V64: Spik trots läget

Fredagkvällens V64 körs från Bollnäs och efter en enligt mig öppen inledning är det spik i V64-2 trots spår 8 bakom bilen i låg klass!

🔨 SPIKEN

V64-2

Jorma Kontio känner väl till 8 Kobe Web och det ska bli intressant se den här fyraåringen i år. Intrycket på honom var läckert senast och trots spår 8 tror jag Kontio laddar iväg direkt och det troliga är att ekipaget sitter i ledning till slut. Därifrån tror jag sedan Kobe Web har full koll på läget.

2 B.B.S.Avicii kan mycket väl utmana om ledarpositionen men tror denne är mer gynnad av resa rygg ledaren. Främst emot är 4 Skype som dock inte är i samma dagsform som Kobe Web. 

V64-4

4 Cornerstone är en stark konkurrent i loppet som ska jagas ikapp men jag tycker verkligen det ser spännande ut för 8 Fire of Noa som jag går rätt ut på. Chansspik-fredag!

Hästen fick lite väl tuff resa senast och att han tröttnade var ganska förståeligt. Den här gången tycker jag det ser ut som att han får en lite mer optimal resa och då tror jag det kommer bita riktigt bra. 
Fire of Noa blir knappast favorit i loppet med Cornerstone på startvolten så här "chansspikar" jag!

🔒 LÅSET

V64-3

9 Per Viking är en riktigt lovande kallblodstravare som radat upp segrarna. Han har mest gjort det från spetspositionen men även visat att han kan gå ute i spåren vilket han framförallt visade senast. På ett snöigt Romme klev han runt hela fältet över slutvarvet och det blev överlägsen seger till slut. Bakspår över kort distans den här gången är utmanande så klart, men sjuåringen besitter fartresurser som få här kan mäta sig med.

En som däremot kan mäta sig är 1 B.W.Billie som för övrigt besegrat Per Viking förr och kommer leda det här loppet väldigt länge. Det blir en kamp mellan de två med knapp fördel Per Viking i min bok!

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

Riktigt rolig inledning över medeldistansen där det främst står mellan 5 Il Duce Boko och 8 S.G.Charpentier - men räkna med att 1 Xanthis Coktail kommer göra en toppinsats och som gått jättebra på V75 i åttaåringens tre senaste starter. För dagen är han knappast sämre än de övriga två!

2 Jaguar Hill står givetvis lite tufft inne i loppet men med jänkarvagnen på är han lite småspännande och 4 Västerbo Highscore har fått lopp i kroppen efter långt uppehåll.

V64-5

2 Macy spelades till jättefavorit senast och satt tidigt i ledning. Det såg dock ut som att stoet behövde genomköraren och nu förväntar man sig lite mer av henne här. Får hon en bra start i volten kan det sedan räcka långt över 1 640 meter. 1 Heide K. är inte mycket sämre än Macy på startvolten och 5 Nagai Ashi gick väldigt starkt på V86 senast som tvåa.

8 Önas Py och 9 Thelma M.M. är de som höjer sig främst från tillägget, men visst ska man se upp för 6 Västerbo Jolene efter hennes efterlängtade seger senast.

V64-6

Hade man vetat att 4 Loveyouecus var i ordning hade han varit det klara segerbudet i avslutningen. Dessvärre är det så att han inte visat någon form på slutet och det råder vissa frågetecken kring statusen för dagen - därav måste han garderas, trots allt - men en fräck DD-spik kan han väl få vara...!

5 Nice Knight gick jättebra senast på V75 och får på sig jänkarvagnen för allra första gången nu vilket är högintressant! 6 Arabesque har liksom Loveyouecus haft en svag period men kunde senast hitta tillbaka till sitt grundkunnande igen och formen är på väg uppåt igen. 

Dagens Dubbel-förslag:

  1. 1, 2, 5, 6, 8, 9
  2. 4 Loveyouecus

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips