V64: Smart spik i Xpress-premiären!

Fredag kväll och det är premiär för V64 Xpress! Sex V64-lopp i högt tempo ska avverkas från Kalmar och Romme och spiken i omgången är en smart en!
V64-andelen kostar 96 kronor - klicka här!

V64-1

För vanlighetens skull tror jag åter på 7 Kalashnikov. 
Jag tyckte han gjorde det väldigt bra från svårt läge senast och visade fortsatt att hans toppform snart är där på allvar. Nu är det tufft emot i form av 8 Minnestads Ecuador och 9 Apollon de Kacy, men jag tycker uppgiften ser riktigt spännande ut för Kalashnikov. Han trivs över de längre distanserna och är min förstahäst i loppet.

De övriga två jag nämnde är givetvis de som är värst emot

        V64-2

        • Xpress-premiären på Kalmar kan passande nog gå till hemmahäst!

        Fredrik Persson kör ut med sin 8 Hurricane Silas som haft ett toppenår med fyra segrar på nio starter. Sexåringen är verkligen av det starkare slaget och Persson kommer vara offensivt framåt i tidigt skede. Jag tror det här kan bli en enkel seger till slut. Stayerloppet innehåller flera bra och roliga motbud i form av främst 11 Husse Boko och en sådan som 4 Gullabo Däck Bling, men Hurricane Silas har siktats hitåt och övertygat så pass mycket på mig att jag tror han vinner det här.

        V64-3

        Som så många Joke Face-avkommor är 1 Vanessa Face en högkapabel sådan men som har sina sjabbliga stunder på travbanan. Felicia Molin känner mycket väl till stoet vilket givetvis är fördelaktigt här och skulle Vanessa Face komma iväg bra från spår 1 i volten tror jag det kan räcka mycket långt!

        3 Listas Prettywoman var riktigt fin på Gävle senast och ses som främsta utmanaren till Vanessa Face liksom 10 My Sea. 4 Greenhill's Rocco har inget lätt läge att ta sig iväg ifrån så klart, men valacken är verkligen värd en seger när som helst och jag tycker han ska räknas mycket tidigt i det här sällskapet!

          V64-4

          • Hon har toppchans igen!

          4 Kali Smart har verkligen varit ute i stentuffa sällskap under hela säsongen och hon har gått topptider i stort sett hela året. Senast hemma på Jägersro visade hon åter vilken kapacitet hon besitter när hon var bäst i Stoeliten.
          Hon har sällan lottats till bra lägen men den här gången med spår 3 bakom bilen mot ett enklare motstånd än senast gör att hon ska ha toppchans återigen. Jag tror Adrian Kolgjini gör dramatiken händelsefattig tidigt och visar upp sitt fyraåringssto i finfint slag.

            V64-5

            5 Georgia Am är tillbaka! Stoet ströks inför tilltänkt start under V75-dagen på Bergsåker 28 augusti och gör nu sin första start sedan 19 augusti. Stoet ska inte bara köras barfota runt om som vanligt utan även med amerikansk sulky. Emilia Leo kommer sikta in sig på att styra och ställa det här loppet hela vägen runt.

            Bekymret? Ja, det är att vi har 2 Hombre D. invändigt om Georgia Am. Jag skulle knappast tänka mig annat än att även Hanna Reiser laddar vad som går som framförallt är av det hårdare slaget och tål att köras tufft med. Fyraåringen har varit ute i tuffa lopp hela sommaren och möjligen är det så att det är något mer överkomligt emot den här gången.

            Sofia Aronssons hästar är riktigt på gång för dagen och tidig på min lapp här är även hennes 6 Unico Broline. Från spår 7 på Jägers senast slog han i galopp bakom startbilen och tappade massvis med längder till konkurrenterna. Upphämtningen däremot var bra där han kördes längs innerspåret. Får han bra position i andraspår här tror jag Unico Broline kan fälla många längs sista halvvarvet.

              V64-6

              • Lagom till en fredag kan vi få oss en stark Kahlua!

              Conra Lugauer kör upp till Kalmar med Campo Bahia men även med 5 Breidabliks Kahlua som jag tror blir att räkna med här. Det femåriga stoet är rask iväg från spår 5 och jag skulle inte tro annat än att Luguaer satsar framåt för att nå ledningen. En Breidabliks Kahlua på rätt humör är riktigt stark men dessvärre har hon på senare tid sjabblat bort sig själv. Felfritt blir hon att räkna med.

              1 Best In Show As har perfekta spår 1 i volten och har fått två lopp för nya regin. Efter två lopp med bakskor körs hon nu barfota runt om och testas med Stefan Persson! Från tilläggsvolten finns där flertalet härdade ston. Den jag har respekt för är givetvis 11 Ryssebo La Reine som visade senast att toppformen är tillbaka. Anton Knutsson lär vara offensiv tidigt!
              Ska vi få en rejäl smäll i avslutningen så är det 10 Hasty Helene som kommer stå för det. Gärna för mig!

              Bästa spelbolaget för travodds

              Bet365

              Bäst på fasta odds
              • Världens största spelsajt
              • Egna fasta travodds
              • Bra välkomsterbjudande
              • Inget poolspel
              Välkomstbonus
              1250 SEK i spelkrediter
              Hämta bonus Besök hemsidan

              Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

              Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
              Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

              Sammanfattning

              Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

              Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

              Läs hela recensionen

              Fler aktuella travtips

              Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

              Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips