V64: Småklurigt på Dannero

Vi fick in en rejäl skräll på V64-jackpotten igår och det var å andra sidan på tiden att jackpotten nyttjades och ikväll tar vi nya tag med omgång från Dannero.
Det är blandad klass på omgången och ser småklurigt ut - kan inte bli bättre!

🔨 SPIKEN

V64-5

7 Open Sky låter Oscar Berglund fortsatt lite försiktig med och även fast läget mot sina främsta konkurrenter är rätt bra så ska han köras varsamt. Ännu lite oviss för dagen att räkna med.

9 Eagle In Disguise gör intressant årsdebut och Bold Eagle-sonen kommer duga väldigt bra direkt. Jag håller honom högst i startfältet och han visade ett par gånger under fjolåret vilken klass han har i sig. 2 640 meter passar honom perfekt och jag tror Daniel Wäjersten presenterar honom i toppskick direkt. Jag lockas av starten och spikar honom direkt!

Vid fler än tre streck i loppet varnar jag för 8 Awaited.

V64-6

Sett till raden och senaste tidens form är 8 S.G.'s Charpentier knappast något att hänga i julgranen - jag tror dock han visar ikväll sitt rätta jag.

Hästen håller hög klass och närmar sig miljonen insprunget vilket jag tror han löser den här gången. Han var sisådär i sina två starter han gjorde i februari efter långt uppehåll och återkommer nu igen och där tränare Oscar Berglund låter försiktigt optimistisk inför det här.

Väl medveten om att dagsformen är lite blurrig så tror jag åttaåringen vid normala slag kan ta en rapp inledning och sitta i ledning trots spåret. Jag drar in spiken på honom.

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

Per Linderoth har bra form på stallet för dagen och kan vara lösningen i inledningen med 6 Young Hope. Stoet är anmäld barfota runt om den här gången och utveckligen går åt helt rätt håll. Kan ta sin efterlängtade andra seger här.

5 Spitandfrizzle känner Marcus Lilius väl till och så sent som för tre starter sedan dundrade han till ledningen med stoet och ledde runt om. Något liknande kan ske igen.
Loppets överraskning är Jan Ove Olsen med egentränade 2 Alabama U.B. som testar på jänkarvagnen för allra första gången - att göra det från spår 2 över kort distans är spännande!

V64-2

Det är givetvis lite utmanande från läget men i övrigt ser det bra 8 Åkmans Bella.
Stoet är mer stark än snabb av sig vilket får mig tro att Tomas Pettersson så tidigt som möjligt tar avancemanget framåt och varför inte gärna tar utvändigt ledaren.

3 Åhs Gnå är spännande i autostart från fint läge och 1 Klack Astrid får loppets perfekta resa hela vägen och det borde vara dags för stoet att ta karriärens andra seger snart.
11 Styfs Vilda behöver lite flax med sig härifrån, men dels står hon perfekt inne i loppet och körs barfota runt om ikväll.

V64-3

Hetaste segerbudet från hemmastallen är tveklöst 8 A Knight's Victory. Jill Ivarsson har verkligen fått bra fart på åttaåringen den här våren och framförallt har inställningen varit imponerande stark. Just det gör att jag tror stoet är segerfarlig ikväll igen.

3 Someity möter lite mer passande motstånd och 4 Thelma M.M. är snabb iväg bakom bilen. Rygg ledaren och hoppas hitta lucka över upploppet är önskemålet. 

V64-4

Daniel Wäjersten sitter upp bakom 4 Backhammer och vid normala fall hade detta varit en stark segerchans. Läget går inte att klaga på över korta distansen - bekymret är att åttaåringen är hopplöst osäker. Efter tre raka plumpar i protokollet såg han länge ut att vända på trista trenden - för att plötsligt sjabbla bort sig med mindre än halvvarvet kvar. 
Felfritt? Ja, då leder han runt om, även fast 3 Knutrappa kommer försöka svara ut vid en början.

10 Monster Brage Bo har Oskar Kylin Blom hamnat bra på det nu och insatsen senast gör att man ser fram emot sexåringen ikväll. Då liksom nu gick han iväg från spår 10 över kort och tidsmässigt slog det mycket väl ut och nu testas han barfota runt om ikväll!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips