V64: Stoeliten gör upp!

V64: Stoeliten gör upp!

Vi har en del utropstecken under tisdagen på Solvalla. I V64-5 till exempel körs Stoeliten med flera fina ston som tävlar om 125 000 kronor!

Hazard Boko gör comeback i V64-6

V64-1

9 Fixi Mearas visade flera gånger under fjolåret att hon kan bli något riktigt bra. I årsdebuten senast blev det galopp i tidigt skede och den här gången med bakspåret och comebacken överstökad hoppas jag hon ska kunna göra det bättre. Det är loppets klart bästa häst om hon bara skulle fungera.

1 Drottning Pace ska passas tidigt från perfekt smygläge härifrån och 6 Iglesias Boshoeve har varit klart förbättrad i två senaste starterna och borde kunna ta säsongens andra seger när som helst.

V64-2

  • Två höjer sig något - läget gör att jag tar ställning

I detta treåringslopp för ston tycker jag 1 Dreamgirl Hall och 7 Be The One höjer sig lite över resten.
Med tanke på utgångslägena tycker jag sedan det är klar fördel Dreamgirl Hall som jag tror leder det här runt om.

Stoet stoltserar med två raka segrar och den här gången ser det helt upplagt ut för att hon tidigt försvarar innerspåret och laddas iväg där hela vägen.
Jag tror Dreamgirl Hall och Peter Untersteiner har koll på det här och spikar!

V64-3

Ett lopp som väl inte kryllar av klasshästar direkt. 
Den som möjligen har någon form av klass är 3 Monet Augustinu som gjorde en stark Sverige-debut förra veckan. Sjuåringen är en segerstaplare som gör sin 81:a start i karriären och likt Sverige-debuten sköter Oskar J Andersson styrningen som nu alltså fått känna på hästen en gång. Läget går det inte att klaga på här och styrningen blir troligen offensiv!

12 Banzai Merci har blytungt läge men ska passas tidigt tycker jag - likaså 6 Surn' Turf som kan betydligt bättre än vad han visat på slutet!

V64-4

2 Joe Frazier Boko behöver säkert något lopp till i kroppen, men då han fått comebacken överstökad som valack ska han bli klart intressant från ett perfekt utgångsläge.
Lite väl långt ut på vingen, men 7 Very Charming ska givetvis räknas för det efter sin riktigt läckra seger på Gävle senast.

Långskottet i loppet är annars 12 Heylow. Stoet tampas med svårt utgångsläge, men med två lopp i kroppen och gynnad av rusning där framme så kan hon mycket väl slå till. 

V64-5

  • Som alltid är Stoeliten en riktig höjdare med flera fina tävlare som gör loppet sevärt

10 Une Etoile Gar går det inte att komma ifrån som mycket starkt segerbud., även fast jag gärna hade velat strecka på då loppet innehåller flera bra motståndare.
Hon har varit imponerande stark, inte minst senast på hemmabanan och minst lika bra även näst senast. I den författningen hon visat upp sig på slutet går det inte att ranka henne annat än etta och trolig vinnare.

V64-6

  • Avslutningen håller även den V75-klass

7 High Glider står inför en klart intresantare uppgift den här gången. Det blir bra fart på loppet och Örjan Kihlström kommer smyga med perfekt hela vägen och när attacken kommer förväntar jag mig att High Glider bjuder på en rejäl avslutning! Känns klart svårstoppad.

3 Output Pressure spikade jag på V86 senast och den här gången är uppgiften något liknande. Han står verkligen på tur för seger...! Kul att se vad Magnus A Djuse kan uträtta med valacken.

Två profiler gör mini-comeback.
4 Hazard Boko
är tillbaka efter sjukdomsperiod och 6 Cab Hornline regidebutear för Jim Oscarsson. Båda tillhör normalt topparna i loppet men är i behov av lopp och ska nog främst bara ha lopp i kroppen...

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Fantastiska Elitloppssöndagen är här och avslutande två V75-avdelningarna innehåller de två försöken. Därtill är det även Elitkampen där Månprinsen ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppet. Prix d'Amérique i all ära men som svensk är Elitloppet årets höjdpunkt enligt mig. De andelar jag har öppna ... Läs travtips

Hej!Niklas Exklusiva M satte 7 rätt på lördagen och gav 493:- tillbaka på satsad 200:-!Nu börjar det verkligen brännas under fötterna och pulsen ... Läs travtips

V75-1 Ett rivigt lopp inleder och här kommet det bli fartfest. 10 Månprinsen AM kunde inte hota 8 Lome Brage sist men borde ha formen framflyttad ... Läs travtips

Det blev segrar i spets för de flesta hästarna under lördagen och det var väldigt svårt att ta någonting tillslut, blir det samma visa i morgon? Det ... Läs travtips

I det första loppet för dagen på Solvalla, startar den finske gästen 3 Polara som var heroisk i just Elitkampen 2019 och ryktas nu vara i full form ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips

I lopp fem hittar vi "spökhästen" 3 Arapaho Ghostdance som har levererat imponerande slutspurter i de två senaste loppen och nu är på jakt efter ... Läs travtips