V64: Sprintrace och urstark inledning!

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning!

V64-5

Ulf Stenströmer har ett högkapabelt sto i 7 Honfleur Mearas - trots läget löser stoet det här.

Senast vi såg henne var 23 juli under StoChampionatsdagarna på Axevalla och då liksom nu gick hon iväg från spår 7. Hon visade åter sin starka inställning där och i detta stoloppet tycker jag inte det finns mycket som skrämmer.

Visst, 10 La Sassicaia gick bra på Solvalla senast och 4 Bring Me Wine får jänkarvagnen på igen, men de stöter inte emot Honfleur Mearas som här ta sin femte seger i säsongens åttonde start.

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Vi ser fram emot duellen här!

3 L.L.Labero är den som ska räknas som favorit och får Robert Bergh en bra start i volten kan den här trolla hem loppet från ledningen mycket enkelt.

6 Jello W. är en hårding som dessvärre inte varit lika bra på slutet. Svarade för ett par urstarka insatser tidigare i år och nu får han dels springa barfota runt om och gå iväg från springspåret. 
Dessa två duellerar över de 2 640 meterna!

V64-2

2 Vincent Cheri lär sannolikt bli omgången stora favoriter och visst, baserat på hur han presterat ska han givetvis vara favorit - men helt för stor sådan.

6 Gabriel's Love är en tuffing jag väntar mig kan utmana och 7 Milles Goofy är ju rapp bakom startbilen och kan mycket väl kunna snuva Vincent Cheri på ledningen.
Loppets rejäla överraskning körs av duktige Simon Helm i form av 10 Enge Draken. Valacken har lyckats med ALLT utom att vinna, men här är det smygläge så det förslår och hoppas tempot bjuder in draken. 

V64-3

Supersprint över 1 140 meter autostart - således blir det att spänna fast sig och hänga med!

1 Mad Princess har ju läget till sin fördel, men efter att ha sett hennes starter hon gjort över innerspåret så har jag svårt se henne kunna försvara positionen. Kommer ju ändå få chansen över upploppet...

Den jag tror mest på är 4 Conrads Massiv som var närmast överraskande bra senast och 5 Grandfather Bill är ju van vid tuffare motstånd än de här!
3 Barbaresco V.W.
vet man inte helt vart man har efter hans två senaste insatser, men de han möter här ska han matcha alla dagar i veckan.

V64-4

Det ska bli spännande se 1 Italiano K.P. i sin Sverige-debut och tränare Sofia Aronsson låter mycket nöjd med sexåringen. Läget är perfekt!

4 Anxious To Matters har jag haft koll på i senaste starterna och nu får han åter på sig jänkarvagnen. Jag tror han kommer segerstrida den här gången. 6 Hobart är möjligen den som är främst emot Italiano K.P. och den som kan smälla i kuponghögarna är 11 M.T.Rapunzel!

7 Yuvuraj var väldigt bra ett par gånger ifjol men ännu inte fått till det i årets fem starter. Han är bättre än så och nu får han gå barfota runt om för första gången i år.

V64-6

3 Pastors Girl välkomnas upp till Sverige och baserat på intrycken från starterna hemma i Tyskland så är stoet av väldigt hög kapacitet.
Segerpengarna i Tyskland är inte lika bra som uppe i Sverige och stoet är betydligt bättre än de 251 541 kronorna hon sprungit in. 

Jag kan förstå de som spikar, men 2 Candlewick har jag väldigt stor respekt för bredvid och jag ser fram emot att de strider mot varandra!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips