V64: Småklurigt från Halmstad ikväll » 26 aug. | Martin Engström -…

V64: Småklurigt från Halmstad ikväll

V64-spelet är tillbaka och det är en lite klurig kväll som väntar oss från Halmstad.

V64-1

 • Drar till med spik direkt

8 Valour Kronos presterade direkt senast trots lite mer än två månaders frånvaro. Med det loppet i kroppen väntar jag mig en ännu vassare insats ikväll. Läget? Ja, det är inget vidare - men distansen är på 2 640 meter och Kim Eriksson kommer garanterat försöka ta sig framåt förr eller senare.
Några hyggliga emot, men inga "monster" direkt.

V64-2

Iina Aho är riktigt skicklig inom montén och rider oerhört behärskat. Här sitter hon åter upp på 9 Champion Tour som verkar stormtrivas i montén med två riktigt läckra segrar.
Nu är uppgiften däremot något tuffare ikväll och det kommer krävas topp-prestation. Men som Champion Tour sett ut så känns han klart intressant i tredje raka.

7 Verona Brodda har gått klart okej utan att ha fått vinna på ett tag. Testar nu åter på monté efter två år sedan senast och får Sofia Adolfsson upp!

V64-3

 • Här startar två som man inte riktigt kan lita på, men som felfria garanterat strider om det.

Ken Ecce sitter upp bakom favoriten 12 Zorn Brick som åter föll i gamla galoppsynder senast. Nästsenast däremot visade hästen upp sin rätta sida och blåste till ute i spåren. Felfritt här ser det ut som vettig chans.
5 Bankrobber
har varit en klar besvikelse i år och kan betydligt bättre än så. Tyckte han visade god kapacitet under fjolåret och väntar ännu på att det ska lossna igen!

8 Andover Hudson laddar framåt tidigt och kan vara den som leder fältet och kan så göra hela vägen.

  V64-4

  • Fjärde avdelningen känns som det mest luriga och där det kan skrälla till rejält. 

  Thomas Uhrberg sitter troligen upp bakom bästa hästen i form av 7 Hector Greenwood som kommer hamna bra på det tidigt härifrån.
  Jag tycker dock förstahästen är 1 Diversity Pellini som ser ut som en intressant treåring. Hanna Lähdekorpi som kör kommer få kontrollera fältet länge.

  En jag vill varna rejält för i loppet är annars 10 Majah Winner. Raden säger någonting helt annat, men stoet har verkligen svarat för flera bra lopp som givit mersmak. Hon står verkligen på tur för seger och ännu verkar många ha missat henne.

  V64-5

  • Intrycket har varit av bästa sort på slutet. Trots läget är det min vinnare!

  7 Alpha Peak har verkligen varit bra i ordning på slutet och radat upp segrarna. Visserligen har inte motståndet varit av samma klass som kvällens, men intrycket på Alpha Peak är det som ändå imponerat.
  Nu reser stall Juul med endast Alpha Peak och jag tror inte de gör resan förgäves.

  Motståndet är klart bra, men känns om en-eller-alla här - då går jag på Alpha Peak!

  V64-6

  3 Maze Runner har jag vurmat en hel del om den här säsongen. Maria Törnqvist har gjort ett riktigt bra jobb med hästen som verkar ha hittat tillbaka igen.
  Nu har han ännu  inte fått vinna på ett tag, men hans prestationer på slutet har varit riktigt vassa och segernollan kommer spräckas närsomhelst. 

  4 He's A Difficolt är annan som hittat tillbaka och fått nytändning. Hunnit bli betrodd på V75 och allt under sommaren och är verkligen i ordning. Skulle han mot förmodan ta sig förbi Maze Runner och få ledningen så kan det hålla hela vägen.

  Bakom dessa två är det framförallt 2 Dizzy River som gäller men jag väljer även varna lite för 9 Star Costashorta som känns något bortglömd ikväll. Kan få loppet om de kört undan lite väl hårt där framme.

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Fler aktuella travtips

  Hur många spikar finns det i Ölandsbron? Jag har hittat två! Kalmar....here we come och jag har "en blå jättestjärna på hemligt uppdrag" i ... Läs travtips

  V75 vänder äntligen mot skogarna och Småland igen. På lördag är det Kalmar som arrangerar V75! Det känns tryggt att luta sig mot Örjan Kihlström ... Läs travtips

  Kalmar står som värd för årets tredje V75a Och efter förra veckans omgång är ja oerhört taggad. Dagens dubbeltipsen fortsätter att leverera och ... Läs travtips

  V75 14 Cactus är kapabel och bra för klassen. Senast blev hon för het i ledningen, men brukar vara lugn i loppen. Lär hitta en bra position och kan ... Läs travtips

  Först över mållinjen ska vi ta ossMina spikar gjorde så gott de kunde igår.  Men tyvärr lyckade RELIGIOUS inte ta sig till ledningen ... Läs travtips

  En besvikelse för mig att inte hitta rätt på hemmaplan och fem rätt är inte så roligt, chans till revansch på Kalmar. Jag försökte göra ett tredje ... Läs travtips

  V75 Kalmar lördagen den 18/1 bjuder på en grymt spännande omgång med många högintressanta lopp. Loppen ser relativt jämna ut förutom i V75-6 där ATIK ... Läs travtips

  Ny vecka och ny V75 omgång. Förra veckan var jag hyfsat rätt ute med att Elian Web kunde vinna samt att Arch lane var bästa spiken, dock fick jag ... Läs travtips