Han är ännu ganska opålitlig och dessutom möter han tuffare motstånd nu än tidigare och kommer behöva stå för en svettig insats.

Jörgen Westholm sitter åter upp bakom 4 Målbo Urbin som med jänkarvagnen för första gången laddas iväg och troligen är det ledarhästen i loppet. 11 Almas Zafir årsdebuterade senast och satt perfekt till i andra par utvändigt men slog på galopp med halvvarvet kvar. Kajsa Frick sitter upp nu och som lyckats bäst med sjuåringen. 

V64-4

Jorma Kontio fick sitta upp bakom 2 Jean P.Hill för första gången senast i fyraåringens tredje start och snacka om att det var proppen ur. Valacken har i sina två tidigare starter inte varit något märkvärdigt men gav ett överlägset intryck senast. Får Kontio en bra start är det mot ledningen som gäller och där blir ekipaget mycket väl svårslaget.

Billy Svedlund har höga tankar om sin 9 Kocu Boko som ses som främst emot och "jokern" i sammanhanget är 5 Hisco de Florange med två lopp i kroppen och även fast han möjligen borde vunnit senast som storfavorit så tror jag han är än mer i ordning till den här starten.

Dagens Dubbel-förslag:

  1. 5, 7, 12, 13
  2. 6 Gordon Brodde

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Rättvik serverar oss en fin omgång på tisdagen där V4-2 är riktigt högklassigt för att vara lunchtävlingar!V4-1Oskar Kylin Blom ska kunna ha lite ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips