V64: Småklurig jackpot på Åby

V64-torsdagen är här och det är från Åby vi hämtar det. Tycker det ser lite smålurigt ut och det är spännande när det är jackpot som råder!

🔨 SPIKARNA

V64-2

Spikarna är inte helt enkla att hitta, men får jag bara loppet som jag vill ha det i V64-1 så hoppas jag att jag har en trygg sådan, till slut.

Björn Goop selar ut och kör stallets 1 Jarel Boko för tredje gången. I debuten näst senast blev det mest en lunk på Årjängstravet och efter varit ifrån 1,5 månad vann han enkelt från ledningen senast.

Här hoppas jag Goop håller upp innerspåret, även fast vi har stall Kolgjinis 6 Luxury River från springspåret, och gör han bara det tror jag Jarel Boko är mogen för att försvara ledningen runt om här med.

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-2

6 Hill of Cash är högst säkerligen en kapabel dam med framtiden för sig. Med två lopp i kroppen är det många som väntar sig att hon ska briljera här. Visst kan det säkert bli så - men jag vill helst se henne prestera innan jag vågar spika... Det är trots allt treårigt sto man inte helt vet vart man har än...

7 Lexington Zon har haft en fin sommar och dels ska han springa barfota runt om här och samtidigt har stall David Persson kommit igång igen efter en lite tyngre period.
9 M.T.Reed
har lyckats spurtvinna förr och blir härligt bortglömd här.

V64-3

7 Hockey Am kan smasha in den här segern enkelt (förlåt...) och vann mycket enkelt senast. Han sjabblade dock till det först vilket han tenderar att göra ibland så osäkerheten på honom gör att jag inte vågar lita fullt ut.
Felfritt och tidig ledning? Då vinner Sofia Aronsson-femåringen

1 Narciso förväntar jag mig mycket av från det här läget och han kan bättre än vad han visat!

Då jag tror en del på de två räcker det med låset för mig.

V64-4

Jag tycker det här loppet är fyllt av bra talanger som man gör att det kräver streck!

1 Huit är annan från Sofia Aronsson som kan vara en vinnare. Perfekt resa hela vägen härifrån och får nu springa barfota runt om. 
6 Effective
får nu testa på autostarten och gör det med två raka segrar

3 Laban Lagö vann båda sina starter ifjol och efter varit ifrån sedan maj 2021 har han fått ett lopp i kroppen. Det såg verkligen ut att behövas också. Nu testas han barfota fram för första gången och av vad han visade bakom bilen ifjol känns det som att han är ledaren i det här loppet.

V64-5

1 Jello W. gick väl klart godkänt som trea senast. Han var ju otroligt bra tidigare i år och med tredjeplatsen i ryggen senast tycker jag han har lite pole position här.
Han kan leda det här mycket länge och lär säkert också försöka testas i positionen.

5 Ture L.A. är annan som kan bättre och får han en pangstart kommer Johan Untersteiner försöka sig framåt och hoppas få överta. 9 Stepping Moneyboy går iväg väldigt bra från det här läget och 10 Shapes slipper V75-konkurrensen den här gången (frånsett Ture L.A).

V64-6

Calle Jepson får åter förtroendet bakom 7 Crono Delleselve.
Efter en sjabblig vår har italienaren stabiliserat sig under sommaren och nu radat upp två enkla segrar. Nu är det främst utgångsläget jag ser som främsta "hotet" mot tredje raka segern. Klar förstahäst.

10 Tailored Arrival håller jag högt i det här loppet och är den jag har främst respekt för. Han har visat förr att han kan attackera bakifrån och jag tycker verkligen han visat en väldigt stark sommar framförallt.
Annan man ska ha i åtanke i loppet är 4 Eagle Rock. Han återkommer visserligen efter uppehåll men ska köras barfota fram den här gången och jag tycker stall Luguaer alltid har sina hästar väldigt fräscha och i ordning direkt när de kommer ut!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips