V64: Profilstark avslutning på Eskilstuna! » 13 apr. | Martin…

V64: Profilstark avslutning på Eskilstuna!

Tisdagens V64-tävlingar från Eskilstuna blir framförallt intressant mot avslutningen. I V64-6 startar flera miljonärer och välkända profiler över korta distansen. Räkna med att det blir fart!

Andel i systemet kostar 39 kronor - klicka här!

V64-1

4 Eddy West är en hingst av hög klass och inte minst vittnar det om i att han vunnit 10 av 32 starter. Senast fick han helt enkelt för tuff resa och något liknande blir det inte här. Claes Sjöström sitter åter upp igen som är den som lyckats mest med Eddy West. Jag tycker det ser upplagt ut för att Eddy West tidigt sitter i ledarpositionen härifrån och sedan ska mycket vara vunnet!

Värst emot och reserven vid strykning är 9 Bear Hope som nu fått två genomkörare i kroppen.

V64-2

Det blir säkert lite "som på nålar" i starten för 3 Rive Sjur. Galopprisken är överhängande och det vet kusken Dagfinn Aarum väldigt väl om. Felfritt däremot kan det här loppet vara över redan efter första halvvarvet. Rive Sjur står bra till härifrån och kan hålla undan om han har koll på hovarna.

6 Läckra Lisa är klart bättre än vad raden utvisar och är främsta motbudet i fältet - men se framförallt upp för 12 Rönningseld. Senast blev det galopp direkt i starten men före det gick han jättebra i två raka starter och är i toppform för dagen. Rutinerade Jorma Kontio upp i sulkyn nu!

              V64-3

              • Jorma Kontio med 12 Raja Knight känns spännande den här gången och jag går fullt ut på honom. 

               Fyraåringen kördes lite väl tufft i årsdebuten senast men fått tid för att återhämta sig från den och redo för säsongens andra start här.
               Det är ett väldigt jämnt lopp det här, men jag tror Raja Mirchi-sonen kan övertyga ikväll och hann visa under fjolårets starter vilken talang han besitter. I ett sådant här jämnt lopp betalar det tillbaka bra om man går på EN - inte minst vid jackpottomgång!

                      V64-4

                      • Gemensamt med startfältet? Stolpe ut har varit signumet för majoriteten i fältet.

                      6 Paris By Cash har inte alls fått till det på ett tag nu och är en klassisk "bättre än raden"-häst. Stoet har inlett året med två starter som båda resulterat i galopper men farten finns där. Nu gäller det bara att hon hittar rätt och för första gången på ett tag så körs hon barfota runt om den här gången.

                      Även 3 Dear Matrix förväntar man sig mer av och Magnus A Djuse testar för ledningen direkt. Senast blev det lite väl tufft för Dear Matrix från den positionen, men får bara Djuse tidigt sätta sig i kontroll av loppet här så tror jag Dear Matrix kan leda väldigt länge...!
                      1 Ailihphilia
                      går ner lite i klass jämfört med senast då hon stångats på V75 i två senaste starterna. Även fast det varit djupt vatten för stoet så har hon gjort det väldigt bra och man ska ha respekt för att stoet trivs väldigt bra med Andreas Lövdal som sitter upp här igen!

                                V64-5

                                 • Inlett året starkt - slår till här igen!?

                                 Jag gillar verkligen vad jag sett av 5 Mooney den här säsongen. Ifjol gick han segerlös i alla sina elva starter, men i år har det verkligen lossnat för honom ordentligt. Senast gjorde han vad han kunde från bakspår på V75 och avslutningen vittnade om att han verkligen är i toppform för dagen. Kenneth Haugstad ger det ett försök från start, men det troliga är position i andra par utvändigt och är det något Mooney kan så är det att avsluta starkt.

                                 4 Cruise är enligt många säkert den att slå i loppet från ledningen, men är det något han är blyg med så är det att sätta nosen först... Jag tycker dock man ändå kan begära den här gången att han gör upp om det från ett perfekt läge bakom bilen

                                 7 Grevin Sisu var bra senast men fick det möjligen lite väl serverat. Spår 7 nu gör det svårt. 

                                       V64-6

                                       • Vi avslutar med det bästa till sist!

                                       Trots bakspåret över korta distansen måste jag så klart lyfta fram 10 Jaguar Dream. Sexåringen har verkligen imponerat i år efter att han varit ifrån 1,5 år. I årets tre starter har han gjort bra ifrån sig varenda gång och senast vann han rättvist på V75. Hingsten blir högintressant att följa i år och man vågar givetvis inte räkna ut honom även fast han behöver lite tur med sig från bakspåret.

                                       5 Maze Runner årsdebuterar och gör det med att direkt tävla barfota runt om. Sexåringen trivs över kort distans och har det bäddat för sig att följa startbilen och sitta i ledning direkt. Stall Maria Törnqvist går även väldigt bra för dagen och hennes hästar selas alltid ut förberedda för att prestera direkt. 

                                       4 Short In Cash är tillbaka i Sverige igen efter en längre tid i Frankrike. Första starten på 1,5 månad nu och därtill debut över kort distans. Kapacitetsmässigt är han bland de bättre här, men jag blir väl egentligen förvånad om han räcker till seger direkt.
                                       6 Urban Kronos ska man se upp för och ha i åtanke vid tre eller fler streck i loppet. Har fått två välbehövliga lopp i kroppen och får på sig jänkarvagnen den här gången.

                                       Dela inlägg

                                       Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                                       Bästa spelbolaget för travodds

                                       Bet365

                                       Bäst på fasta odds
                                       • Världens största spelsajt
                                       • Egna fasta travodds
                                       • Bra välkomsterbjudande
                                       • Inget poolspel
                                       Välkomstbonus
                                       1250 SEK i spelkrediter
                                       Hämta bonus Besök hemsidan

                                       Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                       Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                       Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                       Sammanfattning

                                       Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                       Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                                       Läs hela recensionen

                                       Fler aktuella travtips

                                       Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

                                       Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips