V64: Stjärnstallet på plats!

Bergsåker ger oss en trevlig V64-torsdag när banan firar 90 år!
Framförallt är stjärnstallet Redén på plats med starka segerbud!

🔨 SPIKARNA

V64-1

Fin klass direkt på kvällen trots att det är ett tunt fält som gör upp!

1 Brambling har den givna fördelen med innerspåret och jag tror han knappt men säkert försvarar innerspåret. Från ledningen blir Brambling mycket svår att besegra och han har framförallt visat förr att han trivs över 2 640 meter.

Han vann bland annat sin derbyuttagning ifjol när Örjan Kihlström från bakspår avancerade fram tidigt och satt i ledningen och kunde hålla koll på övriga. Slutade sedan fyra i Derbyt. 
Stall Wäjersten är de som utmanar med 2 Global Badman och 3 Algot Zonett, men jag tror de får svårt att kämpa ner Brambling!

V64-3

Den dagen jag garderar 7 Margareta Tooma - den dagen gör jag det nog mest för jag tycker om att trycka på knapparna....

Stoet radar upp segrarna och visar både snabbhet men framförallt rejäl styrka och hon är verkligen en stjärna på väg mot att bli miljonärska. Jag fortsätter lita på henne så klart - det finns egentligen ingen anledning att göra något annat...

Bakom?
Ja, 5 Trumpie brukar jag ofta slå ett slag för och han gick i mål med allt sparat senast. De dagar han fungerar fullt ut har han höga toppar. 

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-2

Kallblodsloppet kan bli riktigt händelserikt och det ska bli sevärt att se hur det här slutar!

9 Grisleprinsen G.L. tror jag så sakteliga är på väg upp i toppformen och vi såg ju så sent som i måndags vilken form hela stall Öystein Tjomsland har för dagen. Spännande med Örjan Kihlström i sulkyn den här gången. Jag tror sexåringen kan svepa ner majoriteten till slut.

Jan-Olov Persson har fått in 2 Bäcklös Uriel i stallet och som nu fått två lopp i nya regin. Läget går det inte att klaga på och Persson kommer säkerligen vara inne på att köra lite offensivare den här gången. 
6 Tangen Töff har fått välbehövlig genomkörare i kroppen och är ju en riktig tuffing. 

V64-4

6 Grant Hall är väl självfallet den många fastnar för i detta medeldistanslopp och Oskar Florhed känner väl till fyraåringen. Hingsten är anmäld barfota runt om för första gången och kommer testa för ledningen direkt. I ljusa stunder bästa hästen...

...det som "kryddar" loppet är att 3 Gumman Sisu har spår invändigt om och jag blir förvånad om Sofia Frilén inte testar för ledningen med startsnabba sexåringen. Kommer knappast släppa från sig den positionen när Grant Hall kommer.
7 Open Sky
väntar man att det ska lossna för igen och annan som varit liten besvikelse den här säsongen är 5 L.L.Pod Primo.

V64-5

8 Shirley Goodness visade verkligen löpglädje på Hagmyre senast där stoet tidigt tog hand om ledningen och lämnade konkurrenterna chanslösa att utmana. Hon är i toppslag nu, men visst kittlar det lite att hon gick svåra spår 8 nu!

1 I.D.Exceptional reser över till Sverige igen och från spår 1 bakom bilen har jag svårt att se honom tappa ledningen. Han är av minst lika hög klass som Shirley Goodness och kommer bli tuff att ta ner därifrån!

Noterbart i övrigt; 10 Mellby Joker är tredjeranken i loppet som mot förmodan kan tjäna på om det blir lite väl tuff fart där framme. 
4 Borups Victory har lämnat stall Båth och regidebuterar för Caroline Holm. Får hon ordning på honom kan hingsten tjäna fina pengar under säsongen.

V64-6

Omgångens streckkrävande och öppnaste lopp är avslutningen - precis som det ska vara!

Stall Wäjersten är i centrum där Daniel själv kör 11 Jurista men den som är mest intressant från stallet här är 3 Global Delivery. Återgår till barfota bak nu och kommer testas för att bestämma i täten. Utmanas därifrån främst av 5 Young Danne som Per Linderoth sätter på en jänkarvagn för första gången!

Kaj Widell får sitta upp bakom 9 Infinite Mass som i sina två första lopp var halvdan men har sedan gjort fem riktigt bra lopp. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips