V64: Spiken borde runda fältet » 12 nov. | Martin Engström -…

V64: Spiken borde runda fältet

V64 måndag och tisdag har bjudit på några rejäla smällar - nu ska det bli intressant att se vad torsdagkvällen på Kalmar kan bjuda på!

Ultra Bright startar i V64-1

V64-1

 • Flera namnkunniga miljonärer i Skogans Jokers lopp - men få som rosat marknaden på länge

2 Yes Mickey kommer med spännande tongångar från USA men har ännu inte levererat på svensk mark och varit oerhört svårbedömd. Först och främst ska han sköta sig vilket inte varit det lättaste... Den dagen han får det att stämma kan det lossna rejält och det ska bli spännande att se jänkaren här.

Hemmahästen 9 Ultra Bright har åter lottats till vanskligt läge men är en av få i fältet som visat goda insatser under den här säsongen. Hon kommer åter gå starkt ute i spåren och ska räknas i det här sällskapet.

11 Mulligan är så klart välbekant stostjärna men jag tycker inte hon sett vidare bra ut i sina två återkommande starter. Hon får därför stå tillbaka den här gången för min del...

        V64-2

        • Robert Bergh kör ut med 7 Västerbo Lexington som tjänat 864 000 kronor -  dubbelt så mycket mer än den som kört in näst mest i fältet, 3 Upstate Face med 432 700 kronor

        Berghs fyraåring går iväg med dubbla tillägget, men det är få i startfältet och Västerbo Lexington går ut mot klart enklare motstånd än vad han gjort under säsongen.

        Jag har höga krav på fyraåringen den här gången och spiken borde kunna runda de här. Den som är främst emot är just Upstate Face som kommer från imponerande insats. Går Upstate Face iväg felfritt och sitter i ledning kommer det bli sevärd duell!

             V64-3

             Stall Oscarsson ska ha förhoppningar om sin 1 Trix For Free den här gången. Efter sex starter står sig treåringen ännu segerlös men det har som sämst blivit tredjeplatser och det är klar tidsfråga innan han får ta första segern.
             Här kommer Trix For Free kunna ta hand om ledningen direkt och i ett annars väldigt öppet lopp kan det bli ledning runt om och välförtjänt seger för Trixton-sonen.

             Jag både tror och hoppas hästen löser uppgiften!

             V64-4

             • Väldigt lovande treåringar gör upp!

             3 Lucifer Sam är den jag främst vill lyfta fram som visade riktigt fin inställning i förra starten och besöker Kalmar i fin form. Det har hunnit gå över en månad sedan den starten men jag väntar mig en fin insats återigen och i ett riktigt lovande lopp är Lucifer Sam knapp förstahäst.

             2 Hannibal Face är oerhört välstammad och har förhoppningsvis framtiden för sig. Han är osäker av sig men skulle han sköta sig och vara sitt rätta jag kan vi rent av vänta oss en rejäl insats av Bold Eagle-sonen.
             4 Samson kör Robert Bergh säkerligen offensivt med då det är en häst som är mer stark än snabb och tål att gå tunga vägen!

             6 Digital Races har hunnit flytta och göra det till Christoffer Eriksson där han inlett femstjärnigt.

                   V64-5

                   6 Tiger Face är ständigt betrodd men har onekligen varit en besvikelse. Hingsten är felfritt solklart bäst i fältet men är förbaskat opålitlig och har under årets elva starter ännu inte vunnit. Han kan öppna snabbt bakom bilen och säkert leda runt om - men det kan också bli "magplask".

                   1 Cojito återkom senast efter 2,5 månads uppehåll och gjorde det genom att vara klart godkänd på V75. Med loppet i kroppen och perfekt läge bakom bilen ska man nog vänta sig en vass insats den här gången!
                   10 Bring Me Bajern
                   är betydligt bättre än vad han visat på slutet och körs nu ut med lopp i kroppen efter flera veckors vila.

                           V64-6

                           5 Reddington får åter gå ut över 2 140 meter vilket är distansen han främst föredrar. Näst senast segrade han på V75 över aktuella distansen och senast blev det lite väl tufft från bakspår över kort distans på V75. 
                           Han har inte med ledarpositionen att göra utan är vassare när han får avancera ute i spåren och jag tror Reddington kan vara lösningen till sist!

                           3 Gaya de Pervenche imponerade väldigt mycket vid segrarna för fyra respektive tre starter sedan. Två senaste insatserna har varit svagare men när nu läget är så pass bra att stoet tidigt kan ha hand om ledning. Vid bra dag är hon riktigt vass!

                           Dela inlägg

                           Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                           Bästa spelbolaget för travodds

                           Bet365

                           Bäst på fasta odds
                           • Världens största spelsajt
                           • Egna fasta travodds
                           • Bra välkomsterbjudande
                           • Inget poolspel
                           Välkomstbonus
                           1250 SEK i spelkrediter
                           Hämta bonus Besök hemsidan

                           Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                           Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                           Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                           Sammanfattning

                           Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                           Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                           Läs hela recensionen

                           Fler aktuella travtips

                           Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

                           Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

                           Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

                           Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

                           Avdelning 1 – 5 Toddler såg kanonfin ut senast vid tredjeplatsen. Bättre distans nu och spetschans. Kommer leda länge. 3 Kung Edward gynnas av kort ... Läs travtips

                           Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips