V64: Skräddarsytt för spiken

Rättviktravet inleder V64-veckan denna måndag och en jag tror väldigt mycket på i omgången är Karuso Boko som i V64-3 ser ut att ha en skräddarsydd uppgift till sig!
Häng med på andelen här!

V64-1

Kajsa Frick har främst skrällchanser under kvällen och möjligen är hennes bästa skrällchans här. 2 Alberto Ray har nu fått ett lopp i kroppen och jag tyckte comebackloppet var klart bra av fyraåringen. Han är lite ojämn av sig, men är han närheten av så bra som han var vid segern 5 juni tror jag han kan överraska här.
3 Raja Summer
är den man räknar mest med från startvolten och som är bättre än raden sin.

7 Kontur står väldigt bra till på mellanvolten och som tagit två bra segrar i breddlopp och P22-lopp. Femåringen är av den starka sorten och Tomas Pettersson tar säkert gärna positionen utvändigt ledaren här.

V64-2

Vi välkomnar 5 Filippa B.J. till Sverige som tidigare tävlat nere i Tyskland. Här gör stoet första starten för Sybille Tinter och efter att ha ögnat igenom hästens senaste insatser nere i Tyskland är det lätt att förstå vilken bra chans det här är.
Jorma Kontio känns alldeles perfekt bakom stoet och jag skulle tro att taktiken är offensiv iväg direkt. Klassen på övriga fältet är inte särskilt...respektingivande, och jag tror Filippa B.J styr det här hela vägen runt.

  V64-3

  Magnus Jakobsson brukar vara väldigt skicklig när han får bestämma framme i ledarpositionen och det mest troliga här är att han leder länge med 1 Karuso Boko. Fyraåringen har visat tidigare att han är kaxig från ledarpositionen och ensam på startvolten bäddar givetvis på att han ska försöka leda hela vägen runt. Det gäller så klart att han sköter sig och tar sig iväg felfritt, men det tror jag Jakobsson löser. 

  Orutinen finns fortsatt kvar på Karuso Boko, men jag tycker det här ser närmast skräddarsytt ut för honom. Leder runt om och spikas utan tvivel!

   V64-4

   2 Nikki Minaj fick en lysande start på karriären hos Fredrik Wallin när hon förra måndagen segrade på Färjestad i regidebuten. Hon ska givetvis räknas tidigt igen, men spik är det inte.
   7 Juneau Boko
   är en rejäl nästagångare i loppet som varit toppbra i tre raka lopp nu och är verkligen värd en seger. Hans G Eriksson känner väl tilll stoet och jag tror han rentav testar för tätpositionen när bilen släpper fältet.

   11 Self Taught Beauty har varit en rejäl besvikelse på slutet, men jag varnar för att hon är betydligt bättre än så och ska kunna göra upp om det i detta sällskapet. Två lopp i kroppen efter 2,5 månads vila så visst kan femåringen vara på gång!

     V64-5

     Jag gillar verkligen 4 Kalashnikov som senaste månaden visade finfin form på tävlingsovalen. Senast gick han iväg från bakspår på V75 och gick vad han kunde till fjärdeplatsen. Nu tycker jag det åter ser ut som en mycket intressant uppgift för honom och jag tror väldigt mycket på nioåringen.

     Motståndet håller god klass med framförallt stallkamraten 3 Ontrack He's Black och 5 Young da Vici och de kommer ge Kalashnikov en kamp. 8 On Track Piraten? Ja, möjligen är det bara av ren heder man streckar honom, då han väl inte sett segerkaxig ut på slutet, men jag har respekt för Piratens inställning trots allt!

     V64-6

     Marie Andersson är givetvis laddad med sin 4 First Date som inte riktigt dög i förra starten helt enkelt. Lite lättare emot nu och jag tror Andersson kan styra det här hela vägen. 8 Usain Tilly har ju inget vidare läge, men kapaciteten på honom är hög och jag blit inte förvånad ifall han blåser ner allt till slut.

     Noterbart är att 3 Troja Face gör första starten sedan 1 december 2019! Sexåringen gick ett kvallopp för en månad sedan och även fast han inte är i någon rejäl dagsform så påminner jag om hans kapacitet. Under sommaren 2019 visade han hög klass och det ska bli intressant se honom i återkomsten!

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     Bäst på fasta odds
     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

     Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

     Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

     Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

     Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

     Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

     Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

     Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips