V64: Starkaste lagen trygga att rygga

V64-torsdagen från Gävle känns rätt överkomlig denna kväll och det är de starkaste lagen som är de man ryggar!

🔨 SPIKARNA

V64-1

Här förväntar jag mig en hel del av spiken. Tränare Robert Bergh sitter upp bakom 7 Mellby Indigo och femåringens främsta motståndare är han själv.

Detta rör sig om en högkapabel valack som har hur mycket pengar kvar att hämta på ovalen och är betydligt bättre än sina 364 500 kronor som han hitintills sprungit in. Jag tycker han föll med flaggan i topp på Solvalla senast och de han ställs mot ikväll är han betydligt bättre än i mina ögon.

Här förväntar jag mig att Bergh får honom i felfritt skick och sedan resolut kör sig framåt och gör slutligen konkurrenterna chanslösa.

V64-4

Jag tror det är sällan som Mats E Djuse är jättekaxig av sig - men alla har sina undantag. 

Med 8 Stjärnblomster tror jag garanterat han kör ut med lite kaxighet inombords och här ska det åter bli jättekul att se segerrika stjärnstoet med Djuse i jollen. Stoet har haft en toppensäsong och är flera klasser bättre än dessa hon ställs mot ikväll.

  👌 DESSA MISSAS INTE

  V64-2

  6 Grisle Odin G.L. har ju haft ett år där han tampats mot Månlykke A.M. och Odd Herakles och några sådana finns ju inte här. Vi såg sexåringen så sent som i lördags där han enkelt vann. Formen är absolut på topp och loppet innehåller inte jättemånga vilket gör det sannolikt att han rundar fältet.
  Självklart en stor favorit och sannolik vinnare...!

  4 Wolt känns för mig jättespännande 20 meter framför och hingsten är i väldigt vass form för dagen. Han har framförallt en inställning man imponeras av!

  V64-3

  Årets Vallonloppet innehåller ett par riktiga Gulddivision-veteraner och även de som är på uppgång!

  6 Hazard Boko drar iväg från springspår och får dessutom springa barfota runt om ikväll. Han har nu fått två lopp i kroppen och jag är övertygad om att han kommer göra ett topplopp ikväll!

  3 Dark Roadster är en jätteintressant sexåring som jag tror kommer passa väldigt bra i Gulddivisionen kommande säsonger. Ida Riesterer sköter tommarna som vanligt och det var starkt att se hur hästen löste uppgiften senast återigen.
  1 Eddy West är verkligen en på uppgång med framtiden för sig och som ska ses med hög segerchans i loppet härifrån.

  V64-5

  5 Bentley Gar har haft en ruggigt läcker säsong och stoet är närmast obarmhärtig mot sina konkurrenter i loppen. Hon har både snabbheten men framförallt styrkan som ofta lämnar övriga chanslösa. Hon ska tveklöst ses med mycket hög segerchans här och nu ska hon åter får springa barfota runt om.

  Det känns närmast dumdristigt att gardera Bentley Gar så klart, men jag har ett oerhört gott öga för 3 Invidia

  Hon visade upp ett jättefint intryck senast återigen och är en fyraåring som är fortsatt i utveckling. Hon har gjort det jättebra i år men ännu inte visat sitt allra bästa jag känner jag. Det ska mycket till att utmana Bentley Gar men jag blir sannerligen inte förvånad om Invidia lyckas!

  4 Global Collection var ju helt fantastiskt bra senast och med den insatsen hoppas jag Mats E Djuse vågar vara rejält offensiv med stoet här. 7 Madame af Djupmyra har stångats på V75 större delen av säsongen och jag tror hon står sig bra mot dessa som platskandidat. Till låg procent slänger jag in henne på lappen!

  V64-6

  Öystein Tjomsland jagar verkligen efterlängtad seger för sin 13 Ksar som gjorde det jättebra på Bergsåker senast och distansen som fyraåringen går ut över nu är väldigt gynnsamt! 

  Örjan Kihlström sitter upp bakom 3 Forlands Pet som reser till Gävle i väldigt fin form, men den jag framförallt tror kan utmana tipsettan är 1 Önnes Skogman
  Sexåringen har dessvärre inte haft kontinuitet i sitt tävlande och hade han haft det hade han haft betydligt mer pengar på kontot. Gick mycket positivt senast på Östersund och visade vilken stark inställning han har!

  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
  Välkomstbonus
  Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
  Hämta bonus Besök hemsidan

  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

  April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

  Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips