V64: Robert Bergh med flera chanser » 16 maj | Martin - Travstugan.se

V64: Robert Bergh med flera chanser

Från kvällen på Åby tror jag hemmatränaren Robert Bergh har en del som kan strida om segern på V64-spelet!

V64-1

Dizzy River har bra utgångsläge och är rättmätig motståndare till mitt lås, men han blir int emer än reserv. Marc Elias försöker ladda direkt med 6 Toddler som nu är på väg mot toppformen. Stallets hästar går fantastiskt för dagen och här tror jag Toddler kan ta årets första seger.
Jag tror även på urstarke 5 Explosive Merlot som nu fått två lopp i kroppen och är på gång! Tycker han sett bra ut i sina två senaste starter och nu när han fått några lopp i kroppen tror jag Explosive Merlot är i ordning för att vinna ikväll.

V64-2

Även här har stall Bergh segerchans i form av 3 Snobben C.D. vars främsta motståndare nog är han själv då han är allt annat än travsäker. Oscar Uhrberg har kört hästen tidigare vilket så klart är ett plus och är Snobben C.D. på tävlingshumör ikväll så vinner han.
2 Coram d'Inverne
är inte mycket sämre än Snobben och Håkan B Johansson brukar allt som oftast utmärka sig i dessa typer av lopp. Stor respekt för hans körhänder!

7 Teton Miss Lindy fick inget vidare läge men håller troligen bäst form i hela fältet. Kan således segerstrida ändå!

V64-3

Det är lite som för Snobben C.D. även här för Bergh-tränade 6 Digital Science. Jag tror definitivt det är bästa hästen i fältet, men han är inget att lita på riktigt... 2 Cold Cash stormtrivs utan skor på hovarna och spåret går det inte att klaga på. Borde sluta långt framme härifrån.
5 Global Warrior
är inte mycket sämre än Digital Science. Nu sitter Johan Untersteiner upp igen och är hästen som näst senast vid segern är det tidig utmanare till förstahästen!

3 Barbaresco V.W. är intressant och en häst som jag tror kommer duga gott i högre klasser i framtiden. Given vid gardering!

V64-4

Spets och slut som gäller

Ett öppet och streckkrävande lopp om man inte tror på favoriten - vilket jag gör.
Johan Untersteiner laddar mot ledningen direkt med 4 Okinawa Roc och med främsta motståndarna från bakåt i ledet ska Okinawa Roc hålla undan.

V64-5

Återigen Bergh-tränat och här i form av 4 Vincent Horse som ser ut att bli jättefavorit. Jag kan väl förstå favoritskapet i form av utgångsläget över korta distansen - men för mig är det självklart att gardera upp honom.

Säkerligen en av de bättre i fältet, men har man bara vunnit ett lopp i karriärens 27 starter vill jag inte sitta och hålla hästen i handen. 

8 Moruga är både V75-härdad och en kapabel herre som ska kunna avancera fram tidigt och utmana. 7 Eternal Patrol gör intressant Sverige-debut som ska bli spännande att kolla in. En felfri 9 Wallbanger R.W. slutar minst trea i loppet.
10 Com Tuff
har nu fått två lopp i kroppen och gjorde det bra på Jägers senast där jag plitade i "nästagångare" på honom.

V64-6

3 Zizou blev snöpligt slagen på V75 senast, men har här god chans att ta säsongens andra seger. Hästen står perfekt till för att slippa tillägget och ska vara hästen att slå.
Jag tycker dock 6 Corroded är en man ska ha respekt för som var ute i självaste Orebro International senast. Knappast några av samma klass i det här fältet och Robert Bergh kommer ladda framåt tidigt.
2 Bellini Face
plockas med som tredjestreck som såg jättefin ut senast och rent kapacitetsmässigt är han inte mycket sämre än Zizou där framme från start. Fransmannen utmanar!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dubbeltrav på Axevalla och analysen gäller för lördagens omgång! På resande fot just idag och lägger samtliga tre system lördag MEN på söndagens ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten. Våra andelar hittar ni här!V75-1 Bronsloppet ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

Dubbla V75:or är det dags för när vi beger oss mot Axevalla och dess härliga sommartrav. Lopparkiven har gått varma dessa dagar och här får det inte ... Läs travtips

Trevlig helg på er och dags för trippeltrav på Axevalla. Som rubriken lyder så tycker jag på förhand att de är den svåraste omgången någonsin sedan ... Läs travtips

V75 20/7 avgörs på Axevalla travbana. Omgången bjuder på riktigt grymma lopp och vi gör ett försök att nå sju rätt. Omgången ser riktigt klurig ... Läs travtips

Inte helt lättlöst omgång på Axevalla men jag tror mig ha lösningen, Häng på! Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR ... Läs travtips

Dagens V75 Från Axevalla är verkligen något utöver de extra. Vi har börjat se detta fenomen allt oftare i spellistorna och jag är nöjd, 3140 meter ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips