V64: Svårlöst omgång med Nessie på slutet » 17 nov. | Martin Engström…

V64: Svårlöst omgång med Nessie på slutet

Det är en rätt klurig omgång vi bjuds på från Eskilstuna under tisdag kvällen. Bästa spiken hittar vi först i avslutande V64-6 där Staro Nessie leder runt om!

V64-1

Slår man upp "stenklar" så hittar man högst troligen inte en bild på 3 Pinto Bob (bilden). Han har varit väldigt osäker av sig och inte presterat på ett tag. Kapaciteten vet vi att han har i sig och jag tror verkligen han hittar tillbaka här igen.
Lång distans stormtrivs han med och den här gången slipper han både voltstart och tillägg att tampas mot. 

Det är ett jättebra fält emot, men jag går rakt ut på att Pinto Bob skärpt till sig och visar sin rätta sida igen.

         V64-2

         • Ingen vidare klass på andra avdelningen - således behövs strecken!

         10 Yfront blir intressant den här gången. Det blev sannerligen ingen enkel resa senast och hästen tröttnade efter att ha gått ute i tredjespår. Från det här läget i volten kommer Yfront sitta perfekt till och av vad jag kollat in under hästens starter under hösten har tre av fyra starter varit väldigt positiva. Efterlängtade segern dyker upp när som helst.

         Annan som är en sådan som gör jobbet är 13 Raj's Red Magic som Carl Philip Lindblom som vanligt sitter upp bakom. Startar vecka-vecka nu med och tog en stark seger för två veckor sedan. Följde upp det med en okej insats senast men borde kunna göra upp om det här igen.

               V64-3

               Isac Lindberg har fått en bra uppsittning här i form av 2 Feel The Benefit som vid tidig ledning kan ha hand om det här loppet runt om. Treåringen startade i fredags och såg ut att behöva den genomköraren efter en månad ifrån. 

               1 The Big Bang testar på trav igen efter att ha tävlat i monté en tid där hästen varit riktigt bra. Svårbedömd nu med sulky men intressant från det här läget.
               9 Qvanting Indika
               var strålande bra inne på Solvalla för tre starter sedan och då liksom nu blir det barfota runt om (sprungit med skor runt om två senaste).

                V64-4

                Ja, det är säkert så att 7 Buska Blyg bara vinner det här om han fungerar - men att singelstrecka ett kallblod som inte tagit en enda seger vid årets fjorton starter är inget jag gör vågen för, direkt...
                13 Nebbenes Solan
                är i klart bättre form för dagen och Oskar Kylin Blom lär köra därefter. Fyraåringen stod för karriärens bästa insats senast och går han iväg felfritt tror jag på segerstrid.

                Ulf Ohlsson förstärker 10 Alex Sigfrid återigen. Fyraåringen hade ett lysande fjolår med fyra segrar på sju starter men har inte alls fått till det den här säsongen. Skulle fyraåringen vara tillbaka i liknande författning som ifjol är han definitivt en outsider.

                       V64-5

                       Det blev välförtjänt seger för 10 Showtimejackflower senast som är i riktigt fin författning för dagen. Valacken har visat flera gånger förr att han kan attackera ute i spåren så bakspåret är inget jätteminus. Femåringen står verkligen bra inne i loppet dessutom och motståndet är inget som skrämmer direkt.
                       Jag tycker det ser bra ut för andra raka.
                       3 Very Charming
                       gick ett bra lopp senast som borde föra henne framåt i fin form igen. Läget är perfekt här för att hamna bra på det och ses som värsta motbudet till Showtimejackflower.

                       För er som garderar vidare varnar jag lite för 1 Francisfromheaven från perfekt innerspår och stoet är riktigt bra när hon är på rätt tävlingshumör.

                               V64-6

                               Regidebuten näst senast för Joakim Elfving var klart bra för 3 Staro Nessie, efter att ha varit ifrån i över ett halvår! Senast förstörde startgaloppen alla möjligheter. 

                               Det här är en talangfull fyraåring som varit hårt betrodd i större delen av sina elva starter. Jag tror det åter är dags för henne och felfritt håller jag henne som stark segerchans i det här loppet.
                               Liksom vid tidigare två starterna sitter Rikard N Skoglund upp som nu lärt känna stoet.

                               Dela inlägg

                               Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                               Bästa spelbolaget för travodds

                               Bet365

                               Bäst på fasta odds
                               • Världens största spelsajt
                               • Egna fasta travodds
                               • Bra välkomsterbjudande
                               • Inget poolspel
                               Välkomstbonus
                               1250 SEK i spelkrediter
                               Hämta bonus Besök hemsidan

                               Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                               Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                               Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                               Sammanfattning

                               Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                               Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                               Läs hela recensionen

                               Fler aktuella travtips

                               Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

                               Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

                               Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips