V64: Stostjärnan segermogen

V64: Stostjärnan segermogen

Mantorpstravet erbjuder oss sex riktigt fina V64-lopp. I V64-5 startar stostjärnan Southwind Feji som jag tror hittar tillbaka till vinnarcirkeln igen!

V64-1

Överraskades av hur bra 4 Viking's Topline senast. Efter att varit ifrån ett tag gick han direkt ut på V75 och var klart godkänd mot bra motstånd med svårt utgångsläge.
1 Gun Palema
verkar vara i fin form för dagen och stoet är framförallt väldigt stark med rejält löphuvud. Borde kunna få chansen härifrån!

8 Sandsjöns Enzo ska med på garderingen men har svårt läge här och där föreligger liten galopprisk. Felfritt är han tveklöst en av de bättre.

V64-2

Det ska bli ett nöje att kolla in 12 Vicar igen. Tränare PAsi Aikio sitter åter upp själv och kör sexåringen och varken utgångsläget eller motståndet borde få valacken att känna någon nervositet.
Han stormtrivs över distansen och har en styrka i sig som övriga inte riktigt besitter. Jag tror han är klart bästa hästen och spikar Maharajah-sonen.

V64-3

  • Två Halmstad-hästarna fångar ens intresse.

1 Coram d'Inverne har gjort bra ifrån sig på slutet och radat upp andraplatserna. Senast hamnade han illa till och fick mer ett lopp i kroppen. Läge för en offensivare styrning nu för Rikard N Skoglund!
4 The Muffin Man
hade mycket väl kunnat vara spikförslag om man vetat att han sköter sig. Det är förmodligen bästa hästen i fältet, men han är dessvärre hopplöst osäker...

5 Neo Sånna har ännu inte fått besöka vinnarcirkeln, men det är ren tidsfråga innan första segern sitter där. 

V64-4

Väntade mig mer av 12 Shutter Island senast på V75 och hon kan klart bättre än så. 

Johan Untersteiner sitter upp bakom 5 Floydside Am som reser till Mantorp med lopp i kroppen efter längre uppehåll. Kunnandet finns där helt klart, men det är väldigt osäker femåring som inte är att lita på ännu. 

V64-5

  • Någon straffspark är det inte för 5 Southwind Feji. 

Tillägg över kort distans och stort fält kan alltid inbjuda till lite dramatik, men den här gången tycker jag uppgiften ser klart bra ut för henne.
Motståndet håller inte riktigt samma klass som det hon varit ute mot på slutet och med två lopp i kroppen, där senaste starten verkligen fört fram henne, så tror jag hon åter är segermogen.

Bakom Southwind Feji så gratulerar jag Arn Hammering som här gör sin hundrade start i karriären!

V64-6

Blir det en dubbelseger för Mikael J Andersson?
Efter Southwind Feji kör han här Eric Martinsson-tränade 6 Bar Shooting Star. Skulle ekipaget mot förmodan nå ledningen kan det hålla hela vägen, men det troliga är att det åter kan bli positionen utvändigt ledaren. 
Stoet var strålande näst senast från ledningen men tröttnade efter tung resa senast. 

3 Emma Rae tycker jag känns intressant och får Kim Eriksson iväg henne felfritt är det loppets troliga ledare och ekipaget att slå.
14 Drogpluggage Racing
har testat V75-lyckan på slutet och möter helt annat motstånd här. Borde kunna sköta sig här bakifrån och plockar placeringar över slutvarvet.

Dagens Dubbel:

DD-1: 5 Southwind Feji
DD-2: 3, 6, 14
3 rader

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips