V64: Robert Bergh med flera chanser » 16 maj | Martin Engström -…

V64: Robert Bergh med flera chanser

Från kvällen på Åby tror jag hemmatränaren Robert Bergh har en del som kan strida om segern på V64-spelet!

V64-1

Dizzy River har bra utgångsläge och är rättmätig motståndare till mitt lås, men han blir int emer än reserv. Marc Elias försöker ladda direkt med 6 Toddler som nu är på väg mot toppformen. Stallets hästar går fantastiskt för dagen och här tror jag Toddler kan ta årets första seger.
Jag tror även på urstarke 5 Explosive Merlot som nu fått två lopp i kroppen och är på gång! Tycker han sett bra ut i sina två senaste starter och nu när han fått några lopp i kroppen tror jag Explosive Merlot är i ordning för att vinna ikväll.

V64-2

Även här har stall Bergh segerchans i form av 3 Snobben C.D. vars främsta motståndare nog är han själv då han är allt annat än travsäker. Oscar Uhrberg har kört hästen tidigare vilket så klart är ett plus och är Snobben C.D. på tävlingshumör ikväll så vinner han.
2 Coram d'Inverne
är inte mycket sämre än Snobben och Håkan B Johansson brukar allt som oftast utmärka sig i dessa typer av lopp. Stor respekt för hans körhänder!

7 Teton Miss Lindy fick inget vidare läge men håller troligen bäst form i hela fältet. Kan således segerstrida ändå!

V64-3

Det är lite som för Snobben C.D. även här för Bergh-tränade 6 Digital Science. Jag tror definitivt det är bästa hästen i fältet, men han är inget att lita på riktigt... 2 Cold Cash stormtrivs utan skor på hovarna och spåret går det inte att klaga på. Borde sluta långt framme härifrån.
5 Global Warrior
är inte mycket sämre än Digital Science. Nu sitter Johan Untersteiner upp igen och är hästen som näst senast vid segern är det tidig utmanare till förstahästen!

3 Barbaresco V.W. är intressant och en häst som jag tror kommer duga gott i högre klasser i framtiden. Given vid gardering!

V64-4

Spets och slut som gäller

Ett öppet och streckkrävande lopp om man inte tror på favoriten - vilket jag gör.
Johan Untersteiner laddar mot ledningen direkt med 4 Okinawa Roc och med främsta motståndarna från bakåt i ledet ska Okinawa Roc hålla undan.

V64-5

Återigen Bergh-tränat och här i form av 4 Vincent Horse som ser ut att bli jättefavorit. Jag kan väl förstå favoritskapet i form av utgångsläget över korta distansen - men för mig är det självklart att gardera upp honom.

Säkerligen en av de bättre i fältet, men har man bara vunnit ett lopp i karriärens 27 starter vill jag inte sitta och hålla hästen i handen. 

8 Moruga är både V75-härdad och en kapabel herre som ska kunna avancera fram tidigt och utmana. 7 Eternal Patrol gör intressant Sverige-debut som ska bli spännande att kolla in. En felfri 9 Wallbanger R.W. slutar minst trea i loppet.
10 Com Tuff
har nu fått två lopp i kroppen och gjorde det bra på Jägers senast där jag plitade i "nästagångare" på honom.

V64-6

3 Zizou blev snöpligt slagen på V75 senast, men har här god chans att ta säsongens andra seger. Hästen står perfekt till för att slippa tillägget och ska vara hästen att slå.
Jag tycker dock 6 Corroded är en man ska ha respekt för som var ute i självaste Orebro International senast. Knappast några av samma klass i det här fältet och Robert Bergh kommer ladda framåt tidigt.
2 Bellini Face
plockas med som tredjestreck som såg jättefin ut senast och rent kapacitetsmässigt är han inte mycket sämre än Zizou där framme från start. Fransmannen utmanar!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips