V64: Salmela-stjärnan återbesöker vinnarcirkeln! » 7 juli | Martin…

V64: Salmela-stjärnan återbesöker vinnarcirkeln!

När det är V64 på Bodentravet uppe i norr är det så klart stall Petri Salmela man ska ha koll på. Spiken gör återbesök i vinnarcirkeln!

V64-1

Bakspår över kort distans är sällan en segerfaktor, men lyckligtvis är 9 Jagger Boko av en kapacitet som är minst huvudet högre än kvällens motstånd.
Där finns några hyggliga emot, men inga som är av riktigt samma klass som Jagger Boko och jag förväntar mig avancemang framåt tidigt av Ulf Ohlsson. Jagger Boko är även av styrkan att han kan gå utvändigt ledaren - det ska han klara av här!

  V64-2

  • Låt er inte skämmas med strecken i andra avdelningen som känns som kvällens öppnaste avdelning!

  10 Let's Dance L.A. fick dagen förstörd på V75 senast direkt och det är bara att glömma. Innan det visade han strålande form och i mot dessa konkurrenterna ska han vara hästen att slå.
  Magnus A Djuse känns som klar förstärkning bakom 3 Russjkat som från det här perfekta utgångsläget borde ha hand om ledarpositionen.

  Ett av skrällbuden är 8 Hippokrates F. som inte alls fått till det i sina tre starter i år. Jag utfärdar dock varning ändå på honom - han är klart bättre än vad han visat. Dagsformen är stort frågetecken och han återkommer efter vila här, men han känns dyr att ignorera...

      V64-3

      Ulf Ohlsson får åter bekanta sig med 12 Gomnes Hans T. som trots dubbla tillägget blir svår att stå emot. Det är däremot ren garanti på trafikproblem och någon straffspark är det knappast.

      Personligen är jag svag för 4 Källsjöviking som jag alltid har ögonen på när det är start. Härifrån står han perfekt till och motståndet ser lättare ut för honom en här gången jämfört med två senaste starterna.
      3 Laxfaks vet vi vad han kan uträtta på banan, däremot var det litet tag sedan nu som han visade segergnistan. En vacker dag är han tillbaka i sitt goda slag igen och på gardering tycker jag man ska ha med honom.

        V64-4

        Motståndet ser något enklare ut den här gången för 3 Re Love som borde kunna sitta i tidig ledning och kan därifrån hålla emot hela vägen.

        5 La Norna är i fin författning för dagen och hemmahästen känns som värstsa motbudet. 6 Hard To Trick testade på V75 näst senast och gick okej men inte än som sjua. Gjorde det bra senast i Torneå och Petteri Joki kommer knappast positionera sig i bakre kön...
        8 Rally Funny står perfekt inne i loppet och har exempelvis tjänat drygt 500 000 kronor mer än Re Love. Stoet är van vid tuffare uppgifter än det här och är tidig på garderingen!

          V64-5

          Jag har väldigt stor respekt för 8 Dante Godiva som är en riktig tuffing och den här gången körs barfota runt om. Han är bland topparna av fyraåringarna uppe i norr - men jag tror han blir som bäst tvåa.

          7 Yankee Blue fick se sig slagen senast för första gången och även fast bakspår på V75 är svårt så var det inte riktigt samma sting i honom. Nu förväntar jag mig att han fått pusta ut och kommer väl förberedd här istället.
          Yankee Blue är min vinnare i loppet och spikas! 

              V64-6

              Normalt är det klasskillnad när 10 Selmer I.H. selas ut och nu selas sexåringen ut med lopp i kroppen.
              Andraplatsen i årsdebuten var fullt godkänt och han ska räknas tidigt ikväll. Jag tycker dock inte han riktigt är något att luta sig mot än.

              12 Brooklyn Hill har fått bra fart på hovarna i årets två starter där han vunnit båda. Känslan är att han verkligen tänt till för nya regin. 
              13 Eder Bob
              får en fin resa bakom konkurrenterna. och vad den här nioåringen framförallt kan göra numera är att avsluta vasst ute i spåren. 

              Dela inlägg

              Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

              Bästa spelbolaget för travodds

              Bet365

              Bäst på fasta odds
              • Världens största spelsajt
              • Egna fasta travodds
              • Bra välkomsterbjudande
              • Inget poolspel
              Välkomstbonus
              1250 SEK i spelkrediter
              Hämta bonus Besök hemsidan

              Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

              Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
              Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

              Sammanfattning

              Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

              Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

              Läs hela recensionen

              Fler aktuella travtips

              Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips