V64: Salmela värmer upp! » 28 maj | Martin Engström - Travstugan.se

V64: Salmela värmer upp!

Petri Salmela är som alltid högaktuell när det är V64 på Boden. Här värmer han upp inför Elitloppshelgen med formtoppad Yankee Blue. 

V64-1

En väldigt rolig inledning av V64-kvällen!

Petteri Joki sitter åter upp bakom 2 Sagredo Hanover som visat förr att han trivs på Bodentravet. Under vintern var femåringen jättefin och har sedan fått välbehövlig paus.  I comebacken senast startgalopperade han vilket är höst ovanligt. Felfritt står han sig väldigt starkt här.

Magnus A Djuse får åter sitta upp bakom 1 B.W.T.Devil och i hybridvagnen kommer femåriga stoet försöka försvara innerspåret när volten drar iväg. Kommer försöka leda runt om.
Gunnel Fredriksson visade upp en jättefin 6 Let's Dance L.A. senast och låter ikväll Hanna Olofsson köra. Valacken är i toppform för dagen och laddas direkt!

RANK: 2-1-6-5-11-13-3-14-9-15-8-7-4-12

V64-2

Jag har blivit överraskad av hur övertygande 4 Gorm tagit sina två senaste segrar. Det har liksom inte varit något snack om saken och ikväll ser det åter väldigt bra ut för fyraåringen.

Jag gillar 8 Källsjöviking som jag väljer att låsa loppet med. Mats Gällerstedt är säkert inte nöjd med utgångsläget, men femåringen står bra till i loppet och kommer avsluta starkt.

  RANK: 4-8-6-11-3-5-1-12-2-9-7-10

  V64-3

  Petri Salmela värmer upp inför Elitloppshelgen med Makethemark och han gör det genom att sela ut 3 Yankee Blue.
  Fyraåringen har vunnit alla sina fyra starter i år och dessutom gjort det med ett pampigt intryck. 
  Han är väldigt svårstoppad för dagen och känns som en väldigt stark spik här.

  RANK: 3-5-2-1-7-6-4

  V64-4

  Rolf Sundlings Minneslopp ser klurigare ut än vad man tror. Det ser vidöppet ut och jag tror det kan överraska!

  Jens Eriksson får åter sitta upp bakom 7 Forspärla som såg jättefin ut senast och lita på att Eriksson kör ut med segerfeeling här.
  2 Spik Loke trivs i främre positionerna och från startvolten ser det ut att bli så hela vägen.

  12 Björlifant såg väldigt svag ut i årsdebuten senast. Han är tillsammans med 13 Lille Jim klart bäst i fältet, men dagsformen stort frågetecken.
  Jätteskrällen är 8 Norrlands Scott som borde få sätta nosen först när som helst. Nu testas hingsten barfota runt om!

  RANK: 7-2-13-12-8-6-5-9-10-11-4-1-3

  V64-5

  7 Red Hot Tap Dancer gjorde ett topplopp näst senast på V75 och från vingligt utgångsläge gjorde han vad han kunde mot Merritt senast.
  Femåringen har varit strålande i år och Magnus A Djuse räds inte någon i det här fältet. 

  Ekipaget gör som de gjorde senast de besökte Boden i mars månad; dansar undan!

   RANK: 7-5-8-11-2-9-1-3-6-11-10-12

   V64-6

   Tycker det ser ut som en något rivig avslutning över 2 140 meter.

   7 Mr Golden Quick fanns där funderingar på att laddas mot Harper Hanovers, men senast fick sjuåringen inte det att stämma och enligt mig är det en sårbar favorit.
   6 Brooklyn Hill
   blir intressant i årsdebuten för Petri Salmela som visat fartresurser förr, men formen för dagen är givetvis svårbedömd!
   10 Voulez Vous
   gjorde en väldigt bra årsdebut som trea senast och känns väldigt tidig den är gången med det loppet i kroppen!

   Man ska ha respekt för 3 Augustus F. från framspåret och 11 Hesiod är i grunden väldigt bra. Längesedan han fick vinna nu - men återkommer som valack och testas direkt barfota runt om.
   12 Marciano
   står omöjligt till men intrycket på honom senast som tvåa var riktigt bra. Kommer avsluta sylvasst igen.

   RANK: 7-10-3-6-1-11-9-12-8-5-2-4
   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   100% upp till 100 SEK
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Hej hej Känslan vi går in med inför denna vecka är BRUTAL! Sjuan satt återigen i lördags och denna gång var det Stenbergs A La Carte som levererade ... Läs travtips

   Förra veckan V86 slutade med 7 rätt på båda systemen. Det är dags att ta revansch och det tänkte jag göra omgående! V86 ställer ut med riktigt ... Läs travtips

   Avdelning 14 Waikiki Silvio var inte speciellt bra i årsdebuten senast. Har hög kapacitet i grunden och bör räcka långt, dock ett frågetecken. 11 ... Läs travtips

   En riktigt stjärnkväll väntar, med finbesök av många kanoner när V86 nu ska avgöras på världens bästa travbana Sundbyholm Äntligen dags för en av ... Läs travtips

   V86 14 Waikiki Silvio var ganska blek i comebacken men har nu fått vila igen och har ett fint läge. Hästen visade prov på fin styrka ifjol, men ... Läs travtips

   V86 1 Här tycker jag att det är rätt favorit, 4 Waikiki Silvio är en mycket fin häst med bra kapacitet. Anmäld barfota runtom nu, dessutom har Björn ... Läs travtips

   Onsdag har det blivit innan analysen blivit skriven, snart lite sömn, lite träning. En kortare tripp, lite god mat och sedan förhoppningsvis njuta av ... Läs travtips

   V75 1Öppet lopp inleder omgången och här gäller det att strecka på. 1 Tycon Broline är en väldigt kapabel häst som inte riktigt fått till ... Läs travtips