V64: Proppen ur den här gången

Tisdagstävlingarna med V64 körs från Sundbyholmstravet, eller i folkmun kallat Eskilstuna. I V64-2 startar en talang jag hoppas på proppen ur och spikas!

🔨 SPIKEN

V64-2

Jag tror verkligen att 6 Joli Mearas kan vara något riktigt bra för framtiden. Det har ännu inte blivit proppen ur för stoet efter fem starter, men efter varit ifrån sedan november fick hon två täta starter i slutet av februari. Där slutade hon tvåa i båda loppen och jag tyckte det var två bra comeback-starter.

Ulf Ohlsson sitter upp som även körde treåringen senast och Svante Båth meddelar även att de ska testa helstängt huvudlag och rycktussar för första gången. Jag tror detta kommer falla väl ut och att stoet tar karriärens första seger!

V64-6

Det var en tuff uppgift för 9 Arch Lane senast i en mycket jämn Silverdivision på V75. Nu går han ut mot klart lämpligare konkurrens och även fast både 7 Djokovic och 11 Dollar Doc är två jag har stor respekt för, så håller jag Arch Lane högt i det här sällskapet. Detta tror jag han reder ut och liksom spik nummer ett är det Ulf Ohlsson som sitter i sulkyn!

Bästa hästen i V64-4 behöver loppet - garderas!

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

Mycket tråkig strykning på 10 Prince Will som stod inför en vettig uppgift och är i toppform just nu!

Nu blir det istället 3 Gloster Gladiator som förstahäst som jag hoppas sköter sig den här gången. Senast sjabblade han bort sig och det var minst en andraplats som rök där. Vinnande Il Forte var överraskande överlägsen och gick inte att göra något åt, men i övrigt var Gloster Gladiator bland de bättre. Han har lite svårt att sköta sig och har nu dubbla galopper på kontot. Sköter han sig däremot sitter han tidigt i ledning här och den att slå.

4 Mats Tooma ska man se upp för tidigt den här gången, inte minst nu när Prince Will är borta ur loppet. Sexåringen går bra över lång distans och snacka om att han är värd en seger nu. Jätteöverraskningen är 8 Grott Maja med två lopp i kroppen och får gå barfota runt om den här gången vilket hon trivs bäst med.

V64-3

Andreas Lövdal får sitta upp bakom 7 Island Smart för första gången som nu fått en genomkörare i kroppen och löser det sig bara från sjundespåret och stoet placeras i slagläge kan hon sista biten koppla greppet om det här. Stoet var i ruggig form i höstas och är hon närheten av lika bra nu finns det inte många som är bättre i det här fältet.

3 Nova Effe har förutsättningarna att sitta i ledningen tidigt och kommer med all sannolikhet även köras där. Stallkamraten 2 Isabelle Sisu hade inget segerrikt fjolår men var oftast ute i stentuffa lopp. Gör intressant årsdebut och räknas på sin grundkapacitet.

V64-4

Bästa hästen i det här fältet är tveklöst 11 Katri P.Boko och hade hon varit i toppform hade detta varit solklara spikbudet. Nu är det däremot första starten på ett par månader och hon kommer behöva loppet i kroppen. Även fast hon är bäst så tror jag inte på särskilt offensiv taktik och det är ett måste att gardera.

Från ledningen sitter 4 Global Boost och som visat förr att hon går bra efter vila. 3 Mellby Jingle avslutade fjolåret med en riktigt läcker seger och får en perfekt resa härifrån. 12 Altezza Reale vann lekande lätt senast och är förmodligen den i bäst dagsform.

V64-5

Det sket sig totalt för 2 A Nunja Kid i sin årsdebut förra veckan där fyraåringen galopperade bort sig direkt. Nu är det omtag här och felfritt sitter han tveklöst i ledningen och därifrån kan han leda hela vägen om han är på rätt humör. 
7 Yankee Dee
gör sin första start sedan juli månad och det är självfallet så att valacken behöver lopp i kroppen. Däremot högkapabel i den här klassen och visade flera gånger ifjol hur bra han är. 12 A Diva I Am har trassligt läge över korta distansen men tål verkligen att tuffa på ute i spåren. Knappast chanslös!

Dagens Dubbel-förslag:

  1. 2, 6, 7, 12
  2. 9 Arch Lane

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3! 🔨 SPIKARNAV64-3 Grabben får lite att bita i men löser det! 9 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips

Ute och cyklade förra söndagen (V75 var på söndagen). Detta trots att alla vinnare fanns med på mina lappar, men fick helt enkelt inte ihop systemen. ... Läs travtips