V64: Stjärnan levererar i jackpot-omgången!

V64-kväll från Åbytravet är vad som presenteras på torsdagen! Det är jackpot på V64 och sportsligt håller de sex loppen fin klass! Jag tror stjärnan är att lita på direkt i V64-1!
I V64-5 startar Jeppe Juel med Down Town Girl som vägrat se sig förlorad. Förlorar inte nu heller?

Andel i systemet kostar 43 kronor - klicka här!

V64-1

 • Kapacitetsmässigt är 8 Armour As tveklöst den som står ut i det inledande loppet. Ja, rent av en stjärna i sammanhanget. Jag tror han visar upp sin rätta sida den här gången!

Det har ju inte gått spikrakt uppåt i utvecklingen och fjolårshösten blev en stor besvikelse, men det känns givetvis spännande med skorycket den här gången! Han trivs inte med skor på hovarna så det är stort plus här.
I årsdebuten senast, med skor runt om, galopperade han direkt och fick mest lunka med. Även fast Tyson Dimanche ser ut att sitta i ledning där denne går bra ifrån, så tror jag Armous As visar styrkan och tar efterlängtad seger - något han inte gjort sedan juli månad.

De dagar han valt att vilja tävla så har han sett helt oslagbar ut. Visa det den här gången!

      V64-2

      • Två årsdebutanter är att räkna med direkt

      9 Aloha Chip selas ut för första gången i år och stall Bergh har valacken i ordning direkt för att segerstrida. Femåringen får tävla med optimal balans och sett till vad vi fick se av honom under fjolåret så ska han räcka mycket långt här.
      11 Hitthebar
      är annan som årsdebuterar och som jag tror på minst lika mycket som Aloha Chip. Han var lite ojämn av sig under fjolårssäsongen men de två segrarna han levererade i höstas togs med ett rejält intryck. Han går klart bäst barfota runt om som han får tävla direkt i årsdebuten och noterbart är att kusken Paul Robertsson vunnit med hästen båda gångerna de startat ihop!

      14 Vasco de Gama vinner inte särskilt ofta men gått riktigt bra i två raka starter nu och kan det där med att attackera ute i spåren. Bland de mer formstarka i fältet och hemmahästen ska tas på allvar den här gången!

             V64-3

             Peter Untersteiner årsdebuterar 5 Versace Broline som under fjolårets debutsäsong hann göra sju starter med två segrar. Noterbart är att fyraåringen under alla de starterna blev hårt betrodd av spelarna. Det kan vara en god segerchans direkt här då utgångsläget är bra över korta distansen, men jag tycker ändå det är en favorit i fara. 

             4 Dixie Dick med läget invändigt om favoriten slipper skor på framhovarna den här gången vilket är gynnsamt för honom och framförallt så är femåringen startsnabb. Kim Eriksson testar för ledningen och ska därifrån slås.
             1 Jarreau Boko
             är väl ingen segerstaplare direkt men har spännande förutsättning den här gången. Stefan Persson släpper från sig innerspåret och liftar med lagom till extraspåret på upploppet.

             12 Holeinone Pepper gör sin fjärde start i karriären och det från spår 12 över kort distans. Det ska väl normalt inte gå, men treåringen har inlett mycket positivt och på garderingslappen är han värd att ta med!

                   V64-4

                   6 Choco Lane kunde knappt men säkert vinna näst senast när han årsdebuterade på självaste Charlottenlund. Senast på Axevalla fick han verkligen kämpa hela vägen vilket till sist tog ut sig sista biten. Motståndet den här gången ser inte särskilt blodigt ut och slipper han kämpa lika hårt som senast så tror jag han vinner.

                   Det som känns spännande bakom är att motbudet har bättre utgångsläge. 2 Inspector Gadget är verkligen inte pjåkig och med tre genomkörare i kroppen tror jag säkert att Kim Eriksson har högre förhoppningar den här gången. Sexåringen trivs verkligen över  2640 meter och Eriksson kommer försöka ge Choco Lane en match!

                          V64-5

                          • Obesegrat löfte garderas den här gången

                          Jeppe Juel tar åter resan till Åby med 4 Down Town Girl och stoets två senaste starter har varit just på Mölndalsbanan. Det femåriga stoet har efter åtta starter ännu inte blivit slagen och intrycket på henne har blivit bättre och bättre för varje start.
                          Med det här toppläget bakom bilen siktar Juel givetvis på att tidigt fronta och styra fältet i sin hand hela vägen in i mål. Jag tycker dock det är klart tuffast motstånd den här gången och garderar.

                          5 Bravo Tessla trivdes inte alls på Mantorpsbanan senast vilket var väldigt krävande. Före det var hon barnsligt överlägsen i två raka segrar och skulle hon nå samma nivå här utmanar hon Down Town Girl.
                          11 Matilda Cash
                          gör intressant comeback på ovalen och visade ett par gånger under fjolåret vad hon kan uträtta. Högintressant med barfota runt om här och Matilda Cash har attackerat i spåren förr och visat sin styrka. Det kan hon göra här igen!

                             V64-6

                             Det var positiva tongångar i lördags på V75 på 7 Baron Frontline och där Robert Bergh testade honom barfota runt om. Det föll dessvärre inte väl ut och det blev mest en start att glömma. Dagsformen är bra på Baron Frontline som nu får skor på framhovarna Jag tror på offensiv styrning direkt från Carl Johan Jepson, vilket behövs härifrån. Skulle det bli utvändigt ledaren tror jag han kan vara starkast till slut ändå!

                             Motbudet är 3 Twigs Got U. som har drömförutsättningar i årsdebuten. Johan Untersteiner drar på jänkarvagnen direkt, vilket i så fall blir första gången och ekipaget sitter tidigt i ledningen och är den som tampas mot Baron Frontline.

                             Bästa spelbolaget för travodds

                             Bet365

                             Bäst på fasta odds
                             • Världens största spelsajt
                             • Egna fasta travodds
                             • Bra välkomsterbjudande
                             • Inget poolspel
                             Välkomstbonus
                             1250 SEK i spelkrediter
                             Hämta bonus Besök hemsidan

                             Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                             Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                             Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                             Sammanfattning

                             Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                             Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                             Läs hela recensionen

                             Fler aktuella travtips

                             Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

                             Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

                             Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

                             Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

                             Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

                             Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

                             Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

                             Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips