V64: Spikfylld avslutning från Bollnäs » 29 aug. | Martin Engström -…

V64: Spikfylld avslutning från Bollnäs

Fredag kvällens V64 hämtar vi från Bollnäs där vi streckar på till en början och finner spikarna i två sista avdelningarna!

SPIKARNA:

V64-5

V75-meriterade 11 Lukas Rauen visar åter upp sig här och som vanligt är det Magnus A Djuse som sköter tömmarna.
Ekipaget har haft en fin sommar ihop, bland annat med V75-seger, och Lukas Rauen är en riktig tuffing som går hela vägen in i mål.

Det är bra hästar emot så klart - men Lukas Rauen kommer åter visa styrkan!

V64-6

Vi avslutar omgången med Tennis-klingande treåringen 10 Djokovic.
Bakspår är givetvis litet minus, men motståndet är klart passande för honom och med 100 000 kronor i förstapris kommer Mattias Djuse tagga igång hästen rejält inför det här.

Djokovic har visat en mycket fin talang i inledningen av sin karriär och kommer bjuda oss på ett rejält slutvarv. Bästa hästen i fältet vinner.

LÅSET:

V64-3

Fyraåringsloppet innehåller två valacker som står ut och är de två som slåss om segern.
Mattias Djuse med 1 Dexter Brick får förstarösten i loppet. Två senaste insatserna har varit imponerande och Dexter Brick kommer med toppform!

Den emot är Svante Båth-tränade 3 Aiming To Win. Skulle Ulf Ohlsson lyckas med en fin start och ta sig förbi Dexter Brick kan det bli intressant race. 

ÖVRIGA LOPP:

V64-1

Väldigt rolig inledning och framförallt en väldigt öppen sådan.
9 Vine Vision
känns som klart starkaste hästen i fältet och kommer kunna svepa förbi majoriteten här. 4 Quarcia med Kim Moberg siktar på att leda hela vägen, men glöm inte bort 3 Selma Töll som även hon trivs från ledningen.

En man tidigt ska tänka på i loppet är 10 Balotelli Crown som verkar klart på gång och kommer från positiv V75-insats!

V64-2

Jennifer Tillman kommer tvingas vara rejält skärp här och även ha lite is i magen när hon kör Henrik Larsson-tränade 6 Zofin Thobo. Hästen är bland de bättre i fältet men är förmodligen även den mest osäkre och galopprisken är stor.
Bakom vill jag varna för rejält bortglömde 3 Quickly S.W. vars rad inte är något vidare på slutet. Såg ut att behöva loppet i kroppen senast och ser man om hästens segerlopp för fyra starter sedan går det att se att han är klart bättre än vad han presterat på slutet. Hoppas genomköraren i kroppen kan ha väckt honom till liv!

V64-3

Stall Alf Jonsson är de som sitter på leken här.
Jimmy Jonsson valde att köra 3 Teknodiva som tidigt lär sitta i ledning och försöka styra fältet. 11 Granetta körs av Anna-Karin Jonsson och är van vid betydligt tuffare motstånd än det här.

Ingvar Nyberg har haft en riktigt bra säsong och kör här 5 Jo Sefin som även hon har utvecklats riktigt bra under sommaren. Annan från 20-meterstillägget är 6 Klack Nova som kommer med toppform för dagen!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från kvällens V64 på Färjestadstravet tror jag det kan bli väldigt bra värde! Jag drar till med två spikar som inte blir favoriter och har koll på ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips