V64: Redén-profilen segermogen direkt? » 31 mars | Martin Engström -…

V64: Redén-profilen segermogen direkt?

Mars månads sista kväll genomförs från Sundbyholmstravet. Daniel Redén reser till Eskilstuna med Sorbet. Är han segermogen direkt?

V64-1

Alla utom två har chans i inledningen

Jorma Kontio kommer vara garanterat framåt direkt med 4 Magical Princess som blir mycket svår att kämpa ner om stoet når ledarpositionen. Hon är självklar förstahäst!
Hemmahästen 6 Fanthagiro Brick har stall Nyström höga tankar kring. Med två lopp i kroppen efter varit ifrån sedan september förväntar jag mig bättre prestation den här gången!

V64-2

Jorma Kontio kan mycket väl inleda V64-kvällen med två raka segrar. Här kör han 11 Shalako vilket han gjort i hästens alla tre starter. Efter debutgaloppen har det gått åt helt rätt håll och senast tog hästen sin första seger. 

Det är dock ett väldigt orutinerat lopp det här och Shalako är knappast någon att "hålla i handen" 

Bakom favoriten är det många om budet. 13 Hector Eck kommer likt de två senaste starterna avsluta vasst ute i spåren. 
Ett ovisst kort i leken är 6 Hudzon som jag tror hade haft klart mycket mer pengar på kontot om tävlingskarriären haft kontinuitet. Galopprisken är stor men sköter han sig blir detta väldigt intressant.

V64-3

Kul med monté på V64-spelet! Tre stycken höjer sig

Emilia Leo är åter den som ska göra det tillsammans med 11 Emmylou. Ekipaget övertygade tillsammans i montén näst senast och starten senast i sulkylopp blev mest ett slags träningsjobb där hon blev fast bakom vinnaren. Leo är offensiv här och det kan mycket väl bli enkelt till sist.

Jag har däremot stor respekt för 9 Börge som är främsta konkurrenten. Sjuåringen har behövt loppen i början av säsongen och de två senaste starterna har visat att han är klart på gång. 
10 Obi Degato
testar åter på monté vilket han inte gjort sedan juli 2017. Han är verkligen härdad i tuffa sällskap och även fast han inte är lika het segerkandidat som övriga två ska han bli intressant att se i det här sammanhanget!

Erik Adielsson upp i sulkyn för första gången!

  V64-4

  Säsongens tre starter har inte riktigt gått som planerat för 7 Unico Broline. Dagsformen är ännu ett stort frågetecken och i det här fallet litar jag till hans kapacitet. Fyraåringen står sig väldigt bra till i det här loppet och känns väldigt spännande med Erik Adielsson upp i sulkyn för första gången! Är det någon som kan lösa volten och komma bra till så är det Sveriges bästa voltstartskusk!

  12 Au Gratin körs åter av Rikard N Skoglund och från det här utgångsläget kommer ekipaget kunna laddas framåt direkt. 10 Indy D. har inte alls varit sig själv på slutet. Ser ut att kunna få spara speeden perfekt här och med Örjan Kihlström kan han bli farlig sista 400.

  V64-5

  Visst önskar man att exempelvis 3 Diamanten visar sitt gamla jag och gör det här till en match, men det känns tämligen långsökt.
  Nej, i det här mycket passande sexhästarsfältet ser det onekligen bra ut direkt för
  5 Sorbet.

  Flera av stallkamraterna har gjort bra ifrån sig direkt i sina årsdebuter och Sorbet kommer göra detsamma. Ifjol tog han sitt riktiga genombrott i världseliten som åttaåring. Det ska bli intressant att se hur långt det räcker det här året! Det börjar med seger åtminstone.

  V64-6

  I ett kul och jämnt lopp spikar jag!

  5 Twinkle Face tycker jag känns klart intressant. Formen är det inget fel på och jag har fått se stoet ett antal gånger på Jägersro. Kim Eriksson sitter upp för femte starten i rad så han känner väl till hårdingen som älskar dessa längre distanserna.
  Hon är bland de starkare i sällskapet och i ett kul och jämnt lopp spikar jag!

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
  Välkomsterbjudande
  Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsida

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Summering

  Författare: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs fullständig recension

  Fler aktuella travtips

  Färjestad levererar kvällens V64 och som vanligt vid Färjestad-omgången är det Björn Goop som är intressant. Därtill årsdebuterar segerrikt sto i ... Läs travtips

  Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

  Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips