V64: Spiken svårslagen i expressen

V64 Express betyder fredag kväll och efter torsdagen har vi även med oss en bössa med jackpot att spela om! Spikarna känns väldigt svårslagna.

  • Oerhört snöpligt på Åby under torsdagskvällen. Spiken i V64-5, Primadonna Tile, såg ut att gå mot segern men blev förbispurtad av vinnare som trots sjabblande stil ändå tilldömdes segern.
    Det var rejäl stolpe ut - men jackpot på V64 Express ikväll och bara att ladda om!

🔨 SPIKEN

V64-4

1 L.Q.Widde selas ut och har en mycket lämplig uppgift framför sig. Härifrån kommer Jörgen Westholm med lätthet kunna ta ledningen i tidigt skede, väl efter det är ekipaget oerhört svårslaget.
Visst möter han 15 Gott Klirr som tjänat dubbelt så mycket pengar och så även fartfyllde 10 Ramstad Balder, men L.Q.Widde med 20 meters "försprång" kommer inte gå att nå. 

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

1 Dynamic Twister har nu fått tre lopp i kroppen och i två av dessa har det varit tufft V75-motstånd. Nu sitter Carl Johan Jepson upp för första gången och lyckas femåringen försvara innerspåret kan det räcka hela vägen.

5 Ingela K. får på sig jänkarvagnen igen och visat tidigare att hon är snabb bakom bilen. Härifrån kommer André Eklundh givetvis testa sig dit och chansen finns att han lyckas med spår 5.
2 Being Jolly
är även mycket tidig på lappen även han med jänkarvagn, fast till skillnad från övriga två testas han i den för allra första gången! 9 Spotlight Vixi minns jag mycket väl från tiden på Jägersro och nu regidebuterar hästen uppe i norr för Peter Erlandsson.

V64-2

Att bakspårshästar är lösningen i ett snabblopp är oftast osannolikt - men även travet har sina undantag. Två fyraåringar höjer sig markant över resten - men skrällen ska med!

10 Show Must Go On är en mycket stark fyraåring som jag håller högt för den här klassen. Vid framspår hade det mycket väl kunnat vara toppchans - härifrån kommer han trots allt behöva göra en del jobb ute i spåren. 9 Lovely Concord med lopp i kroppen ska man se upp för. Gick ut i ett stentufft fält i sin årsdebut och höll väldigt bra. 

Den jag tar med från framspåret är en rejäl outsider. 7 Chaebol blir helt borttappad i jackpotten. Gick väldigt bra på Solvalla senast sista halvvarvet och körs även den här gången av Kenneth Haugstad.

V64-3

När 9 Fossens Wilma lottades till bakspåret öppnade det här möjligen upp sig lite. Stoet har sett jättefin ut i årets två starter och ska nu gå barfota bak. Klart bäst men även sårbart utgångsläge.
3 Lady Vici
och 5 Looks Magic är de tidiga från framspåret men så även 4 Chichandquick som borde vara bättre den här gången med två lopp i kroppen efter uppehåll.

V64-5

Når man ledningen på Åmålstravet är det till 9 av 10 fall sannolikt att man vinner. Lite så är känslan. Just detta tackar 2 Jatzy Jazz för som med Peter Strömberg sitter i ledningen direkt och hur stoet ska kunna förlora därifrån är en bra fråga...

Den är så klart om 9 Straight Flush är lika bra som han var senast. Då övertygade han rejält med Stefan Persson i jollen och som även den här gången sitter upp. Bakspåret är inte det enklaste på den här ovalen men klassen har hästen i detta sammanhanget.

V64-6

1 Conch On Inn och 2 Go Peppergirl är två tävlare som kommer bli mycket svåra att nå fram till från startvolten. Att vinnaren är någon av de två är högst sannolikt.

5 Mellby Ironman ska man dock ha i åtanke är van vid tuffare motstånd än det här och jätteskrällen i loppet är 10 Super Sarah som för första gången på ett tag körs av Ulf Ohlsson.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Vi kickar igång helgen med en tripp upp till norra delarna och Boden/Bollnäs som sköter V64 Express-fredagen!Nog är kallblodsstjärnan i en klass för ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips