V64: Starka sorter är lösningen

Gävle kör igång V64-veckan och det är med två starka sorter vi drämmer i spikarna med!

🥇 SPIKFÖRSLAGEN

V64-2

Sybille Tinters hästar älskar vinter och råkyla och de kommer göra det ikväll igen!

Tinter selar ut 5 Courage som jag håller mycket högt i detta loppet. 1 Stens Surprise är en tuffing emot så klart, men när Courage levererar på sin nivå är hon riktigt högkapabel och i mina ögon för bra för den här klassen hon är i. 

Jag hoppas och tror William Ekberg får till det bra med stoet ikväll och det är fördelaktigt att hästen tål tuffa upplägg. Visar hon sitt rätta jag vinner hon det här!

V64-6

Tinter hoppas jag få fira en dubbelseger och i avslutningen blir 10 Crazy Boy intressant i mina ögon.
Liksom Courage en stark sort och ikväll testas han med Rikard N Skoglund i sulkyn.

Det finns ett par tuffa på framspåret som kan tävla emot så klart, men jag hoppas de håller lite väl högt tempo där framme och det är det som bjuder in Crazy Boy till slut. jag tycker han varit otroligt bra hela hösten och levererar han på samma nivå ikväll får övriga vara riktigt bra för att lyckas stå emot honom!

💣 MINA BÄSTA SKRÄLLBUD

V64-1

Jag tycker det är en läskigt öppen inledning på omgången och streckar på tills bläcket är slut i pennan nästan...!

Visserligen håller jag personligen 4 Black Emperor som ganska klar etta i loppet, men det skiljer extremt lite mellan honom och de övriga i fältet. 
En sådan som 12 Needle'Em har så klart tufft läge men treåringen närmar sig verkligen sin första seger och jag blir inte förvånad om han på ren styrka kämpar hem det ikväll. 1 Vamlar E.W. från rygg ledaren kommer även få chansen till slut!

V64-2

Jonathan Carré är ju extremt skicklig i montén och utmärkt sig rejält i år. Han har här en fin segerchans med 6 Iron Creek som alltid tävlar med skor och jag tror monté ska passa denne sjuåringen perfekt. Han har nu några lopp i kroppen och kommer få perfekt resa hela vägen!

1 Zack Bris är den som främst gör att jag garderar. Fungerar femåringen är han definitivt bra nog att kunna leda hela vägen. Jag missar heller inte 11 Ola Islet i loppet som många glömmer bort. Gått otroligt bra i sina två senaste starter och det är spännande att se hur Jenni H Åsberg fått igång sexåringen. Smyger rejält under radarn ikväll.

V64-3

Visst har jag respekt för några av starthästarna men jag tycker hårdheten som 7 Morotai Degato framförallt och även härdade 8 Xanthis Coktail ska kunna visa sig här. 
De står bara 20 meter bakom start och kommer tidigt kunna vara framme och kämpa mot dessa. Jag tycker dessa två har helt annan hårdhet i sig som bör visa sig i slutändan och för mig är det ett mycket starkt lås i omgången.

V64-5

Det ser klart fördelaktigt ut för 3 Oss Can på startvolten och Kenneth Gorski kommer försöka leda det här så länge som det bara går. 
Kallblodsloppet ser väldigt jämnt ut bakom och noterbart är att Magnus A Djuse förstärker 6 Thess Prinsen som visat uppåtgående form på slutet och härdade tolvåringen kan mycket väl smälla till i afton.

10 Skeie Lotta har varit sämre på slutet men jag tycker hon är bättre än vad raden utvisar just nu. Visade hög topp i somras som jag hoppas hon kan hitta tillbaka till lite här och hon blir lite väl bortglömd i afton.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips