V64: Spets och slut på slutet » 19 aug. | Martin Engström -…

V64: Spets och slut på slutet

Från Sundbyholmstravet hämtar vi kvällens V64-omgång där det bland annat i V64-5 bjuds på V75-rutinerat som kan gå mot ny seger!

V64-1

2 Bear Victory är den att slå här med Torbjörn Jansson som efter flera svaga insatser var tillbaka i gammalt gott slag senast. Verkar klart på gång igen!

7 Kyrkebus Rut tar åter färjan till fastlandet och gör intressant start här med Kim Eriksson. För dryga månaden sedan reste Eriksson över till Gotland och körde stoet som levererade starkt till seger. Ska räknas tidigt här igen!

Intressant med 4 Euskara som kommer från Frankrike med hyggliga insatser. Något ovisst hur hästen är för dagen så klart med ett långt uppehåll i ryggen, men ska säkert kunna vara förberedd här.
Se upp för 1 Orkidee Skift som det inte riktigt stämt för ännu i år, men härifrån ska Svante Ericsson kunna få en fin resa hela vägen. Jag tror Orkidee Skift kan leverera ikväll!

V64-2

Emilia Leo har sin Sign Me Up Too till start lite senare, men kan redan här besöka vinnarcirkeln. I montéloppet kör hon 7 Lövdala Principito som näst senast visade att hästen stormtrivs i montén och med Leo i sadeln. Är det självklara segerbudet i loppet.

Sofia Adolfsson kör 10 Butterly Ima som testar på monté för första gången. Spännande se hur stoet reagerar och med Adolfsson på ryggen kan det räcka mycket långt.
Skrällbudet går iväg från start i form av 2 Famiglia Am som är klart bättre än raden och uppgiften här ser klart tilltalande ut för en framskjuten placering!

V64-3

Kvälllens öppnaste lopp och trots bakspår över kort distans i volten lyfter jag främst fram 11 Emoko.
Ulrica Wällstedts fyraåring har vid sommarens alla fyra starter gjort bra ifrån sig och detta ser ut som en stark herre med rejält löphuvud. Går hela vägen in i mål! Möjligen att senaste starten var något svagare, men jag tror på uppryckning direkt!

7 Italiano Boko har varit okej men inte mer. Däremot är uppgiften ikväll klart bra för honom med springspår i volten. Kan vara debutseger-dags. 8 Ville Am har visat fina fartresurser och även fast hästen varit ifrån inför det här blir han klart intressant!

V64-4

Tre höjer sig och dessa räcker att strecka.

1 I Am Rapida blir hästen att slå tror jag, men varken 2 Frequency Am eller 3 Flavienne Lascaux räds tipsettan och jag tycker dessa tre höjer sig markant över de andra i loppet.

V64-5

Emilia Leo visar åter upp sin stjärna 7 Sign Me Up Too. Läget är inte det enklaste, men det är loppets klart bästa häst och normalt blir han svår att stå emot.
Jag gillar dock det hårdhudade stoet, 2 El Fitzgerald, som här är tillbaka efter någon veckas vila. Raden på slutet är ingen höjdare, men motståndet har varit stentufft och nu möter El Fitzgerald lite mer passande motstånd. Läget går inte att klaga på och Jorma Kontio kör för seger!

De två räcker långt i loppet, men jag tycker även 4 Puccy Italia känns intressant. Efter seger på Vaggeryd har Puccy Italia svarat för två klart godkända insatser och formen för dagen verkar vara på topp!

V64-6

Spiken för kvällen avslutar omgången!

Här kör Anders Eriksson 2 Maximus M.M. som knappast kan klaga över förutsättningarna och uppgiften här. Eriksson laddar iväg när bilen släpper fältet och jag tycker det här ser ut som en klassisk spets-och-slut för Maximus M.M. som blir enda spiken för kvällen!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Äntligen är helgen här som man gått och väntat på hela året, Elitloppshelgen! På lördag är det V75 finaler som gäller och det vankas såklart ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

ELITLOPPET 2020 ÄR ÄNTLIGEN HÄR! Heeej där och välkommen in till mig Återigen lyckades vi med bedriften att smälla in andelen som baseras på denna ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Då sparkar vi igång elitloppshelgen med v75 på Solvalla. Otroligt spännande och kluriga lopp att bena ur men jag tycker att jag har riktigt bra koll ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppshelgen. Lördagens V75 från Solvalla innehåller riktigt fina hästar och vi bjuds på högklassig underhållning. Här ... Läs travtips

Nu börjar det verkligen brännas under fötterna och pulsen börjar stiga, dan före elitloppet 2020! Jag hoppas ni är lika laddade som mig inför denna ... Läs travtips

Elitloppshelgen stundar med världsstjärnor till start! På med hatten och dags att bänka sig framför Tv4 och eller ATG LIVE. Min personliga ... Läs travtips

15 Moni Viking kommer att bli stor favorit och imponerade verkligen vid debuten för Björn Goop. Men jag ha hittat en mycket intressant motbud som ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips