V64: Spets och slut på slutet » 19 aug. | Martin - Travstugan.se

V64: Spets och slut på slutet

Från Sundbyholmstravet hämtar vi kvällens V64-omgång där det bland annat i V64-5 bjuds på V75-rutinerat som kan gå mot ny seger!

V64-1

2 Bear Victory är den att slå här med Torbjörn Jansson som efter flera svaga insatser var tillbaka i gammalt gott slag senast. Verkar klart på gång igen!

7 Kyrkebus Rut tar åter färjan till fastlandet och gör intressant start här med Kim Eriksson. För dryga månaden sedan reste Eriksson över till Gotland och körde stoet som levererade starkt till seger. Ska räknas tidigt här igen!

Intressant med 4 Euskara som kommer från Frankrike med hyggliga insatser. Något ovisst hur hästen är för dagen så klart med ett långt uppehåll i ryggen, men ska säkert kunna vara förberedd här.
Se upp för 1 Orkidee Skift som det inte riktigt stämt för ännu i år, men härifrån ska Svante Ericsson kunna få en fin resa hela vägen. Jag tror Orkidee Skift kan leverera ikväll!

V64-2

Emilia Leo har sin Sign Me Up Too till start lite senare, men kan redan här besöka vinnarcirkeln. I montéloppet kör hon 7 Lövdala Principito som näst senast visade att hästen stormtrivs i montén och med Leo i sadeln. Är det självklara segerbudet i loppet.

Sofia Adolfsson kör 10 Butterly Ima som testar på monté för första gången. Spännande se hur stoet reagerar och med Adolfsson på ryggen kan det räcka mycket långt.
Skrällbudet går iväg från start i form av 2 Famiglia Am som är klart bättre än raden och uppgiften här ser klart tilltalande ut för en framskjuten placering!

V64-3

Kvälllens öppnaste lopp och trots bakspår över kort distans i volten lyfter jag främst fram 11 Emoko.
Ulrica Wällstedts fyraåring har vid sommarens alla fyra starter gjort bra ifrån sig och detta ser ut som en stark herre med rejält löphuvud. Går hela vägen in i mål! Möjligen att senaste starten var något svagare, men jag tror på uppryckning direkt!

7 Italiano Boko har varit okej men inte mer. Däremot är uppgiften ikväll klart bra för honom med springspår i volten. Kan vara debutseger-dags. 8 Ville Am har visat fina fartresurser och även fast hästen varit ifrån inför det här blir han klart intressant!

V64-4

Tre höjer sig och dessa räcker att strecka.

1 I Am Rapida blir hästen att slå tror jag, men varken 2 Frequency Am eller 3 Flavienne Lascaux räds tipsettan och jag tycker dessa tre höjer sig markant över de andra i loppet.

V64-5

Emilia Leo visar åter upp sin stjärna 7 Sign Me Up Too. Läget är inte det enklaste, men det är loppets klart bästa häst och normalt blir han svår att stå emot.
Jag gillar dock det hårdhudade stoet, 2 El Fitzgerald, som här är tillbaka efter någon veckas vila. Raden på slutet är ingen höjdare, men motståndet har varit stentufft och nu möter El Fitzgerald lite mer passande motstånd. Läget går inte att klaga på och Jorma Kontio kör för seger!

De två räcker långt i loppet, men jag tycker även 4 Puccy Italia känns intressant. Efter seger på Vaggeryd har Puccy Italia svarat för två klart godkända insatser och formen för dagen verkar vara på topp!

V64-6

Spiken för kvällen avslutar omgången!

Här kör Anders Eriksson 2 Maximus M.M. som knappast kan klaga över förutsättningarna och uppgiften här. Eriksson laddar iväg när bilen släpper fältet och jag tycker det här ser ut som en klassisk spets-och-slut för Maximus M.M. som blir enda spiken för kvällen!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

41 miljoner ska fördelas och med en spik i avd 7 så har vi väl fått med vinnarna i dom tidigare avdelningarna?!?!? Spets-å-slut....plocka ut? På ... Läs travtips

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. Efter många om och men lutar jag mig mot Nurmos-ekipage! ... Läs travtips

V75 1 På denna preliminära rad går jag ut stenhårt och spika 6 Macelleria. Hästen har fått en fin utveckling i regi Bergh och radat upp fina insatser ... Läs travtips

Dags att sätta tänderna i veckans V75-omgångEfter en trevlig debut på V86 i onsdags, är det nu dags att sätta tänderna i veckans V75-omgång. Känns ... Läs travtips

HEJSAN VÄNNER Vilken härlig onsdag vi fick tillslut, då jag och min käre vän Joakim lyckades pricka in 7 rätt på vårat system ... Läs travtips

Het info på två tuffingar i långloppet Go dag! Förra veckan blev svårlöst, men ny vecka och nytt hopp om att lyckas sätta sjuan. Veckorna rullar på ... Läs travtips

Krångla inte i onödan Dags att börja fokusera ordentligt på V75-jackpotten i morgon. I onsdags fick vi återigen ett smakprov/bevis på att det absolut ... Läs travtips

SUPER Jackpot på V75 Romme 19/10. Sju fantastiska lopp med många jämna lopp. Kan MILLIGAN SCHOOL in befria det stora favoritskapet i gulddivisionen? ... Läs travtips

Hösten är hör och skrällarna har ramlat in med jämna mellanrum, vilket gör att det nu är jackpot på V75.Ni kan delta i mina system ... Läs travtips

Tåget tuffar vidare mot Romme, och vi har en saftig Jackpot att kriga om. Häng på! Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra ... Läs travtips