V64: Stoet skriver nytt segerkapitel

V64: Stoet skriver nytt segerkapitel

Från Eskilstuna hämtar vi V64-omgången där spiken hittas i stoloppet och där två av loppen låses!

V64-1

Ulf Ohlsson kan styra och ställa hela vägen här med 2 Valter Vald. Jag tycker Petri Salmela hittat en perfet uppgift för sin häst här som borde kunna leda länge.
Jag vågar dock inte sitta utan 7 Bicc's Lamborghini som är van vid tuffare gäng än det här och Carl JOhan Jepson kommer kunna styra framåt tidigt från det här läget i volten.

V64-2

  • Tre höjer sig i montéloppet

Sofia Adolfsson är den som vanligt sitter upp bakom segerbudet. 6 Butterfly Ima sitter hon åter upp på som svarade för en klart bra montéinsats senast. Med det loppet kvar i minnet ska Butterfly Ima bli högintressant den här gången!

Värst emot är såklart 3 Sebastian Hall men från läget ska man heller itne underskatta 1 Bear Abiba som mycket väl kan hålla ut motekipagen och leda länge.

V64-3

Katja Melkko besöker åter Sverige och gör det med ännu en vältränad. Här selar hon ut 10 Herrera Boko som kommer hamna bra på det direkt härifrån. Jag tror ekipaget känns klart svårslaget.

Vill dock inte sitta utan Kim Eriksson med 6 Pikachu Face som verkligen är värd en seger nu. Gick riktigt bra i monté och svarade senast för en nästagångare-insats på Solvalla. 

V64-4

11 Stole The Show är den klara favoriten i det här loppet och ska räknas tidigt - men läget är allt annat än enkelt och det kommer krävas en toppinsats av hästen. Given gardering här, alltså!

2 Carlos Messi är den lite hetare för min del och räknas som förstahästen. Hoppas hästen är närheten av hur han var näst senast.
Anna A Karlsson styrde sin 7 What A Moment till en mycket fin seger senast. Lär antagligen inte nå ledningen den här gången, men dagsformen går knappast att klaga på och What A Moment är tidig!

V64-5

Kvällens enda spik hittar vi i detta stolopp. Här tycker jag Daniel Redén-tränade 3 Chapter N.Deo funnit sig en klart lämplig uppgift.
Motståndet ger henne knappast någon skrämselhicka och hon känns som den klart bästa i fältet. Segerchansen ska vara mycket god.

V64-6

  • Intressant och öppen avslutning med hästar som jag hoppas lite mer på

Den jag främst tänker på som borde rycka upp sig är 11 Famiglia Am. Stoet har verkligen inte fått till det och är ännu segerlös i årets åtta starter. Helt övertyga om att hon är bättre än så och i den här omgivningen borde hon kunna sluta långt framme.
Annan som kan bättre är 5 Wunder Dream. Hästen visade lite ljusglimtar under fjolåret men har inte funnit samma glimtar i år. Får upp Per Lennartsson i sulkyn den här gången som är klar förstärkning jämfört med senaste starterna.

Olga Sehlova är självklara segerbudet med sitt fyraåriga sto 7 Nika.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Hur många spikar finns det i Ölandsbron? Jag har hittat två! Kalmar....here we come och jag har "en blå jättestjärna på hemligt uppdrag" i ... Läs travtips

V75 vänder äntligen mot skogarna och Småland igen. På lördag är det Kalmar som arrangerar V75! Det känns tryggt att luta sig mot Örjan Kihlström ... Läs travtips

Kalmar står som värd för årets tredje V75a Och efter förra veckans omgång är ja oerhört taggad. Dagens dubbeltipsen fortsätter att leverera och ... Läs travtips

V75 14 Cactus är kapabel och bra för klassen. Senast blev hon för het i ledningen, men brukar vara lugn i loppen. Lär hitta en bra position och kan ... Läs travtips

Först över mållinjen ska vi ta ossMina spikar gjorde så gott de kunde igår.  Men tyvärr lyckade RELIGIOUS inte ta sig till ledningen ... Läs travtips

En besvikelse för mig att inte hitta rätt på hemmaplan och fem rätt är inte så roligt, chans till revansch på Kalmar. Jag försökte göra ett tredje ... Läs travtips

V75 Kalmar lördagen den 18/1 bjuder på en grymt spännande omgång med många högintressanta lopp. Loppen ser relativt jämna ut förutom i V75-6 där ATIK ... Läs travtips

Ny vecka och ny V75 omgång. Förra veckan var jag hyfsat rätt ute med att Elian Web kunde vinna samt att Arch lane var bästa spiken, dock fick jag ... Läs travtips