V64: Självklar vinnare direkt

Mantorp står för V64-tävlingarna under måndag kvällen och vi välkomnar tillbaka Hipster Am igen. Trots årsdebut och bakspår är det en självklar vinnare direkt!

🔨 SPIKEN

V64-4

Det var lite mer än tio månader mellan 6 Staro Peanut och hans senaste start och årsdebuten 5 mars. Från spår 8 i tilläggsvolten var det på förhand vanskligt med läget, men Joakim Lövgren hittade ut perfekt och lade sig sedan tidigt utvändigt ledaren som även var främsta motbudet i loppet. Under slutvarvet började Staro Peanut pressa ledaren alltmer och in över upploppet avgjorde sedan valacken mycket enkelt.

Det var ett starkt intryck efter varit ifrån så länge och tre segrar på fem starter visar vilket löfte det här är. Han möter ett par väldigt bra motbud den här gången med, men jag imponerades så pass av årsdebuten att jag ser fram emot honom nu med loppet i kroppen!

V64-5

10 Hipster Am välkomnas tillbaka igen och femåringen ska verkligen bli jätteintressant att följa den här säsongen efter att ha imponerat flera gånger om ifjol.  Han selas ut i spårtrappa och har hamnat på spår 10 över korta distansen och visst är det på förhand utmanande vid en årsdebut. 

femåringen har dock löst liknande uppgift förr i betydligt svårare sammanhang. Jag tror Stefan Persson som sämst hamnar tredje-fjärde par utvändigt och med 800 meter kvar styr han ut i tredjespår och där Hipster Am visar ute i spåren vem som har mest fart under hovarna. Som om det inte vore nog har tränare Stefan P Pettersson anmält amerikansk sulky vilket blir första gången!
För mig är det självklar vinnare direkt.

Skoryck kan överraska i V64-1!

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

Givetvis är hemmahästen 6 McGarret den som fångar mångas intressen i inledningen som på slutet fått upp självförtroendet i montésammanhang. Han ses med chans i det här Ultrastayerloppet, men jag ser honom inte som en spik.
1 Fighter Simoni
har jag stor respekt för som står ensam på startvolten och jag tror denne kan leda loppet hela vägen.

3 Akela Play har haft liten halsinfektion och tvingades strykas 16 mars men är redan tillbaka så den kan inte ha varit långvarig. Kommer från en överraskande stark seger på Åby och nu dras skorna runt om efter sex raka sko-starter. 

V64-2

Jocke Lövgren har inte bara Staro Peanut som intressant löfte den här kvällen. Här årsdebuterar han 5 Callmefama Kronos som behövt starta igång kroppen under hösten. Vid sin första seger visade stoet vilka toppar hon kan nå för klassen och nu i årsdebuten testas hon barfota bak för första gången. Givetvis litet frågetecken efter att ha sjabblat bort sig i sina två lopp ifjol och nu årsdebut - men kapacitetsmässigt sannolikt bäst.

4 Iris Sisu är värst emot som blir jätteintressant med spår invändigt om främsta konkurrent och till skillnad från Callmefama Kronos har Iris Sisu lopp i kroppen och i bättre dagsform. 1 Speedy Rose Vicane har haft det svårt att få det att lossna efter sin första seger för fyra starter sedan. Galopperade senast men gick jättebra efter den och testar nu autostart för första gången. Felfritt långt framme!

V64-3

Det sannolika är väl att 4 Icecream In har full kontroll på det här. Hon har inte fått travet att stämma på sistone men nu testas hon bakom bilen istället för voltstart och därtill får hon springa barfota runt om för första gången i årets femte start. Kan leda det här länge.
2 Ciel Wibb
är den jag främst sätter hoppet till som utmanare med lopp i kroppen och 9 Peak Princess reser till Mantorp med en enkel seger senast och körs nu barfota runt om för första gången!

Annat långskott är 1 Chiclet som jag är övertygad om är bättre än vad raden utvisar. Gick jättebra efter sin galopp senast och ska nu köras med jänkarvagn igen. Perfekt läge för smyga med och lifta ut över upploppet!?

V64-6

8 Broadway Oro är en högkapabel femåring av det starka slaget. Bekymret med honom är hans osäkra tendenser och att galoppen är runt hörnet lite hela tiden. Felfritt? Ja, då tror jag Jorma Kontio är rejält offensiv och kan vända ut och in på det här... 
10 Inspiration
är motbudet och ännu ett bidrag från Joakim Lövgren den här kvällen.
3 Solkattens Eros
har jag haft skrällhopp på V75 i två senaste starterna men där han galopperat bort sig. Möter nu lite mer lämpligare motstånd från ett perfekt läge. Given på min lapp, så klart!

1 The Eagle är så klart bra vilket han visade ett par gånger ifjol. Jag står dock över honom i årsdebuten då jag trots allt tror väldigt mycket på Broadway Oro.

Dagens Dubbel;

  1. 10 Hipster Am
  2. 8 Broadway Oro

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips