V64: Segerstoet är åter svårslagen

V64: Segerstoet är åter svårslagen

Från Värmlands skogar körs V64-omgången denna måndag kväll. Här är våra tankar inför omgången:

V64-1

 • Segersviten förlängs trots utgångsläget.

Främsta motståndaren till 8 Frozen Queen är utgångsläget. Spår 8 är ju inget vidare, men i övrigt ser det riktigt bra ut. Katja Melkko-tränade stoet är verkligen i ordning för dagen och radar upp tre raka segrar. Även senast var det svårt läge, spår 12, men Jorma Kontio laddade sig framåt direkt och kunde sedan dra undan.

Jag tror Jorma Kontio åter är offensiv med femåringen och med tanke på intrycket känns det tämligen onödigt att gardera upp Frozen Queen.

V64-2

 • Tre höjer sig rejält i kallblodsloppet.

Hästarna från dubbla tillägget håller ingen vidare klass och inte en enda där bak har någon vidare dagsform. Således tror jag inte ett dugg på några där bak.

Istället är det här en fight mellan tre; 2 Aasbrand, 3 Hönn Spik och 4 Mån Viktor. Mån Viktor håller jag som knapp förstahäst, men det kommer garanterat bli en kamp mellan dessa tre som alla höjer sig rejält i fältet.

V64-3

På Jarlsberg såg vi 8 Rushlight Face senast där han visade upp sitt bästa jag. Eirik Höitomt kommer behöva vara rejält fokuserad då Rushlight Face är rejält osäker av sig. Felfritt tror jag på bra chans!

2 Vikens Brummer är värsta motståndaren och som troligen tidigt sitter i ledning. Trivs väldigt bra därifrån och Mikael J Andersson kan leda runt om.
Carl Johan Jepson sitter åter upp bakom 6 Next Limit som nu fått två lopp i kroppen efter sitt årslånga uppehåll. 

   V64-4

   • Det öppnaste loppet för kvällen där man inte riktigt ska spara på strecken.

   11 Epsom trodde jag en del på senast vid årsdebuten på Åby. Gick fullt okej där och det blev mest en genomkörare för stoet. Med loppet i kroppen väntar jag en lite mer offensiv styrning av Thomas Dalborg och utan trafikproblem tror jag hon kan blåsa förbi allt.

   9 Amigo Racer har ingen vidare rad och gör här första starten på fem månader. Tycker dock inte femåringen ska underskattas! 12 Icarus Boko har fått ta igen sig en månad efter bleka insatsen senast. Nu liksom då sitter Jepson upp och är femåringen tillbaka i sitt rätta jag är det tidigt motbud till Epsom.

   V64-5

   Hans Crebas stjärna i stallet är så klart 4 Inez Alki som bland annat briljerat på V75. Nu är läget perfekt för tidig ledning och därifrån blir Inez Alki givetvis mycket svårslagen.

   Jag tror 5 Forza Rapida försöker utmana om spetspositionen och bakom dessa två har vi även 6 Euklid A.T. som nu fått lopp i kroppen efter kort uppehåll och regibyte.

    V64-6

    Sverige-bekanta 7 Höwings Venus gillade jag verkligen i förra regin och det var sällan jag lämnade henne utanför kupongen. Nu har hon flyttats till Cato Antonsen och senast blev det första segern på länge. Sjuåringen ska kunna göra sig gällande här med.
    12 Vikens Dome
    var riktigt bra på Örebro senast och kommer garanterat bjuda på en rejäl avslutning här med.

    Åsbjörn Tengsareid är ofta segersäker med 8 Massive Speed. Bjöd oss på flera toppinsatser under hösten.

    Dela inlägg

    Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

    Bästa spelbolaget för travodds

    Bet365

    Bäst på fasta odds
    • Världens största spelsajt
    • Egna fasta travodds
    • Bra välkomsterbjudande
    • Inget poolspel
    Välkomstbonus
    1250 SEK i spelkrediter
    Hämta bonus Besök hemsidan

    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

    Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

    V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

    Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

    Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips