V64: Redén-hästen vinner direkt? » 12 aug. | Martin Engström -…

V64: Redén-hästen vinner direkt?

Från Färjestad ikväll har Frode Hamre två segerbud som båda körs av Ulf Ohlsson. Därtill är Redén-hästen tillbaka i avslutningen och visst kan han vinna direkt!?

V64-1

Stall Kim Pedersen har rimliga chanser att ta en dubbelseger på Färjestad. Här startar stallet 6 Thai Explosive som felfritt nog blir väldigt svårslagen.
Han är ännu inget att lita på riktigt och det kan sjabblas bort, men felfritt är det god segerchans.

Bakom lyfter jag åter fram 5 Fly Even Higher som jag även gjorde förra veckan. Nu är läget betydligt bättre än då och tredjeplatsen förra veckan var klart positiv då hästen varit ifrån några veckor inför det.
2 Zenzero Jet
är inte heller något att lita på riktigt och känslan är att hästen hoppat bort väldigt mycket pengar. Kapacitet finns där och Kim Eriksson står inför en intressant uppgift ikväll. Skulle hästen vaknat på rätt sida kommer han garanterat strida emot favoriten.

V64-2

Det är väl främst de två buden från start som gäller här, men nja... Jag tycker inte de är några att hålla i handen riktigt.
Björn Goop blir favorit med 2 Ivania som väl gjort två bra insatser i karriären nu, men det har knappast varit något som imponerar på en. Kim Eriksson med 1 Jilla May kommer försöka stå emot för ledarpositionen.

Från tillägget fastnar jag för 10 Tipsy Face som svarat för ett par bra insatser under säsongen och 8 R.K.Queen har fått ett välbehövligt lopp i kroppen!

V64-3

  • Voltstart över 1 640 meter är alltid intressant och trots korta distansen tror jag det kan hända en del här. Trots läget spikar jag!

9 Credicone är den jag fastnar för allra främst. Svarade för en finfin årsdebut snästenast men senast var han inte alls som bäst. Frode Hamre har säkert slipat till hästen inför det här och jag tycker Credicone är den som står för klassen i det här fältet.
Läget är allt annat än enkelt, men sköter sig bara Credicone ska han kunna runda det här sällskapet. Jag tycker det känns intressant då Credicone knappast blir jättehårt betrodd. 

Värsta motståndaren är V75-bekante 3 Ricke från ett klart bättre läge, men är inte av riktigt samma fartresurs som Credicone.

V64-4

4 Lotusathena bjöd på en strålande prestation senast och här ser det upplagt ut för andra raka segern.
Bra läge bakom bilen och Oskar J Andersson kommer tidigt kunna ladda sig fram mot ledningen. 

Tycker motståndet är klart tuffare den här gången jämfört med senast och framförallt 7 Lastsundayinmay kommer vässad till Färjestad.
11 Souzy
måste höja sig något och är bättre än vad hon visat på slutet. 12 Syria A.T. gick äntligen klart förbättrat senast som tvåa och liftar med perfekt härifrån.

V64-5

Frode Hamre besöker Färjestad med ett par bra hästar. I V64-5 har Hamre åter god segerchans med 7 Humble Hill. Femåringen är lika högkapabel som osäker och är inget att lita på. Felfritt däremot blir han förmodligen väldigt svår att ta ner. Rimlig favorit men från bakspåret finns två som kan strida emot.
Jag hoppas fortsatt på 9 Garrett Mix som inte riktigt fått det att stämma i nya regin (Jörgen Westholm). Det lossnar förr eller senare och hästen är klart mycket bättre än vad han visat den här säsongen. 

10 Mister Niky gick klart godkänt i Malmö Stads Pris. Känns som hästen inte riktigt fått den utdelningen som man hoppats på, lite som Garrett Mix. Motståndet är klart enklare nu den här gången och Mister Niky ska kunna sluta långt framme här.

V64-6

  • 4 Fighting Bax är tillbaka och lita på att han kommer göra upp direkt. Brukar gå bra efter vila och sjuåringen känns som klart bästa hästen här. Där finns några hyggliga emot, men jag tror Fighting Bax presterar direkt återigen och vinner det här.
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Halmstad bjuder på fin klass till måndagens V64-kväll. Petri Puro selar åter ut Maestro Crowe som senast förlorade som storfavorit på V86.Tre starka ... Läs travtips

I lopp 8 på Halmstad tycker jag Volita Go ska kunna sluta långt framme.Motståndet känns som ett gäng hon ska kunna ta sig förbi och i ett öppet ... Läs travtips

Februari gör sitt avslut med en sista V75-omgång på lördag. Det är från Sundsvall och Bergsåker som V75-cirkusen har sin föreställning. ... Läs travtips