V64: Svårlöst på Åby

  Torsdagen viger vi åt en kväll på Åby och de har verkligen samlat ihop en V64-omgång som är rejält klurig!

  🥇 SPIKEN

  V64-1

  6 Tug of War har varit klart förbättrad på slutet och ikväll ska fyraåringen testa på kort distans för första gången. Jag tror däremot det kan bli svårt att nå ledningen och väl då är fyraåringen rejält sårbar.
  8 Chimi kommer laddas iväg vad som går med jänkarvagnen på, men jag tror det kan häxa rejält.
  Detta får mig att dra till med mitt djärva spikförslag!

  Fyndet i loppet jag har med i loppet är 10 Twenty Dollar. Stoet är nu tillbaka igen och jag tycker hon visat flera gånger förr att hon framförallt kan avsluta riktigt fort. Stefan Persson har kört henne i alla fem starterna i år och jag tror hon kan gå en ruggig slutspeed!
  Runt 5% tycker jag är en kul start på en mycket svår omgång!

  💰 FAVORITEN I FARA

  V64-3

  3 Svenerik O.Z. är ingen jag håller i handen i detta halvdana loppet. 4 Classic Brodde framförallt tror jag kan få en bra start trots spår 4 i volten och nu ska Carl Johan Jepson sitta upp!

  En kul outsider i loppet som blir helt borttappad är 14 Cissi af Solnäs.
  Ser man till raden har hon inte haft något vidare travår inte - däremot är Thomas Uhrberg den som lyckats bäst med stoet. Utgångsläget är perfekt på tilläggsvolten för att kunna sätta sig i bra smygläge där framme. Jag tror den här sexåringen reser upp till Åby och är redo för skräll!

   💣 ÖVRIGT...

   V64-2

   11 Monrose Wine har det inte alls fungerat förr på sistone, rättare sagt hennes tre senaste insatser, och nu gör hon sin första start sedan 9 augusti. Jag tror säkert stall Untersteiner trimmat till henne hemma i träningen lite och normalt sett är hon bäst i loppet.
   Stallkamraten 5 Nilla Lane tror jag samtidigt inte är mycket sämre och drar hon iväg felfritt är hon ett starkt segerbud!

   4 Wingait Birgitta är i toppform för dagen och nu ska André Eklundh maxa stoet med jänkarvagn och barfota runt om. Hon är så pass bra just nu att hon kan leda länge!
   7 Eva Gant Gar gick mycket bra från spets senast och nu ska Björn Goop sitta upp och försöka detsamma. Oklart om ekipaget når spets men stoet ska ändå bli intressant se hur hon följer upp senaste insatsen.

   V64-4

   I V64-4 är det uttagning till dam-SM och här får Hanna Lähdekorpi styra stall Luguaers 10 Laban Lagö.
   Visst hade femåringen gärna haft ett framspår, men här får han istället nyttja sin effektiva speed. Jag tror han gör upp om det!

   4 Theycallmesixten vid ledning är därifrån väldigt kaxig ska sägas och 8 Feline Burgerheide har varit mycket bra två raka starter. Borde kunna slå till snart!

   V64-5

   Stall Flemming Jensen är i fokus i V64-5 och visst ska man ta 3 Game On Butcher på allvar och som nu börjar trimma igång formen!

   11 Generalen D.K. skulle möjligen ha löst en seger senast men nu ska han testas med Björn Goop. Han är av hög kapacitet för den här klassen han befinner sig i och när stall Jensen tar turen hela vägen till Åby väntar jag mig att valacken ska vara i ordning. Tidigt motbud till stallkamraten.

   6 Peach är en kul outsider bakom och en rejäl skräll är ju 12 Cubalibre Jet som lyckats med allt den här säsongen - utom att vinna. Rätt vad det är så slår det till.

   V64-6

   Ett välkänt fält avslutar kvällen!

   3 Demon ska tveklöst vara hästen att slå och även fast stallet har större uppgifter framför sig med hästen (V75-final) så kommer Calle Jepson köra offensivt. Finalen på Solvalla är inte förrän 14 oktober!
   Detta är en riktig tuffing till häst och sitter ekipaget bara hyggligt till i loppet är denna demonen svårslagen.
   9 Speedy Tilly har verkligen behövt startas igång den här sommaren och jag tycker ju faktiskt att han gått helt okej i sina tre senaste starter. Åttaåringen är härdad av längre distanser, så 2 640 meter är klart fördelaktigt för valackens del. Björn Goop sköter åter tömmarna och det är stort plus att jänkarvagnen sätts på igen! 

   11 Mustang Racer, som många hade som måstestreck hela sommaren, har äntligen fått det att lossna rejält. Litet minus med skor fram ska sägas och jag chansar bort honom - men väl som förstareserv!

   Bästa spelbolaget för travodds

   GoGo Casino

   • Ny licens från LeoVegas
   • Stort spelutbud
   • Swish som betalningsmetod
   • Minst 200 SEK insättning
   Hemsida: Grundat:
   Ägare:Huvudkontor:

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
   Följ Travstugan på Youtube