V64: Ser fram emot kall duell

Vi har en fin kväll att se fram emot på Rommetravet under måndag kvällen.
Den främsta höjdpunkten syns i V64-4 där vi får njuta av en kall duell!

🔨 SPIKARNA

V64-2

6 Sun's Exciting ska givetvis räknas med jättestor segerchans som har otroliga fem segrar på sex starter. Det är även stort plus att Elias Strandberg kört fyraåringen förr och känner sig således mycket trygg bakom talangen. Utgångsläget är perfekt då det inte finns några "monster" invändigt och därtill är Sun's Exciting väldigt startsnabb.

Det ska mycket till för att det inte ska bli ledning och när jag har främsta motbudet på bakspår så är fördelarna alldeles för stora för Sun's Exciting. Han är väldigt stark vinstchans.

10 Capitol Wise As välkomnas och årsdebuterar här. Fyraåringar är av hög kapacitet när han är på humör och jag tror han duger mycket gott i detta sällskapet direkt!

V64-4

Ja, det kommer bli en rejäl duell mellan 6 Per Viking och 7 Kong C.K. och den med lite vett i skallen hade streckat båda och sett fram emot tillställningen.

Jag är dock väldigt imponerad av Per Viking och som även gjorde väl ifrån sig senast i tuffare sällskap. Per Viking tror jag dessutom är i lite bättre dagsform efter att ha startat så sent som 7 augusti. Kong C.K. har inte synts till sedan 16 juli när han imponerade på V75.

Väl medveten om att de båda är lika bra så har jag ändå lite feeling för Per Viking och går på honom!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

8 Kalashnikov har jag trott på flera gånger när han stått inför liknande uppgifter som nu. Senast var han ute i tufft Guldlopp och nu är det betydligt lämpligare för honom.
Han tål även att göra de lite grövre jobbet som krävs och jag håller honom som förstarankad här. 

Jorma Kontio har samtidigt liten fördel från mellanvolten med 4 Vice Versa Diamant. Sköter sig sexåringen kommer Kontio sända framåt så fort som möjligt och jag har svårt att se att några vill tampas emot honom där framme. 
10 Selected News återkommer efter lite sjukdomar. Han är knappast i toppform och i behov av lopp, men han är klasshästen i fältet och när jag nu inte spikar Kalashnikov så ska Selected News med.

V64-4

Jorma Kontio känner mycket väl till 5 Go Peppergirl och ekipaget har tillsammans gjort flera fina lopp tillsammans.
Den stenhårda femåringen gick segerlös under hela fjolåret, men har i år varit betydligt bättre - inte minst på slutet. Får Kontio en perfekt start med stoet och framförallt håller ut Hula Hula Sisu tror jag på toppchans!

Det ska sägas att jag har stor respekt till stona på tilläggsvolten i form av 8 Iceland Radio och 10 Staro Onyourmarks men tror även att 7 Black Magic Eyes blir att räkna med.

V64-5

1 Illuminati K.W. väntar man att det ska lossna för igen. Nu har fyraåringen ett lopp i kroppen inför det här och jag väntar mig en uppryckning. Läget går det sannerligen inte att klaga på.
3 Bajaro B.R.
körs både barfota runt om och med jänkarvagnen på vilket är jätteintressant!

8 Izor Sisu har väldigt mycket styrka i sig och 14 Excellent Diamond har ju gjort det bra i stort sett alla sina 15 starter i karriären. Tål denna typen av uppgifter. Kajsa Frick kör loppets roliga skrällbud i form av 7 Husar Norrgård.

V64-6

5 Bästa Nesta har väl varit okej men inte mer i sina Sverige-starter men nog tyckte jag det var litet steg framåt senast. Här tror jag stall Melkko reser till Romme med förhoppningar att femåringen äntligen ska få det att lossna.

3 Alert Kronos kommer just vara alert med spår invändigt om främste konkurrenten och är den som utmanar Bästa Nesta först och främst.

Det ser även lite smålurigt ut bakom tycker jag och stall Joakim Elfvings båda, 4 Twigs Got U. och 7 My Sea är tidiga skrällbud.

Annan jag tror kan bli lite underskattad är 6 Merci Bråten. Stoet var överraskande bra för tre starter och sedan varit ute i två stentuffa lopp. Här blir hon borttappad av många om det skulle köras lite väl tufft i loppet. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips