V64: Sporten skiner i Karlstad! » 6 juni | Martin Engström -…

V64: Sporten skiner i Karlstad!

Sola i Karlstad är ett välkänt uttryck men den här måndagen är det sporten som skiner över Värmlandsstaden. På Färjestad är klassen väldigt fin på V64-omgången, inte minst i V64-5 med flera lovande tävlare till start!

Andel i systemet kostar 60 kr - klicka här!

V64-1

 • Dagen D är här och spikas!

Stall Redén har med flera intressanta hästar till Färjestad och här startar de med en sannolik vinnare i form av 1 D.Day Zet. Innerspåret är väldigt gynnsamt för Trixton-sonen som jag tror leder det här runt om.
I årets fyra starter har han tagit tre segrar och senast lyckades han trots spår 7 att tidigt sitta i ledningen och sedan stanna där hela vägen in. 

För tre startter sedan gick han iväg från spår 1 över korta distansen och där valacken enkelt försvarade innerspåret. Det gör han nu med!

      V64-2

      Som vanligt sitter Kent P Gustavsson upp bakom 8 Broadway Frazer. Med ett bättre läge hade det här kunnat vara en toppchans med tanke på hur bra sjuåringen varit hela våren. Gustavsson har ett instängt läge här i volten, men hittar han ut med sjuåringen kan de runda allt här.

      1 Teton Game of War har varit klart godkänd i två senaste starterna och från spår 1 i volten är jag inne på att valacken blir att räkna med den här gången. 7 Dats Pepito har missvisande rad på slutet och kan bättre än så. Ska med på lappen!

           V64-3

           André Eklundh startar med en formtoppad 11 Van Gils som kan vara enkla lösningen för den mindre kupongen. Han har verkligen visat vilken styrka han besitter och kommer gå väldigt starkt ute i spåren här. Inte omöjligt att Eklundh rentav avancerar så fort han kan, med tanke på vilken dagsform Van Gils har! 

           7 Chef M.M. möter möjligen lite mer lämpligare motstånd för honom den här gången. Jag tror absolut att han är lite på gång och trots läget här vill jag lyfta fram honom tidigt! 2 Girlpower Sisu är inte att lita på, men felfritt kommer hon verkligen göra upp om det från perfekt läge!
           Tillsammans med Van Gils kan 12 Spectacular lifta med.

                              V64-4

                              Oskar J Anderssons 3 Bon Bini har imponerat i tre raka segrar. Trots att hon varit ifrån sedan augusti ifjol var hon segermogen direkt i årsdebuten 22 april och sedan har det rullat på. Hard Livin-dottern siktas givetvis mot ledningen här med.
                              Motbudet är 4 Stella Nova Race som försökte tampas i Drottning Silvias Pokal och sneast var hon ute i enklare sällskap och även fast vinst var "skyldigt" så fick hon jobba för det och gjorde det väldigt bra. Återgår till jänkarvagnen nu och Ulf Ohlsson försöker ladda emot Bon Bini. 

                              10 Marble Arch är intressant med välbehövligt lopp i kroppen och man ska aldrig räkna bort härdade 14 Witty!

                                V64-5

                                 6 Hipster Am hade närmast uppvisning senast när han tog karriärens fjärde seger i åttonde starten. Från spår 8 drog han iväg till ledningen och även fast flera galopperade bort sig längs vägen så var intrycket ruggigt på fyraåringen som vann på 1.11,7a/1 640 meter.
                                 Nu lottades han till springspåret återigen med Stefan Persson i sulkyn och sitter han i ledningen direkt så kan det gå riktigt fort...!

                                 Annan som inlett karriären riktigt bra är 9 Ottens Hero som har lika mycket toppform som Hipster Am och reser till Färjestad med två raka segrar. Även fast Hipster Am har en fin uppgift framför sig så har jag respekt för hur Ottens Hero presterat på slutet.
                                 4 Baronici Jet
                                 gick riktigt bra i Sverige-debuten näst senast och svarade sedan upp det med att leda runt om senast där han vann enkelt. Nu är utgångsläget inte det enklaste, men löser Linda Sedström det så ska man räkna med den här italienaren.

                                 3 Mr Brilliant tillhörde bland de mer betrodda på V75 senast. Satt tidigt i ledningen men energin tröt rejält över upploppsrakan. Står över honom den här gången.

                                           V64-6

                                           10 Vae Victis Club visade verkligen "framhovarna" under fjolåret med flera strålande insatser. På slutet har det gått lite tyngre för honom och i årets två starter har det båda gångerna blivit diskning. Hingsten letar fortsatt efter formen men i normala fall är han så klart den bästa i det här startfältet. 

                                           Loppet innehåller en del startrusande där framme och framförallt är det 4 Betting Rebel som kommer hålla tempot uppe och det känns som att detta till slut talar för Vae Victis Club. Sjuåringen är anmäld med skor runt om den här gången vilket ger förhoppning att han kommer sköta sig. Även fast det råder ovisshet gällande dagsformen så tror jag han visar sitt rätta jag här igen.

                                           Dela inlägg

                                           Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                                           Bästa spelbolaget för travodds

                                           Bet365

                                           Bäst på fasta odds
                                           • Världens största spelsajt
                                           • Egna fasta travodds
                                           • Bra välkomsterbjudande
                                           • Inget poolspel
                                           Välkomstbonus
                                           1250 SEK i spelkrediter
                                           Hämta bonus Besök hemsidan

                                           Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                           Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                           Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                           Sammanfattning

                                           Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                           Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                                           Läs hela recensionen

                                           Fler aktuella travtips

                                           Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

                                           Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

                                           Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips