V64: Spikfylld avslutning från Bollnäs » 29 aug. | Martin Engström -…

V64: Spikfylld avslutning från Bollnäs

Fredag kvällens V64 hämtar vi från Bollnäs där vi streckar på till en början och finner spikarna i två sista avdelningarna!

SPIKARNA:

V64-5

V75-meriterade 11 Lukas Rauen visar åter upp sig här och som vanligt är det Magnus A Djuse som sköter tömmarna.
Ekipaget har haft en fin sommar ihop, bland annat med V75-seger, och Lukas Rauen är en riktig tuffing som går hela vägen in i mål.

Det är bra hästar emot så klart - men Lukas Rauen kommer åter visa styrkan!

V64-6

Vi avslutar omgången med Tennis-klingande treåringen 10 Djokovic.
Bakspår är givetvis litet minus, men motståndet är klart passande för honom och med 100 000 kronor i förstapris kommer Mattias Djuse tagga igång hästen rejält inför det här.

Djokovic har visat en mycket fin talang i inledningen av sin karriär och kommer bjuda oss på ett rejält slutvarv. Bästa hästen i fältet vinner.

LÅSET:

V64-3

Fyraåringsloppet innehåller två valacker som står ut och är de två som slåss om segern.
Mattias Djuse med 1 Dexter Brick får förstarösten i loppet. Två senaste insatserna har varit imponerande och Dexter Brick kommer med toppform!

Den emot är Svante Båth-tränade 3 Aiming To Win. Skulle Ulf Ohlsson lyckas med en fin start och ta sig förbi Dexter Brick kan det bli intressant race. 

ÖVRIGA LOPP:

V64-1

Väldigt rolig inledning och framförallt en väldigt öppen sådan.
9 Vine Vision
känns som klart starkaste hästen i fältet och kommer kunna svepa förbi majoriteten här. 4 Quarcia med Kim Moberg siktar på att leda hela vägen, men glöm inte bort 3 Selma Töll som även hon trivs från ledningen.

En man tidigt ska tänka på i loppet är 10 Balotelli Crown som verkar klart på gång och kommer från positiv V75-insats!

V64-2

Jennifer Tillman kommer tvingas vara rejält skärp här och även ha lite is i magen när hon kör Henrik Larsson-tränade 6 Zofin Thobo. Hästen är bland de bättre i fältet men är förmodligen även den mest osäkre och galopprisken är stor.
Bakom vill jag varna för rejält bortglömde 3 Quickly S.W. vars rad inte är något vidare på slutet. Såg ut att behöva loppet i kroppen senast och ser man om hästens segerlopp för fyra starter sedan går det att se att han är klart bättre än vad han presterat på slutet. Hoppas genomköraren i kroppen kan ha väckt honom till liv!

V64-3

Stall Alf Jonsson är de som sitter på leken här.
Jimmy Jonsson valde att köra 3 Teknodiva som tidigt lär sitta i ledning och försöka styra fältet. 11 Granetta körs av Anna-Karin Jonsson och är van vid betydligt tuffare motstånd än det här.

Ingvar Nyberg har haft en riktigt bra säsong och kör här 5 Jo Sefin som även hon har utvecklats riktigt bra under sommaren. Annan från 20-meterstillägget är 6 Klack Nova som kommer med toppform för dagen!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Fantastiska Elitloppssöndagen är här och avslutande två V75-avdelningarna innehåller de två försöken. Därtill är det även Elitkampen där Månprinsen ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppet. Prix d'Amérique i all ära men som svensk är Elitloppet årets höjdpunkt enligt mig. De andelar jag har öppna ... Läs travtips

Hej!Niklas Exklusiva M satte 7 rätt på lördagen och gav 493:- tillbaka på satsad 200:-!Nu börjar det verkligen brännas under fötterna och pulsen ... Läs travtips

V75-1 Ett rivigt lopp inleder och här kommet det bli fartfest. 10 Månprinsen AM kunde inte hota 8 Lome Brage sist men borde ha formen framflyttad ... Läs travtips

Det blev segrar i spets för de flesta hästarna under lördagen och det var väldigt svårt att ta någonting tillslut, blir det samma visa i morgon? Det ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips