V64-premiär från Halmstad » 23 nov. | Martin Engström - Travstugan.se

V64-premiär från Halmstad

Premiär för V64-andelar och vi drar igång kalaset från Halmstad! Givetvis är det rött stall som visar upp sig (Untersteiners) i flera av loppen.
Preliminär rad och analys läser ni om nedan!

V64-1

Med Joke Face som ohotad etta bland favorithästarna genom tiderna så ser jag fram emot vad sonen 2 Universal Face kan uträtta ikväll. Fredrik Persson har en fyraåring i tömmarna som jag tror kan ha hand om det här loppet hela vägen runt om. 

15 Digital Crunch räds inte någon i det här fältet och borde göra upp om det liksom 13 Jimpeto Joy.

V64-2

Trots kort distans kommer det hinna hända en hel del här och det kräver sina streck.

12 To The Moon Face hade kunnat vara given spik om det bara var bra läge. Nu är det svårt från spår 12... Annan som jag hade trott ännu mer på med bättre läge är 8 Jeppas Tarpoon. Fyraåringen är i väldigt fin form för dagen och för att ha nån chans i loppet kommer det laddas direkt och se vad som ges.

2 M.T.Nosler har varit besvikelse på slutet och kan bättre. Nu är det äntligen lite vettigt läge bakom bilen och jag väntar mig en bra insats ikväll!

V64-3

  • Läge för hemmahästen nu!
    10 Happy Celebration är tillbaka och är en fullgod konkurrent, men jag tror det är dags för 12 Zanna Jet.

Stoet har inte riktigt visat sin rätta sida på slutet, men jag är övertygad om att hon ikväll är tillbaka igen i sitt rätta jag. Jerry Riordan har anmält barfota runt om och åter sitter Victor Rosleff upp som är den som gått bäst ihop med hästen. 
Det är ett jämnt race här och väldigt jämn-streckat. Jag går fullt ut på min förstahäst!

V64-4

Familjen Untersteiner strider i fjärde avdelningen där sonen Johan kan leda runt om med 1 Stepping Spacegirl som kommer från en kanoninsats senast. Motbudet är pappa Peter med 4 Posh Shopping som ger det ett försök att snuva sonen på ledningen.

V64-5

Stefan Persson sitter åter upp bakom 1 It's Time och från innerspåret över korta distansen är taktiken given; det är att försvara positionen hela vägen runt om.
Jag håller ekipaget som främsta segerbudet i fältet.

Motbudet är 7 Tony Afrika som trots läge lite längre ut mycket väl kan laddas iväg och lyckas nå ledningen. Skulle Dante Kolgjini mot förmodan vinna spetsstriden är Tony Afrika väldigt svårpasserad.

10 Bastian gillar jag och framförallt är han typen som aldrig ger sig utan gör jobbet hela vägen in i mål. Det kommer krävas ikväll och jag tror han kan utmana trots bakspåret!

V64-6

1 Fortune Mearas är tillbaka efter lång frånvaro och debuterar för Johan Untersteiner. Den högkapable femåringen har fått en genomkörare i kvalloppet och jag tror han är väl förberedd direkt.
Det är bra hästar emot, men knappast några "monster" och med det här kanonläget bakom bilen tror jag Fortune Mearas räcker väldigt långt direkt. Jag spikar!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Från Axevalla hämtar vi tisdagens V64-omgång och redan i inledningen ser vi Incredible Wine. Femåringen stoltserar med två raka segrar och ska ha god ... Läs travtips

V64 från Axevalla med det utslagsgivande långa upploppet som mäter hela 227 meter. Här behöver man inte sitta i den främre träffen vid upploppets ... Läs travtips

Mojito Day blir troligen svårslagen i lopp 5 på Axevalla ikväll. Boke Palema är tidig bakom och slutar topp 3!2 Boke Palema gör sin första start ... Läs travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips