V64: Revanschdags och omtag!

Bollnäs står som V64-värd på tisdagen och en av spikarna är samma som senast; Invidia. Det blev en frustrerande resa senast som bäddar för revanschdags här. Jag tar omtag och spikar igen!

🔨 SPIKEN

V64-2

Vi får se några segerrika i V64-5 men redan här få vi se en segerglad herre i form av 7 Timotejs Hasse. Sjuåringen gör sin blott sjunde start här och har ännu så länge vunnit fem av sex starter. Senast svarade han nog för sin än så länge bästa insats och motståndet den här gången är knappast något som får Hasse att svettas.

Han står bra inne i loppet, främsta konkurrenten gör sin första start sedan september och det är inte mycket som talar emot ännu en seger för Timotejs Hasse.

V64-3

Jag spikade som sagt 10 Invidia senast där stoet hamnade rygg på ledaren och sedan var det mer eller mindre över. Nicklas Westerholm blev fast med fyraåringen och där ledaren vann. Vinnaren i fråga var 7 Wait What som även startar här, men jag tror Westerholm är rejält revanschsugen.
Invidia gick i mål med allt sparat och ska den här gången kunna vara i toppform. Hon är klasshästen i sammanhanget enligt mig och jag förväntar mig att hon visar det.

🔒 LÅSET

V64-4

9 Wilda Simon är annan från stall Westerholm som jag har höga tankar kring den här gången. Han comebackade senast i montélopp och gick bra som tvåa. Efter det har det nu hunnit gå en vecka och felfritt tror jag femåringen är lösningen. Det är väl just det - gå felfritt. Galopprisken finns där.

3 Myrsjös Magica svarade för en mycket stark insats senast och körs åter av Rikard N Skoglund. Bör tidigt sitta i ledarpositionen och där kan stoet gå riktigt fort. 12 Järvsö Micke är av hög kapacitet som nu fått ett lopp i kroppen efter långt uppehåll. 

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

4 Zinco Jet startade över 1 640 meter näst senast från samma utgångsläge där sjuåringen vann rätt enkelt. Här får han åter på sig jänkarvagnen och jag tycker han är hästen att slå. Det som får mig att gardera honom är att jag blev något besviken av prestationen på Solvalla senast. Därtill är han inte den startsnabba typen så risken är stor det blir den tunga vägen.

1 Up To Me var ute på djupt vatten senast mot härdade ston som Dixie Brick och Racing Brodda där hon hängde med helt okej som femma. Det är främst hon och 2 Lady Zappa emot Zinco Jet - men en man aldrig kan räkna bort är 7 Betting Rebel. Han är ojämn som få men trivs över korta distanser.

V64-5

2 Ruger imponerade trots allt senast på V86 och selas nu ut med tre raka segrar. Den här gången går han ut över kort distans och i och med att han både siktas mot större uppgift framöver och inte är startsnabb så är han inte helt självklar vinnare i min bok.

8 Likeaboss är annan segerstaplare som efter fem starter ännu är obesegrad! Det är kämpigt värre med spår 8 över kort såklart, men femåringen har verkligen varit riktigt fin! 4 Katalonia ser jag som den som laddar och vill leda det här hela vägen och tempot på loppet kan till slut bjuda in 9 Önas Power.

V64-6

1 Hemisphere är den självklara snackisen i avslutningen och det  har varit snack om honom i större delen av hans karriär. Han räknas tidigt återigen så klart, men 2 Backwood's Boogie står perfekt inne i loppet och kommer laddas vad hon kan med Mika Forss. 
4 Take It Easy Tour
kan bättre än vad han visat i sina två senaste. Galoppen vid inledningen förstörde allt senast och det blev mest ett träningsjobb av det. Får han andra- eller tredjepar utvändigt här kommer han avsluta starkt! 

Dagens Dubbel-förslag:

  1. 2, 4, 8
  2. 1, 4

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips