V64: Stekhet form på kallblodet! » 10 nov. | Martin Engström -…

V64: Stekhet form på kallblodet!

Vi far mot Gävle till tisdagens V64-omgång och i avslutande V64-6 startar omgångens bästa segerchans. För dagen stekhete S.T.C.C.Faksen ska ha toppchans!
I V64-4 startar även Doctor Doxey Zenz som stoltserar med två raka segrar!

Doctor Doxey Zenz

V64-1

12 Eldar är den självklara förstahästen i inledningen och jag tror att han rent av har toppchans i inledningen. Främsta konkurrenten i loppet är hästen själv och hans psyke som spelat spratt med honom flera gånger om. 

Galopprisken är överhängande, men spår 12 ska väl ändå kunna bädda för försiktig inledning och sedan kan Eldar svepa förbi det här på ren kapacitet.

        V64-2

        • Ledarhästen är lösningen i öppet lopp!?

        4 Global Army har det krattat för sig att tidigt sitta i ledning och skulle Malin Friman lyckas nå positionen tror jag ekipaget kan leda länge.
        Global Army har visat flera gånger förr att han stormtrivs i ledningen.
        Det som får mig att backa och inte spika helt och hållet är avsaknaden av lopp senaste sex veckorna.

        7 Double Formula har åter fått vingligt läge bakom bilen men jag tycker två senaste insatserna varit klart plus och Double Formula lär testas offensivt iväg direkt!
        Stirra er inte blinda på raden hos 6 Titania R.L som ikväll går ut över favoritdistansen igen!

            V64-3

            Mats E Djuse får åter sitta upp bakom 9 Keepsake Boko som stod för sin hitintills bästa insats i karriären senast. Djuse sitter nu upp för tredje starten i rad och Keepsake Boko med förra insatsen kommer räcka väldigt långt här!

            Elias Strandberg har läget till sin fördel med 3 Violette Face som framförallt näst senast på Solvalla imponerade rejält. Borde kunna slippa att gå utvändigt ledaren den här gången och sitter Strandberg tidigt i ledning med stoet behöver övriga vara riktigt starka för att kiunna utmana.
            Kenneth Haugstad selar ut och kör sin 10 Modern Times som varit bra i alla sina tre starter i karriären och det ser verkligen ut att vara en stortalang!

            V64-4

            7 Kaptah återkommer efter vila och jag tror han kan vara vinnaren direkt trots att han varit ifrån i två månader. Utgångsläget bäddar för att tidigt laddas framåt och jag tycker femåringen varit bra i stort sett alla sina nio starter i år. Förväntar mig segerstrid direkt!

            1 Deede Star är allt annat än travsäker vilket vi inte minst fått se i hans två senaste starter. Felfritt håller jag honom däremot som garanterad i segersnacket - men det som sagt det där om att sköta sig först och främst...
            10 Doctor Doxey Zenz är inte bara en hårding utan även en hingst som är van vid stentufft motstånd. Nu reser Mathias Andersson till Gävle med två raka segrar tillsammans med sjuåringen, så visst håller Andersson säkert sin häst väldigt högt i det här sällskapet.

                  V64-5

                  6 Legendaria Zon spikades så sent som förra veckan och jag kan väl tycka hästen gjorde klart okej ifrån sig, efter att ha tidigt tagit hand om ledningen men hade inget att ge på slutet. Jag tror dock stoet ska ha gått bra rejält med den insatsen i kroppen och nu sätter de på amerikansk sulky på henne. 
                  Vid ledning igen tror jag det räcker väldigt långt!

                  2 Annie Flame känns som motbudet om ledningen och det känns som att det förr eller senare kommer lossna och där segernollan spräcks! Ska framförallt bli intressant att se stoet med Ulf Ohlsson i sulkyn för första gången.
                  10 Cabarette
                  ska tas på allvar efter hur stoet levererade senast. Det var en stark seger som togs där och Joseph Taavela Ruocco är säkert inte särskilt rädd för motståndet.

                          V64-6

                          Det har sannerligen inte varit spikrak utveckling under karriären för 4 S.T.C.C.Faksen, men på slutet verkar det onekligen ha lossnat rejält. 

                          Åttaåringen startar med två raka segrar där han senast var närmast ruggig på V75. Det är helt klart några bra konkurrenter emot här, men i nuvarande författning känns S.T.C.C.Faksen väldigt svårslagen.
                          Det är toppchans i avslutningen!

                          Dela inlägg

                          Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                          Bästa spelbolaget för travodds

                          Bet365

                          Bäst på fasta odds
                          • Världens största spelsajt
                          • Egna fasta travodds
                          • Bra välkomsterbjudande
                          • Inget poolspel
                          Välkomstbonus
                          1250 SEK i spelkrediter
                          Hämta bonus Besök hemsidan

                          Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                          Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                          Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                          Sammanfattning

                          Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                          Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                          Läs hela recensionen

                          Fler aktuella travtips

                          Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

                          Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

                          Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

                          Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

                          Avdelning 1 – 5 Toddler såg kanonfin ut senast vid tredjeplatsen. Bättre distans nu och spetschans. Kommer leda länge. 3 Kung Edward gynnas av kort ... Läs travtips

                          Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips