V64: Säkra spikar på Boden!

Ända upp till Boden far vi på torsdagen och V64-omgången innehåller två mycket säkra spikar och där vi därför söker värde i garderingsloppen!

🔨 SPIKEN

V64-3

2 Selmer I.H. har haft en stark vinter och segrat i sina tre senaste starter där han vunnet barnsligt enkelt. Nu besöker han Boden igen och åttaåringen står inför en mycket stark segerchans. Är han bara något så när sig själv ska det här loppet vinnas utan bekymmer, dels i den författningen han är i för dagen och att motståndet i ärlighetens namn inte är av samma klass...

V64-6

Roger Nilsson har en högintressant talang i stallet i form av 8 Harlem Dupuitsvert. Ännu så länge har denna femåringens främsta bekymmer varit att uttala och stava namnet rätt på honom - i övrigt har det varit bekymmerslöst. 

Valacken regidebuterade för Nilsson under hösten och bjöd på fyra uppvisningar till segrar. Det verkar onekligen som att det är en femåring av hög klass och ännu så länge är motståndet högst överkomligt i den klassen han befinner sig i.

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

Trots utgångsläget så håller jag 7 Soleil d'Inverne som min förstahäst i inledningen. Han står mycket bra till trots allt härifrån och han gick bra efter sin galopp senast. Han har i övrigt varit en besvikelse på slutet och troligen sjabblat bort segrar. Håller han sig i rätt gångart den här gången tror jag han är vinnaren.

2 Bosse Bee är annan som haft det sjabbligt men som senast fungerade igen och visade hur bra han kan vara. 12 A.W.'s Fastlight har löst liknande uppgifter den här vintern och visat toppform!

V64-2

Låg klass på det här fältet där jag främst litar på att Ove A Lindqvist med 5 Fritz From Aceda liftar med bakom startbilens hastighet och försöker sitta i ledning direkt. Därifrån vann fyraåringen i sin debut i oktober och svarade sedan även det för en godkänd insats från samma position. Nu återkommer han efter lite mer än en månads uppehåll och det här leder han länge.

Det som kan bli ekipagets fall är 6 Livi Promise som även hon stormtrivs i ledningen och Jaakko Alamäki kommer knappast vilja ge sig... Det hela kan till slut lösa sig för 8 Chameleon. "Bomben" i sammanhanget är 3 Fruttifero Luca.

V64-5

Lite halvlurigt snabblopp trots allt och även fast 1 Wicasa Sioux och 7 Electric Eye Am fångar främsta intresset hos spelarna så tycker jag det kräver sina streck, trots allt. 11 Mellby Fog är i bra slag för dagen och även fast spåret är halvkasst så är han en stark herre som tål att gå ute i spåren majoriteten av loppet.
3 Jetline
är gynnad av att det är kort distans den här gången som han går allra bäst över och jag räknar med att han segerstrider här.  

V64-6

I avslutningen är 11 Ladybug Lara den självklara förstahästen som verkligen fått igång formen den här vintern. Så sent som för tre starter sedan tog hon efterlängtad seger och följde upp med fjärdeplats på V75 och senast ytterligare en seger. Nu laddas hon åter mot V75 men jag tror knappast hon kommer köras i några ryggar här. Står väldigt bra till tillsammans med 12 Mellby Guava och 13 La Norna.

1 Zola Soft kommer försöka hålla undan länge och det är respektingivande att hon trots allt slutat topp 3 i 20 av sina 29 starter!

Dagens Dubbel-förslag:

  1. 1, 3, 7, 11
  2. 11 Ladybug Lara

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips