V64-spiken har en toppen-uppgift! » 9 maj | Martin Engström -…

V64-spiken har en toppen-uppgift!

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift!

V64-andelen löser du här! (39 kr/andelen)

V64-1

Med strykningen på 8 Rajah Silvio är det mycket vunnet för Jörgen Eriksson med 6 Solkattens Shirazi vars chans att leda det här runt om nu blev lite starkare. 
9 The Lucky One
bara måste jag ha med på kupongen och som jag varnat för i två senaste starterna. Framförallt näst senast var han riktigt bra och känslan är att konkurrenterna den här gången är något mer överkomligt och den här gången får han dessutom springa barfota runt om!

12 Amerindienne inledde karriären mycket lovande hos Timo Nurmos och tillhör sedan en tid tillbaka nu Stefan P Pettersson. Han är inte helt att lita på och något ojämn i sina prestationer, men de gånger han visar sitt bästa jag är han riktigt högkapabel.

     V64-2

     Magnus Jakobsson kan sitta med bäst kort i leken med egentränade 1 Global Attitude som har perfekt läge bakom bilen och ekipaget kan mycket väl leda det här hela vägen. Man ska dock ha i åtanke att hästen årsdebuterar här så det är möjligen inte helt omöjligt att Jakobsson nöjer sig med rygg ledaren istället. Oavsett så kommer Global Attitide ha chans till seger.

     5 Beautiful Magic är minst lika snabb iväg och är den i startfältet med bäst form. Stoet var riktigt stark senast och vann i mycket övertygande stil. Får Jonathan Bardun överta ledarpositionen från Global Attitude kan hon bli mycket svårslagen. 
     9 Räser Ulla
     med lopp i kroppen känns klart intressant och som hoppas det går undan lite väl fort där framme. Man ska ta henne på allvar den här gången!

     V64-3

     3 Astronaszente Zac imponerade på V75 näst senast men senast kom han inte riktigt in i matchen såg det ut som från "omöjliga" spår 8. Han laddas främst mot V75-finaler under Elitloppshelgen och jag skulle tro att detta är sista loppet för honom innan det.
     Björn Goop sätter på skorna runt om igen vilket valacken gått bra med tidigare och jag tror säkert han vill ge italienaren en tuff genomkörare inför finaluppgiften. 

     5 Cobbys Nana får springa utan skor på hovarna den här gången. Stoet har svarat för två bra lopp på raken och hon har framförallt mer styrka än snabbhet vilket kommer väl tillhanda här. Distanser likt denna ikväll är något hon stormtrivs med och skulle Astronascente Zac mot förmodan inte komma till start är Cobbys Nana mitt bud i loppet.

                   V64-4

                   4 Namur har kommit in i en väldigt fin form under vintern och framförallt segern för tre starter sedan var riktigt fin. Senast på Jägers var han trots allt bra även fast det till slut inte höll hela vägen. Snabb iväg bakom bilen och Kim Eriksson känner väl till valacken.

                   3 Express Love är en riktig tuffing som årsdebuterar här och jag tror han kommer svara för ett riktigt fint lopp direkt. Readly Express-sonen kan bli svår att passera om Jorma Kontio får loppet dit han vill direkt.  6 Con Te Partiro är en häst jag alltid lyft fram. Fyraåringen har alltid sett väldigt lovande men inte riktigt fått utdelning tills han senast äntligen fick det att lossna ordentligt. Jag håller fyraåringen högt i det här loppet!
                   10 Boss Design
                   är i toppform för dagen och testas den här gången med Ulf Ohlsson i sulkyn. Se upp!

                                   V64-5

                                   • Chansen hade varit mycket god vad än utgångsläget hade blivit. 

                                   Nu blev det finfint utgångsläge för 2 One Kind of Art som jag tycker är klart mycket bättre än de han ställs mot den här gången.
                                   Oskar J Andersson har honom i träning sedan en tid tillbaka och fått bra fart på femåringen som i årsdebuten 25 mars vann direkt. 
                                   Ekipaget kommer tidigt sitta i ledarpositionen och därifrån är det sedan toppchans. Spik!

                                        V64-6

                                        6 Mellby Interest debuterade som treåring under fjolåret och gjorde det med fem bra insatser. Nu årsdebuterar stoet och det sannolika är att hon behöver lopp i kroppen innan formen verkligen sitter där. Dock rör detta sig om en väldigt lovande travare som dessutom ser ut att sitta i ledning här och jag tror hon kan duga för seger direkt!

                                        Motbudet och den jag väl egentligen håller som förstahästen är faktiskt 9 Handle With Care som till skillnad mot Mellby Interest är i absolut toppform för dagen. Stoet har imponerat i två raka segrar inför det här och att rycka skorna runt om verkar verkligen ha slagit väl ut på henne. Kan svepa runt allt här.

                                        Dela inlägg

                                        Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                                        Bästa spelbolaget för travodds

                                        Bet365

                                        Bäst på fasta odds
                                        • Världens största spelsajt
                                        • Egna fasta travodds
                                        • Bra välkomsterbjudande
                                        • Inget poolspel
                                        Välkomstbonus
                                        1250 SEK i spelkrediter
                                        Hämta bonus Besök hemsidan

                                        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                        Sammanfattning

                                        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                        Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                                        Läs hela recensionen

                                        Fler aktuella travtips

                                        Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

                                        Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

                                        Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips