V64: Solvalla-tisdag med revansch-spik » 22 feb. | Martin Engström -…

V64: Solvalla-tisdag med revansch-spik

Eskilstuna ställde in och lämnade över V64-omgången till Solvalla den här tisdagen där vi bland andra får kolla in svårslagen femåring i V64-3.
V6-andelen kostar 40 kronor - klicka här!

Kinky Boots

V64-1

 • Hjälten står perfekt inne i loppet

Det är dags för blott fjärde starten i karriären för 1 Ottens Hero. Efter en okej debutstart tidigare i höstas har fyraåringen nu inlett året med två raka och enkla segrar. I V64-1 står Daniel Redén-hästen perfekt inne i loppet att slippa 20 meters tillägg och härifrån kommer Örjan Kihlström styra och ställa kalaset hela vägen i ett måttligt tempo.

Favoritskapet vilar givetvis tungt på den orutinerade hingsten men han är under rejäl utveckling och har hittat sig perfekt uppgift att leda runt om.

    V64-2

    • Stall Redén är i fokus även i andra avdelningen

    Joke Face-sonen 3 Versace Face känns verkligen spännande inför den här säsongen och trots nästan fyra månaders frånvaro kunde han i årsdebuten senast vinna direkt, i dessutom mycket fin stil. Jag tror han står inför en toppensäsong och jag har svårt se konkurrenterna som några som är tuffa nog att tampas mot valacken. Det är givetvis även plus att Ulf Ohlsson som får styra den här gången, har suttit upp bakom hästen tidigare.

        V64-3

        • Tar snabb revansch på sig själv

        Det såg klart ut för 2 Kinky Boots senast som storfavorit på V86 men väl mot slutet föll femåringen i galopp. Det är givetvis alltid lite alarmerande när en häst galopperar bort sig så där och visst funderade man en liten vända här, men det ser ut som en fin uppgift här för snabb revansch.
        Förutsättningarna är klart mycket bättre den här gången på Solvalla än vad det var senast och är han bara frisk tror jag han har en mycket stark segerchans!

        Vid fundering på gardering känns 7 Kaiser Southwind mest aktuell liksom härdade 8 Moon Zappa.

           V64-4

           ...Ska vi fortsätta på inslagna vägen med betrodd som senast gjorde bort sig så har vi 11 Bold Knick till start här i fjärde avdelningen. Det såg inte ut att bli seger senast och över upploppet slog han över i galopp - dock tror jag han kan göra sig gällande här istället. Bold Eagle-sonen avanceras tidigt framåt av Niclas Hammarström och på sin styrka tror jag Bold Knick kan vara lösningen här! 
           Motbudet nummer ett startar invid i volten i form av 10 Hurricane som väl är den av dessa två som kommer laddas iväg bäst. 

           5 Love Your Choise fick en perfekt årsdebut senast och brukades inte särskilt hårt i loppet. Valacken är aningen ojämn av sig, men ser man till hur han såg ut vid sin enda seger för tre starter sedan så är det här en femåring som vid bra dag på jobbet kan slå till när han får attackorder. 

             V64-5

             När det är tävlingar på Solvalla ter det sig normalt att man har respekt för Timo Nurmos-startande.
             Här får vi se 4 Marrakesh i sin andra start för året. Sexåringen inledde karriären strålande som treåring år 2018 men har sedan haft det desto tyngre i sin utveckling. Han är givetvis bättre än vad han levererat och med genomkörare i kroppen ska han bli spännande att se hur han räcker till nu.

             Annan som det inte riktigt slagit gnistor om på slutet är 5 Fleet Admiral som man väl känner lite likadant som med Marrakesh - han kan bättre!
             10 Zinco Jet
             är i grunden bästa hästen i fältet men gör här årsdebut efter varit ifrån sedan 18 november. Behöver säkert loppet i kroppen, men det går inte att frångå att han möter ett klart överkomligt motstånd som gör att han på ren grundkapacitet ändå kan runda allt.

               V64-6

               Den jag håller som ettan i avslutningen är 4 Västerbo Vixen som liksom flera i stall Oskar Kylin Blom imponerat på slutet. Här kör OKB hästen själv och som följer startbilen och från ledningen över 1 640 meter kan ha koll hela vägen runt.

               Man ska nog inte ta årsdebuten på så stort allvar för 1 Jatzy Jazz senast. Det blev en blek insats där - men så var det även första starten på nästan fyra månader. Näst senast avslutade stoet fjolårssäsongen med tidig ledning och där hon sedan gick undan till trygg seger. Det kan bli något liknande här och som sämst tror jag hon sitter rygg ledaren.

               Rikard N Skoglund körde 3 Fighter Lady i dennes årsdebut senast och får sitta upp igen. Sexåringen var närmast överraskande bra där och såg ut som en "nästagångare" sista biten. Klart bättre uppgift nu med framspår istället.
               Så sent som för tre starter sedan såg vi 11 Hazelnut Sisu mot motståndare som M.T.Perette och Sayonara. Hon har verkligen stött på tuffa årgångskonkurrenter så det är inte så allvarligt att raden inte är någon sköning att skåda in. Det ska bli intressant att se henne i ett lite lämpligare motstånd nu och dessutom med jänkarvagn anmält igen!

               Dela inlägg

               Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

               Bästa spelbolaget för travodds

               Bet365

               Bäst på fasta odds
               • Världens största spelsajt
               • Egna fasta travodds
               • Bra välkomsterbjudande
               • Inget poolspel
               Välkomstbonus
               1250 SEK i spelkrediter
               Hämta bonus Besök hemsidan

               Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

               Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
               Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

               Sammanfattning

               Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

               Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

               Läs hela recensionen

               Fler aktuella travtips

               Ingen rast och ingen ro! Veckan inleds med V64-tävlingar från Mantorp som man sannerligen kan kalla för stjärnklar. Det är Takter-trofén och ... Läs travtips

               Ikväll är det topptävlingar från Mantorp! I lopp 5 är möjligen klassen inte lika hög som övriga av loppen, men platsspelet hittas här!Formen har inte ... Läs travtips