V64: steinsäker spik på Gävle » 15 juni | Martin Engström -…

V64: steinsäker spik på Gävle

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat för hög utdelning! Framförallt inledningen känns skrällaktig.

V64-1

Daniel Wäjersten körde verkligen resolut senast med 4 Clandenstine som bara var bäst där. Nu tror jag han ändå kör någon liknande taktik men det är knappast en straffspark som serveras till det fyraåriga stoet.
Örjan Kihlström får sitta upp bakom 1 Sweet And Wild som senast tog karriärens första seger genom att leda runt om. Bör som sämst få rygg ledaren här men jag tror absolut att Kihlström testar att försvara tätpositionen och se hur långt det räcker.

5 Mellby Ia var fin tidigare i våras men senast 18 maj var hon inte alls sitt rätta jag. Nu har hon fått ta igen sig dryga månaden och förväntar mig en bra Mellby Ia här igen.

  V64-2

  Främsta fokuset i loppet riktar jag mot Nicklas Westerholm. Här selar han ut och kör stallets 7 Wilda Simon som fått bra fart under den här säsongen. Fyraåringen inledde karriären ifjol med debutseger, men svarade sedan för nio segerlösa starter.
  I år har Wilda Simon övertygat rejält och med två raka segrar var det upplagt för den tredje senast men där fyraåringen sjabblade bort segern över upploppet. Jag tror han kan ta snabb revansch här då jag tycker han känns mer stark än speedig vilket bör tala till hans fördel över den här distansen. Felfritt vinner han det här!

  9 Perle Bo står möjligen lite tufft till med 20 meters tillägg bakom Wilda Simon men har liksom konkurrenten övertygat. Inlett säsongen med fem något svaga insatser och har sedan nu i två senaste vunnit och visar toppform för dagen!

  Med kallblodslopp i omgången är det oftast att man riktar fokuset mot Jan-Olov Persson. Här kör Persson 5 Guli Em som för första gången ska få testa på lång distans. Efter varit ifrån sedan oktober fick han årsdebuten överstökad 27 maj och rimligen bör fjolårets Kriteriefemma gå framåt med det loppet i kroppen.

   V64-3

   • Äntligen vettigt läge - svår att ta ner nu!

   3 Vanja har gjort vad hon kunnat på slutet där hon fått lite mindre bra utgångslägen. Jag tycker hon känns jätteintressant den här gången med perfekt spå rbakom bilen över korta distansen. Kim Moberg känner till femåringen utan och innan så klart och jag förväntar mig en offensiv styrning hela vägen.
   Vanja kommer bli tung att stå emot den här gången och jag spikar!

    V64-4

    • Steinsäker vinnare i kallblodsloppet!

    Efter varit ifrån sedan augusti månad har 11 Steinfaks behövt sina lopp, rättare bestämt tre stycken. Med tre genomkörare i kroppen tog han årets första seger för tre starter sedan och efter det har han visat toppform. Senast såg vi honom på Hagmyren där han visade sin höga klass och tioåringen är verkligen i toppslag just nu.
    Nu sitter Örjan Kihlström återigen upp som känner väl till hingsten och även fast det finns några bra emot så känns det här som en steinsäker vinnare i loppet!

    V64-5

    Fredrik Linder sitter upp bakom sin egentränade 7 Isa och från det här vingliga läget över korta distansen är det inte mycket att be för - det är bara att trycka av och se hur det går. Stoet är väldigt fartfylld och ska räknas väldigt tidigt i det här loppet trots läget. Det är inte helt omöjligt att hon trots allt pressar sig mot ledningen!

    2 Harper Seabrook såg jättefin ut senast och kommer bli intressant här igen, även fast det är en för hästen ovan distans. Formen är det inget fel på! 
    Just form är vad Oskar Kylin Blom fortsatt letar efter på sin 4 Zack Bris som inte varit bra i två raka starter. Nu rycker Kylin Blom skorna runt om och sätter på jänkarvagnen och hoppas det ska väcka liv i Zack Bris. Från spår 4 bakom bilen förväntar jag mig att han givetvis laddar framåt.

     V64-6

     Med lopp i kroppen förväntar man sig säkert mycket av 1 Violette Face den här gången som Oskar Kylin Blom ska försöka försvara innerspåret med och sedan tuffa på därifrån hela vägen in i mål. Det troliga scenariot är så klart att hon obekymrat tuffar iväg härifrån och sedan håller Kylin Blom ett lagom hårt tempo. Fyraåringen ska räknas som främsta segerbudet, men tycker ändå där finns några roliga bakom och Violette Face blir nog väldigt hårt betrodd!

     Löser det sig från fjärdespåret tror jag 4 Ozzy's Melody försöker tampas emot Violette Face om ledningen direkt och visst är det så att 15 Västerbo Grosbois trots tillägget ska kunna tampas mot dessa då tioåringen är van vid betydligt tuffare konkurrenter. Rauno Pöllänen räds inte offensiv styrning vilket kommer behövas härifrån.
     Tycker även ständigt underskattade 3 Freckless ska med på garderingslappen!

     Dela inlägg

     Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst på fasta odds
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Ingen rast och ingen ro! Veckan inleds med V64-tävlingar från Mantorp som man sannerligen kan kalla för stjärnklar. Det är Takter-trofén och ... Läs travtips

     Ikväll är det topptävlingar från Mantorp! I lopp 5 är möjligen klassen inte lika hög som övriga av loppen, men platsspelet hittas här! Formen har ... Läs travtips