V64: Potential till hög utdelning » 24 mars | Martin Engström -…

V64: Potential till hög utdelning

Jämfört med gårdagen på Halmstad bjuder Bollnästravet ikväll på en betydligt mer öppen omgång med en hel del orutinerade. Potentialen på V64 är alltså riktigt bra till fina pengar!

V64-1

Bästa hästen återkommer efter låååååång frånvaro. Given att gardera!

Vi välkomnar 9 Idun a'Lir tillbaka igen. Stoet har inte tävlat sedan december 2018 och i grunden är det bästa hästen i stoloppet. Hon är självklar att gardera efter så lång frånvaro och där hon garanterat behöver lopp i kroppen. Idun a'Lir kan vinna ändå så klart, men är knappast någon jag håller i handen direkt i comebacken.

10 Gloria Victis gör årets första start och är väldigt tidig bakom. Ulf Eriksson sitter upp igen och tillsammans är ekipaget obesegrade efter två lopp tillsammans. Det ska bli spännande att se hur Gloria Victis ser ut ikväll. 7 Västerbo Burberry låter det lite uppåt på och ser man till senaste insatserna måste hon höja sig. Testas barfota runt om ikväll vilket är väldigt intressant! 

6 Fairchild är ett måstestreck som regidebuterar för Henrik Svensson. Stoet står perfekt till i loppet och passas i årsdebuten.

V64-2

Vinna eller försvinna? Med legendaren i sulkyn tar jag gärna risken...!

Jag ska vara tydlig med att konstatera att 2 Dynamo Doris knappast är någon toppchans. Ändå sitter jag här och spikar henne.
Stoet är rejält osäker av sig och ägnat större delen av karriären åt att galoppera bort sig. Ikväll sitter legendaren Jorma Kontio upp. Jag tror det kan sluta med stor framgång!

Står Dynamo Doris bara på benen och sköter sig blir hon väldigt svår att rå på. Jag verkligen hoppas hon skärper till sig ikväll och att Kontio sedan håller mod i stoet att vilja trava iväg hela vägen till mål. 
Det är lite vinna eller försvinna-läge. Med Kontio i sulkyn tar jag gärna risken!

115 starter - 4 segrar. V64-3 är kvällens öppnaste lopp!

V64-3

Sammanlagt har de tolv startande gjort 115 starter. Av dessa 115 starterna har endast FYRA starter resulterat i seger. Ingen i fältet har mer än en seger i bagaget. 
Vad det här är? Kvällens öppnaste och mest ovissa lopp.

Ulf Ohlsson får åter sitta upp bakom 5 Lyckans Quick som jag snart tar sin första seger. Fyraåringen har inlett karriären med tre starter på Solvalla och gjorde det framförallt bra i de två andraplats-starterna. Ikväll är motståndet något lättare och chansen finns att första segern tas ikväll!

9 B.B.S.The Laststar är alldeles för borttappad och säkerligen mycket på grund av att både kusk och tränare inte är några profiler i sporten. Jag tycker B.B.S.The Laststar står perfekt till härifrån och stoet är att se upp med här.

  V64-4

  Med perfekt läge i årsdebuten är 1 Tangens Lilja självklar direkt. Stoet hade ett fint fjolår och även fast det behövs lopp i kroppen räcker hon långt direkt.
  12 Väskinge Ruter gynnas av att distansen är 2 640 meter och ser man till senaste insatserna är hon lite på gång nu. Procenten lär knappast vara stigande och det är ett kul skrällbud här!

  • Mest intressant är 10 Svärting A.C. med Rikard N Skoglund. Valacken regidebuterar för Robert Bergh och reser säkert Till Bollnäs redo att prestera direkt! 

  V64-5

  Ulf Ohlsson siktar in sig på offensiv styrning dirket med 3 B.B.S.Day Dream och lyckas han med att ta sig ända fram tidigt blir det svårt för konkurrenterna att nå ikapp.

  11 Young King är rutinerad från V75-sammanhang och betydligt tuffare motstånd än kvällens. Även fast läget är lite svårt förväntar jag mig att han är en av de bättre här.

  V64-6

  Per Lennartssons bästa segerchans hittar vi i avslutningen. 

  9 Young da Vici är verkligen en V75-bekant herre med rejäl styrka i sig som kommer trivas över kvällens distans.
  Lennartsson drar skorna runt om den här gången och jag tror Young King visar samma takter som nästsenast på Solvalla. Då är det inget snack vem som vinner det här.

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
  Välkomsterbjudande
  Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsida

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Summering

  Författare: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs fullständig recension

  Fler aktuella travtips

  Färjestad levererar kvällens V64 och som vanligt vid Färjestad-omgången är det Björn Goop som är intressant. Därtill årsdebuterar segerrikt sto i ... Läs travtips

  Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

  Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips