V64: Svårlöst på hemmabanan

Hemmabanan Jägers har sin klassiska tisdag med V64 och snacka om att det är en svårlöst sådan.
Vädret då? Ja det är nice!

🔨 SPIKARNA

V64-4

Vädret är alldeles lysande med skinande sol och tropiskt väder. Nog fasen ska jag då få feeling för en med just det namnet...
Jag går ut stenhårt här i en tuff omgång och spikar lågprocentare!

Från startvolten ska man se upp för 5 Nice Weather som varit strålande bra i sina två senaste starter, båda med Kim Eriksson som också kör här. Jag tror det kan bli tredje gången gillt för de två och Nice Weather är tidigt nerplitad på mitt system.

Gustav Johansson har intressant uppsittning i 9 Safira Diablo. Stoet inledde karriären med två finfina insatser och senast hade hon bara en lite sämre dag. Omtag här och förstareserven.

V64-6

Jag har gjort det ett par gånger förr och det är dags här igen - jag går stenhårt på 1 Staro Peanut.
Ja, jag har chansspikat honom förr och den här gången ska det verkligen gälla. Från ett svårt bakspår på Tingsryd kom han aldrig in i matchen senast men fick gå en repa över upploppsrakan.

Spår 1 är oerhört intressant den här gången och valacken kommer få en perfekt resa hela vägen. 2 Henri Sisu är en riktigt tuff konkurrent i loppet, men en rygg på denne kan bli alldeles perfekt och oavsett vad så vet jag att Staro Peanut får chansen den här gången över korta distansen. Nu ska spiken jobbas in!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

En hel del välkända i Augustistayern över 2 640 meter!

3 Global Beware återkommer efter varit ifrån sedan 17 mars och det ska bli högintressant att se honom igen. Om än att det är comeback-lopp så visade han ju i sina två senaste starter att han hanterar den här distansen. Det blev ju snöpligt med galoppen senast, men innan det var han i segerstrid. Räcker långt direkt.

De två stona i loppet är även de givna på min lapp i form av 7 Divane Godiva som var väldigt stark för tre och fyra starter sedan. Ute i tuffare gäng i sina två senaste men det här gänget denna gången ska hon matcha. Den andra är 8 Call Me Brodda som sannerligen är härdad. Hon vinner inte särskilt ofta, men oftast samtidigt varit ute i väldigt tuffa lopp. 

Man ska även se upp för 6 Let It Happen som gått bra med Bernardo Grasso i sulkyn den här sommaren.

V64-2

Det var häftigt att se 4 Hickory senast när han i sin fjärde start i karriären tog sin första seger. Det var ju framförallt ett riktigt läckert intryck på honom under slutvarvet och han avslutade storstilat som överlägsen vinnare.

Nu blir det ju knappast någon ledning här med 5 Lauria Inferior S. bredvid sig och som rankas tvåa, men är Hickory som han var senast kan det bli ny uppvisning.

6 Jebo Smart kommer knappast backas härifrån och är väl den som kan sätta lite färg på loppet - en färg som till slut kan bjuda in 10 Jeans N.Both.

V64-3

Henrik Thomsen är garanterat offensiv dirket med 6 Excuse Me. Vid ledning tror jag på bra chans för ekipaget - men respekten är stor för att 2 Filip Winner och 3 Gaya de Pervenche har spår invändigt om.
Framförallt sistnämnde tror jag hon kan göra en urstark insats. Riktigt läcker för tre starter sedan och varit tapper i sina två senaste insatser.

1 Goldfield är en jätteoutsider!

V64-5

Förstahästen är 10 Matchpoint Pellini. Fungerar Matchpoint Pellini som han ska så är han av väldigt hög klass i det här sällskapet.
Sexåringen gör sin blott elfte start i karriären och i enklare sällskap har han jobbat upp dagsformen i sina två senaste starter. Det som gör att jag inte vågar spika är givetvis bakspåret, trots allt. Och ledaren i loppet kan räcka långt.

Ja, 4 Palace Bo kommer tävla emot länge från ledarpositionen och räknas tidigt bakom, och det ska även bli intressant med nyblivne valacken 9 Across The World! Man ska heller inte glömma bort att 6 Äkta Lavec är riktigt bra de dagar han fungerar. Verkar trivas bäst med Markus Waldmüller och gjorde ett starkt lopp senast på Åby.
12 Akal Face
är annan outsider som går starkt under slutvarvet.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips